Alla inlägg under juni 2009

Av Stefan Manning - 27 juni 2009 11:00

Efter hostig natt är det nu i alla fall helg. Nu skall jag bara få i mig lite frukost och kaffe. Sedan är det ut på baksidan för att klippa häck. Ordföranden i öreningen var här igår och lämnade en sån där moj för att klippa med. Därefter är et trädgårdsarbete på framsidan. Jag hoppas banne mig nu att det är sista gången i mitt liv jag håller på med sådan skit. Men man skall ju aldrig säga aldrig.

Av Stefan Manning - 26 juni 2009 20:38

Nu är det varmt gott folk! Jag hade stora ambitioner att röja på utsidan inför visning och fortografering. Men icke. Jag och Carina låg som två döa sillar i varsin soffa. Vi orkade helt enkelt inte. Fan vad slappa vi har blivit. Var det vi som var vältränade, eller? 

Just nu känns det som jag skulle ställa upp i SM i fläskskak i stället för ett sketet 10 km lopp. Någon som har en blåslampa på sig?

Av Stefan Manning - 26 juni 2009 15:31

Huvudnyheten idag förutom namnförslag på en storstad är att Michael Jackson har gått hädan. Jag måste tillstå att jag alltid har tyckt och tycker fortfarande att han var en konstig kuf. Men man kan icke förty ta i från honom att han var en djävel på musik. Tack vare denna man har vår civilisation begåvats med många goa låtar. Men det är konstigt. En person måste mula innan man blir riktigt, ja så där riktigt stor. Herr Jackson är inget undantag även om han under sin livstid var en mindre levande legend.

Jag är icke förvånad över detta dödsfall. Det är tragiskt ändå. Jag tror att han hade ytterligare en del att tillföramusikvärlden även om produktionen gått på sparlåga den senaste tiden. Och för Er som mot all förmodan inte vet vem Michael Jackson var - lyssna på radion den närmaste tiden. För hans låtar lär väl spelas högt och lågt.

Själv skall jag kollan in min favoritvideo igen av just Michael Jackson: Thriller. Den är outstanding.

Vila i frid, Michael.

Av Stefan Manning - 26 juni 2009 14:54

Idag står det i GP en artikel om att det finns en flane som lägger ner energi på vad Göteborg skall heta på engelska. Det till och med motioneras i kommunfullmäktige. Jag blir så djävla trött. Hallå!? Kan någon upplysa denna tomte att vi har en lågkonjunktur med stigande arbetslöshet i det här landet och i denna region?

Är det verkligen viktigt att öda energi på sådana här i-landsproblem, när svensk ekonomi och arbetsmarknad blöder? Kan någon ringa färdtjänst och ta ut detta ufo på en rundresa i Göteborg, så att han få se lite verklighet?

Av Stefan Manning - 25 juni 2009 18:42

Jepps, det stämmer. Jag har ta mig fan inte gjort något annat idag än att hosta. Har Ni en aning om hur djävla irriterande det är? Nåväl. Det tar väl slut det också någon gång.

Det var väldigt slött idag när vi kom hem. Vi satte oss i soffan och skulle bara snacka igenom läget lite. Det slutade med att vi somnade båda två. Snacka om vilda diskussioner. Fast det hela får väl betraktas som ett powernap. Vi blev väckta av telefonen. Det var en nasare som ringde, vilket påminde oss om att vi skulle nixa numret.

Av Stefan Manning - 24 juni 2009 22:52

Ikväll var jag ute och sprang. Jag tränade för första gången på 21 dagar. Jag tog det ganska lugnt och lade in några gånginslag. Annars harvade vi i 6:30 - 7 tempo. Sista hundratalet metrarna blev det en rejältempoökning. Under 5 minuterstempo. Det kändes bra. Jag hostar förvisso ganska mycket fortfaande, men tror inte att det är infektionsartat, utan mer rethosta. Det enda konstiga jag lade märke till var att det var svårt att få upp pulsen, fast det misstänker jag att det hänger ihop med en av mina medeciner.

Det kändes bara så himla gôtt att få springa igen. Men jag inser att jag har en ganska lång väg tillbaka. Dessutom har det ofrivilliga träningsuppehållet gett mig tre nya kilon att bära på. Det känns inte som tillbaka till ruta ett, men kanske ruta tre.

Jag skall fortfarande ta det försiktigt med träningen. Helgen kommer att gå åt till städning.

Av Stefan Manning - 24 juni 2009 17:08

Är det någon reklam jag hatar, så är det denna reklam med det töntiga pianoklinkandet. Jag är så trött på den att jag har bestämt mig för att aldrig anlita denna bank.

Vad gör man då? I ren anarkistisk anda göra jag naturligt tvärtemot. Jag skaffar inte en till. Jag byter bank. Av någon outgrundlig anledning föll valet på SEB. Kan inte förstå varför. Så nu har jag skaffat internetdosa och lite konton att leke med. Då återstår bara att fylla dom med pengar. Och nu börjar det bli svårt. Riktigt svårt.

Av Stefan Manning - 23 juni 2009 22:21

Då samlas LEK hemma hos oss för lite träning. Vi skall ta ett farväl av banvallen utmed Mjörn. Eter det kommer övnngarna att förläggas i Partille. Jag tänker ondolera mig i bråttomkläder och prova att springa lite lätt. Gud ske lov om det håller. Jag längtar till imorgon som barnet längtar till julafton.

Dessutom skall vi prova ut våra nya klubblinnen....  yeaahhh!

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards