Alla inlägg under september 2009

Av Stefan Manning - 26 september 2009 19:45

Så var det dags för spinningpremiär. Det skulle trampas på sportlife vid backaplan idag. Med Anders Nilson - han blev känd som rejvmannen under den första Rosa bandet spinningen. I år kommer han att köra ett pass där. Nu visade det sig att det hade blivit strul med bokningar och tider. Så det var i slutändan bara jag ensam kvar bland deltagarna. Men vi körde ändå. Och djävlar vad han körde. Det var inget pass för mesar. Men det var ett bra pass och en mycket fin säsongspremiär för spinning. Bra kört Anders. Jag tog även tillfället i akt att förhöra honom när han skall köra sitt pass under Rosa Bandet dygnet. För timmen innan skall jag softa lite för att orka med.

Av Stefan Manning - 25 september 2009 23:09

Jaha, dags att knyta ihop säcken för idag. En lång, jobbig men givande dag. Imorgon skall jag vara lite effektiv och då blir det även spiningpremiär. Yiiihaaaa...

Av Stefan Manning - 25 september 2009 19:18

Nu är man tillbaka igen. Har varit i hålan Gråbo större delen av dagen och röjt och donat. Jag fyllde hela bilen med en massa skräp och surrade en gammal säng på taket. Därefter åkte jag till skolan och hämtade upp Niklas så att han fick sig en rejäl övningskörningssession.

Måste erkänna att jag känner mig lite seg efter denna dag och nu i kväll skall det slappas framför TV:n med en öl! Det har jag baske mej förtjänat. Hurra!!

Av Stefan Manning - 25 september 2009 11:39

Så där ja! Nu har jag precis kommit tillbaka från min löparrunda. Detta var mitt första löppass sedan dn 16 september. Det var gôtt att få springa igen. Allt kändes bra. Jag sprang i mycket lugnt tempo och njöt mest av att få vara ute. Det blåste en del men det var ingen kylig vind, så den hade jag inte ont av. Förvisso hade jag en crafttröja med windstopper framtill. Men det finns inget som är så avkopplande som att få vara ute och springa. Totalt blev rundan 11,52 km lång. Nu skall jag få i mig lite mat och sedan bär det av till hålan Gråbo.

Av Stefan Manning - 24 september 2009 22:48

Mycket på jobbet, men kul. Korkade åklagare som genomför korståg mot mutor. Ploiser som inte kan något om säkerhet och långtradarchaffisar som runkar. Sverige en vanlig dag - 2009.

Av Stefan Manning - 24 september 2009 21:56

Nu har jag bokat pass på Sportlife Backaplan på lördag. Det kommer att bli spinningpremiär. Himla kul. Det gäller ju att nöta in röven ordentligt till kommande 24 timmars. Skall försöka hinna med lite springande också.

Av Stefan Manning - 24 september 2009 17:28

Läste nu i tidningen om om den holländske långtradarchaffis som lyckades med bedriften att välta en trailer på riksväg 40. Nu har förklaringen kommit fran. Den djävla idioten satt och runkade!!! Samtidigt som man kör en stor långtradare, dessutom var han drogpåverkad. Inte nog med det. Enligt GT satt han även och runkade under polisförhöret!! Dom har man nog tappat totalfokus. Nästa gång jag ser en holländsk lastbil skall jag bli extra försiktig och inte tuta på honom. Det är viktigt att inte störa våra yrkeschaufförer när dom drar en skinnflöjt.

Kanske blir han åtalad av vår otroligt obegåvade åklagare som bara klarar av att handha mutbrott upp till 200 spänn. Men det skulle nog bli ett alldeles för komplicerat fall.

Av Stefan Manning - 24 september 2009 06:51

Så var farsen igång igen. Minns Ni att jag ondgjorde mig över det svenska rättsväsendet som i tider av finanskris kastade ut pengar och resurser på att åtala en man som skcidae med 2 hundralappar till en myndighet och sa att "Här har Ni lite fikapengar". Då minsann var det en pajas till åklagare som skulle ha detta till att det var en muta. Som tur var så fanns det en tingsrätt som hade något innanför pannbenet och friade denne person.

Men tror Ni inte på fan att denna fjolla till åklagare överklagade detta till hovrätten!? Vad rör sig i huvudet på en sådan person? Det som skrämmer mig är att denne åklagare troligtvis iframtiden kommer att få en framskjuten roll i rättsväsendet. Hon måste ju ligga i karrären på något sätt. Jag kan inte säga något annat än att hon har gett imkompetensen ett ansikte. Hur fan kan man lägga resurser på sådant här trams, när misshandlade ungomar får vänta månader, ja halvår för att få sina gärningsmän fällda.

Inte nog med det. Dom djävla pannbenen som kallar sig för hovrätt, fällde karlstackarn. Detta jävla jante-Sverige. Vad är det som händer? Tappar folk fullständigt sans och balans? Lika beklämd blir jag att se på TV om paret i Norrland som tvingas att bo åtskilda, bara för att det är mannen som kom in på vårdhemmet. De har varit gifta i 61 år. Vem kommer på ett sådant beslut? Var är det sunda förnuftet. Att det sitter sådana jubelåsnor i beslutande ställning i vår svenska statsförvaltning gör att jag blir livrädd. Är det ett kriterium idag för att bli chef inom offentlig förvaltning, att ju dummare man är, desto mer lämpad är man?

När jag läser och hör detta skäms jag oerhört djupt över att vara svensk.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards