Alla inlägg under maj 2007

Av Stefan Manning - 16 maj 2007 07:09

Imorgon blir det 6 timmars. Sitter och jobbar för fulla segel, men drömmer samtidigt om att få vara hemma och träna i stället. Det blir mer och mer att göra på jobbet. Räddningen idag är att det är onsdag och det är sammanträde med Göteborgstriaden. Ikväll är det vår tur och vi hade tänkta att hålla till på Stenkullens IP. Det blir lite kom i stämning inför Lilla Edet i morgon.

Som tur är, så är det den sista dagen i arbetsveckan. Sedan blir det ledigt i några dagar. Jag har fortfarande strul med datorn. Varje gång jag startar outlook och gör send/recive på mina mail, så kraschar Norton Internet Security och jag har inte lyckats knäcka detta fel ännu. Jag kan kolla min mail från webmailen, men det är ju inte lika bekvämt. Håller nu på att lägga tillbaka lite grejer, efter en ominstallation, så innan helgen är över, så skall den vara helt up and going igen, antar jag. Man kan alltid hoppas.

Igår insåg jag att jag ligger ganska mycket efter med cykel- och simträningen också. Livet är hårt ibland.

Av Stefan Manning - 13 maj 2007 12:46

Jaha, då har man harvat runt Göteborgsvarvet igen. 2.28.41 blev det. En riktig skittid egentligen. Men varför är jag inte missnöjd då? Jo, därför att just nu är jag inte bättre än så här och jag väger för mycket helt enkelt.

Jag hittade ett bra tempo vid Göta älv bron och bestämde mig för att hålla det, det fanns ju ingen anledning att rusa på. OK! Om jag hade ökat farten hade jag kanske kunnat pressa ner tiden till 2.25 - 2.26 Men varför slösa kraft på det? Det är ju också skittider. Alltså behöll jag mitt behagliga tempo. Jag kände mig inte trött alls när jag kom till målet. Det kändes faktiskt som en dag på jobbet. Att jag inte gör bättre tider än så här har jag mig ju själv att skylla. Gilla läget helt enkelt.

Det som däremot bekymrar mig är att jag känner av min hälsporre igen! Tacka fan, för det när vågen visar 101 kg!!! Men hur som helst hade jag faktiskt en ganska behaglig resa runt Göteborg igår och det är väl det som räknas, dessutom måste jag ju ha krafter till 6 timmars i Lilla Edet på torsdag.

Hur som helst är det alltid lika roligt att häcka på Karlsson Garage efter loppet enligt gammal god pulstradition. Att träffa alla pulsvänner från när och fjärran betyder mycket för mig. Höra alla som är missnöjda, alla förklaringar och bortföklaringar. Men vi har ett gemensamt. Vi sprang Göteborsgvarvet.


Av Stefan Manning - 9 maj 2007 15:52

Hemma igen efter att ha varit på ett möte med jobbet i Köpenhamn. På kvällen blev det middag med hela gänget. Alltid trevligt, men samtidigt känner jag en krypande känsla i kroppen av att en massa tid strömmar iväg. Jag kom hem vid lunchtid och sitter nu och jobbar hemifrån. Det skall jag göra i morgon också.

I kväll skall jag och Carina träna med onsdagsgänget. Denna gång skall vi provspringa Blodomloppsbanan. Försöker samla ihop mig själv lite. Det börjar bli lite väl mycket att göra både på jobb och privat.

Av Stefan Manning - 5 maj 2007 23:22

I förmiddags tog jag och Carina en löprunda på 9 km. En mycket trevlig tur som gav Carina en massa positiva besked. Glädjen strålade ut från Henne, det gick inte att ta miste på. Nu är Hon på G igen.

Lite smolk i bägaren var det när det visade sig att jag av misstag har raderat min träningsdagbok och backupen jag hade var endast den tomma mallen!! Grrrr...  Det är bara att bygga upp den igen från mina samlade träningsfiler från min Garmain och Polar.

På kvällen var vi hos min brorsa som hade 60 års mottagning. Mycket trevlig tillställning. Jag fick träffa lite kusiner som jag inte sett på länge. Av mig och syskonen fick brorsan en pulsklocka.

Av Stefan Manning - 4 maj 2007 10:30

Igår var jag nere vid Åbys banor och pratade med vaktmästaren om omklädningsmöjligheter inför vårat 6 timmars lopp. det skulle inte vara några problem. Jag skall nu sammanställa allt och göra en officiell inbjudan. Så den 8/9 kommer det att bli ett 6 timmarslopp på Åby.

Det är mycket på jobbet nu. Man kan säga att vattennivån steg från knähöjd till näsnivån på ett ögonblick.

Jag kämpar med synen. Sedan min progressiva glasögon gått sönder har jag hittat ett gammalt par från slutet av 80-talet. Något svaga men det får duga. Den 25 maj skall jag till en klinik och göra en inledande undersökning, som skall ge vid handen om jag kan genomföra en laseroperation och slippa brillorna för gott. Det skulle vara himla skönt. Men efter den undersökningen kommer jag att ta beslut om jag skall stasa på detta eller köpa ny progressiva brillor för 7500 spänn.

Träningen går hyfsat. I helgen som var fick jag till två rejäla långpannor. Viktminskningen börjar och så sakta. Nu gäller det att hålla farten uppe på alla fronter. Maj månad kommer bli en djävulsk månad. Mycket aktiviteter på på hemmafronten och på jobbet.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards