Alla inlägg under juli 2009

Av Stefan Manning - 28 juli 2009 11:58

Fick ett meddelande från Mikael i Japan. Han är i Kochi på den japanska ön Shikoku. Han skall nu försöka boka om sin resa och komma hem igen. Klokt beslut, man skall inte pusha sig med trasigt knä.

Av Stefan Manning - 28 juli 2009 11:50

Vaknade av att en jädrans sol lyste rätt i ansiktet på mig. Hoppade upp och gjorde iordning lite kaffe. Sedan blev det att ta på sig bråttomkläder och ge sig ut att springa. jag har räknat ut att jag har en möjlighet att få ihop 100 km denna månad. Om jag kutar minst 12 km nu och senare ikväll, minst 5 km med LEK. Dår har jag 23-24 km kvar och det är ju hanterbart.Förmiddagens runda stannade på 13,33 km och jag har nu en total på 72,16 km denna månad. Med 5 k i kväll så ser det ganska bra ut. Då kan jag ta en vilodag imorgon och sedan den 30:e och 31:a köra drygt 11 km båda dagarna och sedan är jag i hamn utan att ha tagit i så jag skitit på mig.

Gillar när oddsen är på min sida.

Nu skall jag duscha och käka lite, så är man som en ny människa igen.

Av Stefan Manning - 27 juli 2009 18:34

I mitt förra inlägg ondgjorde jag mig rejält över dessa slappa slashasar till ungdomar som i brist på att ta tag i sina egna liv och visa karaktär, ägnar sig åt allmän skadegörelse.

Men det finns hopp. Detta hopp får ett ansikte av Sarah Sjöström, 15 år. Ungen sätter hela världseliten på plats. Krossar Inge de Bruijns världsrekordi semifinalen. Och i finalen krossar hon sitt egna nysatta världsrekord och det rejält. Detta är en framgång som nås genom stenhård träning, disciplin och självkontroll. kanske mer utöver det vanliga. men hon visar att man kan nå långt om man bara vill. Sarah är ett föredöme för sina jämnåriga. Jag kan bara ställa mig upp, lyfta på hatten och applådera. Förbannat bra gjort, Sarah!

Av Stefan Manning - 27 juli 2009 12:51

Nu kan man läsa om hur västtrafik får nobben att sätta upp övervakningskameror vid busshållplatserna. Ytterligare ett intellegensbefriat ufo kommer farande med standardfloskel nummer ett: Vi måste värna om den personliga integreteten. Så detta innebär att jag skall pynta högre biljettpris bara för att några slashasar skall få slå sönder busskurer i lugn och ro. Det är viktigare att dessa missanpassaqde djävla clowner skall få husera som dom vill. En av ursäkterna var att en förbipasserande kunde hamna i bild. Att det överhuvudtaget finns sådana här dumma djävlar är otroligt och än mer otroligt är att de sitter i en beslutande ställning.

En annan säger att vi vuxna måste ge dessa alternativ. men hallå! Det finns ju alternativ. Titta bara på den bredd och det utbud av föreningar som finns! Kom inte och säg att det inte finns alternativ.

Ställ krav på dagens slynglar! Se till att dom får stå för det dom gör. Det skulle innebära nytt beteende för många och framförallt. Gör föräldrarna ansvariga och låt dom får ta skadeståndskrav för sina slappa ungar. Då skulle det nog bli annat ljud i skällan. men för guds skull sätt upp kameror. Det finns ju kameror i skethögar uppsatta i samhället ändå. Dom som har rent mjöl i påsen skiter i dom. Det blir ju utan tvekan en stoerbror-ser-dig-mentalitet. Men hellre det än att sinnessvaga losers skall få gå runt och sabba och dessutom börjar få för sig att det är OK att göra det.

Av Stefan Manning - 27 juli 2009 09:07

...klockan är åtta. Jag vaknade prick klockan 8. Helt klarvaken. Ibland undrar man hur det går till inne i maskineriet. Med tanke på att jag somnade så sent borde jag legat trynat fortfarande.

Nåväl jag lider inte brist på sysselsättning. Så även denna dag skall fyllas med meningsfull sysselsätnning, eller...?

Av Stefan Manning - 26 juli 2009 22:39

Nu sitter jag här och funderar. Många tankar far genom skallen. Blir lägenheten såld? Kommer jag att kunna komma under 90 kg? Kommer det nya varsel i höst? Kommer jag nånsin göra under 60 min på milen? Och så hör man på nyheterna om fem barn som dör i en brand och vips är tankarna borta och man tycker så synd om deras anhöriga. Helt plötsligt så framstår ens problem som ringa.

Av Stefan Manning - 26 juli 2009 18:31

Idag fick jag äntligen tummen ur att springa naturstigen i Bokedalens naturreservat. En våldsamt kuperad slinga på drygt 4 km. Med transportlöpning till och från stannade slutsträckan på totalt 13,75 km. Det var ett ortroligt vackert om råde med fina bokskogar, sommarhagar och granskog. En rejäl stigning till banans högsta punkt gav en fin utsikt över Jonsered. Jag vågar knappt tänka på hur det kommer att se ut där när hösten kommer med alla dess färger. Det var branta stigningar och jag tvingades gå flera gånger. Ett mål skall bli att kunna springa hela denna naturstig.

Ett klart fall av upplevelselöpning.

Av Stefan Manning - 26 juli 2009 18:08

Efter en lång dag med lite olika aktiviteter tänkte ja regga min träning på Jogg och Funbeat. Men så startar inte datorhelvetet. Men efter lite diverse svordomar och andra svavelosande eder. Hoppade den igång igen. Jag vet inte om datorn tog mina hot på allvar. Skall bara se på nyheterna först.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards