Alla inlägg under november 2007

Av Stefan Manning - 13 november 2007 22:31

Jo men, det var ett tag sedan jag skrev lite här. Den gångna tiden har faktiskt försvunnit i jobb. Det enda som varit sedan förra veckan. Upp tidigt iväg till kunden och sitta där och jobba hela dagen. Det har inte varit så mycket annat. Men det har i stort sett gått bra. Lite småsaker kvar att rätta upp. Jag måste erkänna att jag känner mig faktiskt mer sliten nu än vad jag gjorde efter min 24 timmars spinning. Det har varit ett sjukt högt arbetstempo och alla i mitt team går på knäna. Vi är ganska slitna hela gänget.  Men kulmen är nådd och det hela skall lugna ner sig. Inte för att det kommer att bli stiltje, farten kommer nog att vara ganska hög i fortsättningen också.

Nu har jag installerat Dreamveawer och skall försöka göra ett försök att omarbeta min hemsida. Kommer nog att bli ett projekt över julhelgen.

Av Stefan Manning - 8 november 2007 07:17

Idag har tempot på jobbet varit högre än normalt. Jag brukar installera fixar till vårt system som vi skall produktionssätta till helgen. Normalt har väl frekvensen varit kanske en gång per vecka, under senare tid knappt en gång om dagen. Igår kom 8 st!! Som grädde på moset fick jag åter känna att jag har fått en släng av njursten igen. Den högg till rejält ett par gånger igår. Det gjorde så ont att svetten lackade på mig. Men det var bara att bita ihop. En bra ironmanträning. När jag kom hem igår var jag så trött att jag måste sett ut som en zombie. Carina undrade verkligen hur det stod till igår och det kanske med rätta. Nu är det så att uppförsbackar har bara ett enda syfte. Att ta sig upp för dom. Så det gjorde jag och det måste planat ut lite. I natt fick jag sova hela natten utan att vakna av hostattacker, vilket jag har gjort sedan i fredags. Så det går väl åt rätt håll. Nu skall jag bara överleva helgen, då vi skall sitta ute hos kund och jobba. Allt vi pratar om att göra på jobbet nu är antingen after live eller innan live (helgen).

Idag har jag med mig Voltaren stolpiller som jag fick utskrivet vid den förra sessionen, så nu är jag beredd. Jag dricker mycket vatten också. Positivt idag är att jag kommer att bli bjuden på lunch, detta medför att det planerade simpasset på lunch får flyttas till ett annat tillfälle. Man får ju inte missa en gratis måltid *flin*

Ha en bra dag - det tänker jag försöka att ha i alla fall....

Av Stefan Manning - 6 november 2007 12:20

Idag skulle jag med lillgrabben ner till en undersökning på Sahlgrenska som skulle ta ca 4 timmar. Vi kom dit och vi kunde konstatera att allt tog drygt minuter! Ytterligare undersökningar behövdes inte och fabbo dokktojn var nöjd med det underlag han hade. Så var det med det! Helt plötsligt hade man en hel dag framför sig. Jag fick hjälp av Niklas att samla ihop massa skräp vi hade på framsidan av huset och det körde vi till tippen. När jag kom hem såg jag att tvättstugan var ledig. Det blev raka spåret in där med en hög tvätt och så är den processen igång. Underbart väder ute jag skall fixa ett par saker till, sedan skall jag jobba lite hemifrån. Detta var en oväntad men välkommen paus.

Ikväll blir det spinning och styrketräning. Har precis kommit tillbaka efter en powerwalk. Jag vill inte springa än. I alla fall inte förrän jag känner mig säker vad det gäller knän. Skynda långsamt. Det lärde jag mig från gårdagskvällens givande föredrag med David Lega som jag och Carina lyssnade på. Mycket bra föreläsning.

Av Stefan Manning - 3 november 2007 22:03

Idag var det finalloppet. Jag och Carina åkte dit som åskådare. Som vanligt träffade vi båda en massa vänner och bekanta och hade det riktigt trevligt i höstsolen. Alla vi pratade med var nöjda och glada och det kändes kul att få vara där och dela deras glädje. En ganska lyckad dag som inte blev sämre av att jag kom över ett par ice bugs för 700 spänn.

Vär vid hemkomsten så siter jag vid datorn och följer Ironman Florida, det går väl si så där för våra svenska deltagare. Men gud vad jag skulle kunna ge mycket för att få vara där. Men is magen gäller. Först Kalmar, till den tävlingen anmälde jag mig igår.

Av Stefan Manning - 2 november 2007 22:02

Nu är det äntligen fredag efter en jobbig arbetsvecka. Det har varit även en vecka av tillbakablickar till förra helgen och långspinningen. Mycket tankar har surrat och jag måste jag säga att jag faktiskt längtar till ett nytt pass av denna kaliber. KOmmande vecka kommer att bli ännu jobbigare än gångna veckan. Men jag kommer att njuta av helgledigheten.

På lördag skall jag och Carina till Skatås och titta på Finalloppet. Vi har många vänner och bekanta som kommer att springa där. Själv agerar vi åskådare och hejarklack denna gång och det kan vara minst lika roligt. Det lärde jag mig i Kalmar. Tyvärr har vi båda lite förkylningar. Carina hostar och jag har fått någon lättare förkylning. Inte undra på när man sänker ner allt vad immunförsvar heter efter låpngspinningen. Man blir mottaglig och nu har jag fått en liten släng av sleven.

Ikväll hade jag och Carina en skön slapparkväll och en välförtjänt sådan.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards