Alla inlägg under oktober 2008

Av Stefan Manning - 25 oktober 2008 09:20

Godmorgon mina vänner! Jag har sovit förträffligt bra i natt och känner mig utvilad och det kan behövas.

Idag är det dagen S med stort S. Idag skall jag ut på en ganska strapatsrik resa, men den kommer att vara värd det och ge mycket tillbaka. Det var min erfarenhet från förra året. Ni som kan. Kom ner till Sportlife exclusive och heja på oss. Köp gärna lite kafee, mckor mm eller var med i de andra aktiviteterna. Så får vi in ännu mer pengar till Rosa Bandet.

Idag skall jag ha kul! Får se om jag orkar blogga imorgon. Men om ett par timmar darar jag in till stan.

Ännu en gång. Hjärtligt tack till alla som sponsrat mig för detta event!

Av Stefan Manning - 24 oktober 2008 20:56

Rena julstämningen. Nu är allt färdigt, framplockat och nerpackat. Om en liten stund hoppar jag i säng för att sova så mycket det bara går. Åt 2 mackor halv sju ikväll och har druckit lite. Jag skall inte dricka så där väldans mycket, för då kommer jag att bli pinkenödig på cykeln och pinkepauser vill jag ha så lite som möjligt.

Natti, natti och sov gott. Imorgon skall jag uppleva livskvalité.

Av Stefan Manning - 24 oktober 2008 17:38

Nu är den stora spinninghappeningen nära. Efter en lååång dag på jobbet har jag nu kommit hem och packar ihop enligt min checklista. Det är som att ha resfeber, fast nu är det spinningfeber. På kanal Göteborg talar man om en kille som skall köra solo och om en som körde förra året och hade med sig en massa prylar, mat och dryck. Honom måste jag ha missat.

Jädrar vad detta skall bli kul. Det var länge sedan jag var så uppåt och taggad inför ett event.

"you better hurry - tomorrow spinning day...."  precis som julafton...

Av Stefan Manning - 23 oktober 2008 19:57

Det blev en låååång dag idag. Tidigt på jobbet. Efter jobbet åkte jag till massören som tryckte på en massa punkter. Satan i gatan vad det var smärt samt. Nu sitter jag här och ser ut som en fågelholk.

På hemvägen stannade jag vid biblioteket och lånade upp ett gäng CD-böcker. Här skall lyssnas, dock inte till helgen. Sitter och funderar på prylar att ha med och filar på min checklist. I övermorgon smäller det.

Av Stefan Manning - 22 oktober 2008 21:57

Nu har jag äntligen fått tillbaka min PC och jag behöver inte installera om allt. Dom har inte varit inne och lagt på en ny image. Det sparar ju en hel del tid.

Är precis färdig med bakandet av Runekakor, så den punkten kan jag bocka av.

Jag håller även på att skriva en kom-ihåg-lista till lördag och medan jag ändå är i farten har jag börjat producera en checklista inför julstädningen. Suck! Jul redan. Tja, kan affärerna, så kan jag och jag tänkte ha lite mer ordning på den biten i år. Förra året var jag ute i god tid och blev klar med allt ett par dagar innan jul. Det var kanon och det var bara att slappa sig genom julen. På stående fot beslöt jag vid det tillfället att detta skulle framöver bli min meoldi. Så även i år, alltså. Med en checklista, så kan man ta lite då och då och ha koll på framstegen.

Fast nu skall det åter bli sängdags för min del. Imorgon när jag vaknar är det bara två dagar kvar  :-)

Av Stefan Manning - 22 oktober 2008 18:42

Till Rosa Bandets 24 timmars spinning och temperaturen börjar sakta stiga. Har varit ute och köpt ingredeienser till Runekakor, som jag skall ha som energikakor på spinningen. Dom är goda, billiga och funkar kanonbra. På denna länk kan Ni hitta receptet.

http://www.loparlarsson.se/content/view/34/57/

Jag har börjat att planera vad jag skall ha med mig och plocka ihop saker. Det gäller att tänka efter lite. Min erfarenhet från förra året gör att jag kommer att packa med lite mer medikament, som voltarensalva, ipren och knäskydd. Hoppas jag slipper använda det bara. Jag har dessutom inhandlat 6 burkar JoltCola för invärtes bruk under natten.

Dessutom väntar jag på att min dator skall komma. De ringde och sa att det blir leverans ikväll, vet bara ionte vilken tid. Den har varit inne på reparation (ljudkortet var knasigt). Men det skall bli skönt att få tillbaka min lilla skatt igen. Just nu använder jag jobbdatorn och den vill jag använda ganska försiktigt när jag kör privat. Mest mail och hålla koll på Rosa Bandet. Men det är också en orsak till min låga aktivitet ute på det stora nätverket.

OK! Nu måste jag fortsätta att planera. Kan knappt bärga mig. Iiiiiiiiii......

Av Stefan Manning - 21 oktober 2008 20:29

På lunchen var jag ner på Backaplan för att byta batteri på min Polar 710. Jag fick veta att boetten inte är tät och måste bytas om jag skall simma med den. Och det måste jag. Jag kommer att göra detta efter löning. Totalt inklusive batteribyte och arbete med boetten kommer det att kosta 495 kr. Det tycker jag inte var farligt alls och defenitivt billigare än att köpa en ny klocka.

Sedan passade jag på att äta en Whopper Pepper på Burger King. Där stod en arbetsledare under utbildning och gapade och levde rövare med isna adeptrar. Fy fan, vilken exempellöst dåligt ledarskap hon visade upp. Det var nästan så att man stod och skämdes å hennes vägnar. Det finns andra sätt att visa framfötterna på. Inget kul jobb det där, men dom gör grymt goda burgare.

Efter en hektisk, men trevlig dag på jobbet åkte jag hem för att förbereda mig på mitt första rejäla träingspass sedan Göteborgs Halvmarathon den 11 oktober. Det skulle bli en timmas spinning med Jonna. Som vanligt är hennes pass ingen besvikelse. Jag körde som fan och det kändes riktigt bra. Tyvärr är det den enda träningen jag kommer att genomföra innan 24 timmars spinningen. Men jag skall göra mitt bästa. Ååååhh, vad jag väntar på att lördagen skall komma.

Av Stefan Manning - 20 oktober 2008 19:57

Det var detta jag skulle säga innan jag blev distraherad av bilpolisen. Det känns mycket bättre med förkylningen nu. Och jag skall köra ett spininngpass imorgon. Inte mycket till träning inför 24 timmars spinning. Men jag prioriterar att bli frisk till detta event istället för att sitta där och vara halvkass. Fast det finns ju en del som tycker jag är helkass, fast av andra skäl.

Denna vecka som kommer skall jag försöka att sova så mycket som möjligt. Jag vill vara så utvilad som möjligt (så klart). Och till min bostadsrättsförening kan jag bara säga: tyvärr. Jag kommer inte på städdagen den 25:e eftersom jag är bokad med spinning den dagen. Ni skulle varit ute i god tid med den kallelsen och inte sex dagar innan. Fast å andra sidan har jag ju varit med föregående gånger, så jag kan ju inte anklagas för att vara en smitare, vilket många andra hushåll i föreningen kan anklagas för. Fast i detta läge så tror jag att jag möts av en viss förståelse...  :-)

Hur som helst. Det känns bra nu  :-) 

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards