Alla inlägg under mars 2007

Av Stefan Manning - 7 mars 2007 14:41

Denna dag var ovanligt jobbig! Satt i möte hela förmiddagen och diskuterade nya arbetsprocesser. Inte så ansträngande i sig. Men jag var himla trött när jag åkte hem. Jag såg på Piggelin att det skulle arrangeras en 8 timmars spinning söndag den 18:e mars. Yippie, yippie, yipiiiiii….. Men genast infann sig smolken i bägaren den går dagen efter 6 timmars loppet i Skövde. Men tankarna börjar ju snurra.På kvällen var det träning med Göteborgstriaden. Vi körde några varv på Åbys 1200 m bana. För min del blev det 7 varav 8,4 km. Inte så mycket, men bättre än inget. Som vanligt avslutade vi med gemensam middag och samkväm på kvällen. Den gången var det Avas tur att stå som arrangör. Nästa onsdag är det jag och Carina som är värdar för Göteborgstriaden.Men, Jag kan bara inte få bort detta med Megaspinningen ur skallen. Min erfarenhet hittills när jag råkat ut för detta har varit att det är bara attanmäla sig. Större delen av kvällen när vi kom hem från triaden belv att diskutera och analysare detta. Är det genomförbart? Hur planeras detta? Mycket funderande vid sängdags och många tankar som for genom skallen när jag till slut somnade.

ANNONS
Av Stefan Manning - 6 mars 2007 21:51

Idag var det full rulle på jobbet. Mycket knackade på tangentbord med att uppdatera fixar i testmiljöerna jag ansvarar för. Typiskt sånt där jobb man tar på sig hörlurarna och kör loss med dunka-dunka. Det enda som saknades var Jolt-colan.När jag åkte från jobbet för att hämta Carina, lyssnade färdigt på min CD-bok: Ninas resa av Nina Einhorn. En helt otroligt berättelse som verkligen berörde. Lyssna på den eller läs den. Nästa bok på tur att lyssna på är en deckare av Åke Edwardsson. Bra grej det där. Att lyssna på en CD-bok när man kör bil till och från jobbet. Det lugnar ner tempot i körningen rejält.Kvällen ägnades åt ett spinningpass. Söndagens långpass kändes verkligen och jag fick banne mig veta att jag levde idag. Behövde inte anstränga mig mycket för att dra på mig mjölksyran. Nu blir det marsch i sängen. Jag skall upp tidigt imorgon och kvällen är speciell. Det är onsdagskväll, vilket betyder träning med Göteborgstriaden. veckans höjdpunkt.Må väl i cyberspace....

ANNONS
Av Stefan Manning - 5 mars 2007 20:36

Idag var jag hos tandläkaren och gjorde en rotfyllning och blev några tusingar fattigare.Jag stannade hemma och jobbade hemifrån på distans och det var tur det, för jag hade en knepig installation av programfixar att ta itu med. Då är det skönt att sitta för sig själv i lugn och ro utan att bli störd av kollegor eller telefonen.Ikväll skall det slappas. Andra avsnittet av 24 kommer på TV4 och det får man ju inte missa.

Av Stefan Manning - 4 mars 2007 20:25

Idag körde jag Vasaloppsspinning. Vi var på Lerums Sportcentrum i Stenkullen. Vi startade kl 8, precis som Vasaloppet och höll på tills första man gick i mål. I år tog det 4 timmar och 43 minuter. Vi följde hela Vasaloppet på storbildsskärm och det serverades blåbärssoppa och bullar, till och med nummerlappar hade vi. Vi skulle samlas lite innan, så jag tjuvstartade en kvart innan. På så sätt fick jag ihop 5 timmars spinning, som jag dessutom vann. Som grädde på moset sprang jag fram och tillbaka mellan bostad och gym (6,3 km enkel väg). Jag är helnöjd med passet och med dagen.En välförtjänt öl blev det på kvällen och sedan var det duns i bingen. Jag somnade direkt.

Av Stefan Manning - 3 mars 2007 21:44

Hej cyberspace!Jag gör nu ett nytt försök med att blogga. Hade en period då jag helt enkelt inte hann och så föll allt i träda. Så i skuggan av melodifestivalen har jag nu reggat denna blog.Fast nu skall jag hoppa i säng. Imorgon blir det tidigt upp. Då skall jag jogga till mitt gym och köra en Vasaloppsspinning (vi kör från start, tills förste man går i mål). Efteråt blir det jogg hem, så det kommer att bli ett rejält pass. Utmärkt genrep inför 6 timmarsloppet i Skövde.Jag skall även snygga till sidan efter hand. Ha en trelig fortsättning på lördagen.

Tidigare månad - Senare månad

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2007 >>>

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ UltraStefan - going to Badwater med Blogkeen
Följ UltraStefan - going to Badwater med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se