Alla inlägg under november 2008

Av Stefan Manning - 9 november 2008 15:36

Dom säger att det är fars dag idag. Nåväl, hur firar man det? Jo, jag tog på mig arbetskläder och gav mig ut på ett löppass. Väl uppe i elljusspåret mötte jag mellangrabben Mikael som var ute på en runda. Vi stannade och snackades vid en kort stund. Sedan bar det av igen. Strax efter jag lämnat Mikael och passerat 4,5 km, så började det regna. Och inte måttligt heller. Jag blev snabbt blöt eftersom jag hade min R90 jacka på mig. Det var inte kul. Jag kortade ner passet ca 3 kilometer och drog mig hemåt i sakta mak. Och pisseblöt. Garminen stannade på 10,33 km och 76 minuter. Det fick duga.

Efter dusch och sådant bar det av till affären där jag köpte några kakor till fars dags kaffet med sönerna ikväll och en farsdags-öl till mig själv. Mmmmm....  den satt fint, den....  

Nu skall jag bara städa lite, så blir det bra....

ANNONS
Av Stefan Manning - 7 november 2008 23:04

Åter fredag! En riktigt bra dag. Träffade Carina inne i Nordstan efter jobbet för att uträtta lite ärenden. Bland annat köpte jag en ny hörlur eftersom min gamla hade pajat. Synd det var bra ljud i dom. Men nu har jag nya och slipper störa omgivningen.

Surt var det när jag skulle där ifrån. Då hade jag tappat p-biljetten som jag fick då jag körde in i p-huset. Efter ett idogt letande var det bara att gå till luckan för manuell betjäning. 250 spänn kostade den fadäsen. Det är en startavgift. Mycket surt, men har man inte ordning på sina grejer får man ta smällarna. Efteråt bar det hem till Anna. Hon hade fixat lite kvällsfredags fika och passade dessutom på att fylla år. Ganska snabbt glömdes den fadäsen under några timmars samvaro med Anna och vänner.

ANNONS
Av Stefan Manning - 6 november 2008 21:19

Nu sitter jag här och sorterar mail. Och iett av dom hittade jag följande lilla fräckis. Håll till godo:

Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd.
Han viste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar:
 -  Jag vill ha en kvinna, jag vill ha en kvinna, nu med en gång!
En annan kille i bastun sa då till honom:
 -         Stå inte där och vråla, gå in i dambastun i stället!
 Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla, med fortsatt könet i hårt stående läge:
 -         Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång!
  En kärring som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet.
Mannen mister genast erektionen och tittar ner på Petter-Niklas besviken och utbrister:
-         Var du bara törstig din lille jävel?!
 

 
Av Stefan Manning - 6 november 2008 18:24

Det måste vara något fel. jag börjar mer och mer tänka på jul. *suck* Men det är väl så det är. Idag gav jag min grabb en reprimand för gårdagens intelligensbrfirade tilltag att gå på en mörk väg utan reflexer. Sådan idiotier kan jag tyvärr inte låta passera osagt. Konstigt nog är det en utbredd folksport i Gråbo. Ju mörkare det är ute, ju mörkar klär man sig och tar inte på sig reflexer. Det krävs ju ändå inte mycket IQ för att av egen kraft inse att man måste ha sådant på sig.

Tänkte utnyttja min gräsänklingskväll till diverse städning och pysslande. Sådant skall ju också göras. Har inte så stor lust att stå ute på parkeringen och byta torkablad och lampor på bilen. Väntar med det till helgen. Så jävla rolig är jag.

Av Stefan Manning - 5 november 2008 22:41

Idag var det 5 km på elljusspåret tillsammans med vänner. En underbar dag som blev en kylig och rå kväll. När vi åkte hem från elljusspåret, mötte vi ett par på den smala mörka vägen. Då så jag: "Kolla in dom där två idioterna, som går här utan reflexer!". När jag kom närmare såg jag att det var min grabb och hans tjej som var ute och gick. Där fick man så man teg. Men idioter är dom ändå när dom går utan reflexer. Men annars är han en riktigt go kille.

Mat

Av Stefan Manning - 4 november 2008 22:17

Nu kvällen blev det matlagning. Förbredde tacos till imorgon. Dessutom har jag gjort matlådor med Biff Stroganoff. Carina fick en tidig julklapp. Ett par hörlurar till datorn. Något som Hon verkligen behöver. Men jag har naturligtvis köpt ett litet paket till så att Hon får något att öppna på julafton. Fattas bara annat.

Tidigare idag var jag hos Klockmeister på Backaplan. Min boett till min Polar 710 hade kommit. Dom hade sett att klockan inte blev tät efter senaste batteribytet och var därför tvungna att byta ut boetten om jag nu vill simma med klockan. Och det vill jag.  Det hela gick lös på totalt 495 spänn, inklusive batteribytet, veckan innan. Det tycker jag var ett helt OK pris. Och så slipper jag investera i en ny klocka. Denna rackaren har hängt med mig sedan sommaren 2004 och alltid funkat. Det känns som om 710:an är en mycket robust modell.

Av Stefan Manning - 4 november 2008 21:29

Efter en hektisk dag på jobbet. Så kastade jag och Carina oss i löparkläderna, reflexväst på och satte pannlampan på skallen för att bege oss ut på en löptur på banvallen. Denna banvall som ligger väl emballerad i mörker bjuder på en fantastisk lugnande och mysig färd. Idag var det även en ganska tät dimma som gav lite spektakulära effekter. Men jag tycker det är så mysigt att springa i becksvart mörker och vindstilla. Det ger en annorlunda upplevlese. För min del blev det 6 kilometer. Jag körde några bakåtintervaller. Vid det ordinarie 2,5 km märket vände vi hemåt.

Av Stefan Manning - 3 november 2008 17:27

Usch! Nu är det mörkt hela tiden. Inte kul. Det gäller att få dagarna att gå fort nu så att det vänder och går mot ljusare tider. Nu skall jag starta en jobbig resa. Jag har snackat om det så mycket och jag har ältat det så mycket. Och detta med mycke snack och lite verkstad är inte min grej. Och vad gäller saken då?. Jo jag måste tappa vikt. Det funkar inte i längden att spinna 25 timmar eller springa marathon eller 24 timmars. när man har ett BMI på 31,5.

Mitt stora problem är mitt sockerberoende. Jag har så svårt att komma ur det. Och att sitta i drygte ett dygn och bara trycka i sig sött gör ju inte saken bättre. Men detta är orsaken att jag inte går ner i vikt. Ja, jag vet detta med att äta regelbundet flera gånger om dagen, mindre portioner. Och det gör jag hyfsat bra, fast det kan bli långt mycket bättre. Men jag stoppar i mig allt möjligt sött. Cola, godis osv....

Nu skall jag försöka bryta denna trend, för då får jag viktnedgången. Inför detta år avlade jag två nyårslöften: 1. Inga löppass under 5 km (har jag hållt hittills). 2. Gå ner 10 kg. Jag var nere på 96 kg men är uppe på 100,8 kg, trots en 25 timmars fettförbränning. Då kan Ni förstå hur jag missköter det. Jag skall skaka av mig dessa 4,5 kg som fattas innan årskiftet. Det vore väl fan om inte det funkade. Jag måste på något sätt prioritera viktnedgång före träning. Hmmm...  Detta blir svårt. På med blåstället alltså.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ UltraStefan - going to Badwater med Blogkeen
Följ UltraStefan - going to Badwater med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se