Alla inlägg under oktober 2007

Av Stefan Manning - 14 oktober 2007 13:23

Strax efter tre i natt gick Chris Mc Cormack i mål på Hawaii Ironman som vinnare på tiden 8:15:34. Och så länge satt vi på spinningcyklarna. Vi följde hele eventet på storbild eftersom tävlingen direktsändes på webben. Tyvärr drabbades arrangörerna av ett strömavbrott, så sändningen låg nere ca 1,5 timma.

JAg hade som mål att sitta på cykeln hela tiden utan att kliva av. Och det klarade jag. Men jag hade ganska ont i höger fot efteråt. Det hade nog legat och tryckt lite. Smärtan kom och gick under passet. Det var inga problem att orka. Men jag inser att det kommer att bli tufft på 24 timmars spinningen. Fast det blir ju en senare pilsner. Men jag är mycket nöjd  :-)

Men det var en lång dag. Jag var redan uppe kl 7 på lördag morgon och var på jobbet hela lördagen. Jag åkte mer eller mindre direkt till spinningen.

Av Stefan Manning - 12 oktober 2007 21:40

Vilken vecka! Jobbar som en dåre och tränar som en dåre. Det har varit spininng och styrka för hela slanten. Nu skall jag jobba imorgon också, sedan blir det att åka direkt från jobbet till Lerums sport centrum och köra Ironmanspinning. Start kl 19 och det lär väl vara färdigt efter tre på natten. En lång dag alltså, men det är det ju under en ironman med.

Nu gäller det att bita ihop.

Sedan skulle jag vara glad om Ni vill sponsra mig när jag skall köra 24 timmars spinning den 27-28 oktober. Alla pengar går till insamlingen för Rosa Bandet. Stöd en god sak och se mig bli trött. Jag skall nämnligen försöka mig på att köra 24 timmar solo.

Av Stefan Manning - 9 oktober 2007 21:52

Nu har jag börjat komma igång med träning ordentligt. Det har varit simning, spinning och styrketräning. Mer skall det bli. På torsdag blir det spinning och styrka igen. Sedan morgonspinning på fredag och på lördag smäller det. Ironmanspinning! Vi startar kl 19 på kvällen och följer Hawaii Ironman på storskärm. Vi kör tills första man går i mål. Då snackar vi ca 8 timmar och 15 min spinning. Jag skall vara med på ett hörn som kommentator  :-) Kul  :-)

Av Stefan Manning - 3 oktober 2007 07:55

I måndags var jag ledig. Underbara känsla! Men smolken i bägaren var att jag fick ont i ryggen. Först trodde jag att det var ryggskott, men nu tror jag att det är en överansträngd muskel. I måndags kunde jag knappt röra mig. Idag är det bättre. Jag köpte mig ett vetebälte igår, som jag använder friskt. En sådan man värmer i mikron. Den är bra.

Eftersom jag inte kunde tapetsera Niklas rum på grund av ryggen, fick jag sitta och pilla lite med min nya mobil i stället. Igår var jag på spinning och körde försiktigt. Jag ställde in styret högt, så det gick faktiskt bättre än vad jag trodde.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards