Alla inlägg under september 2009

Av Stefan Manning - 6 september 2009 17:12

Jädrar vad det har pluggats idag. Jag har nästan plöjt igenom en bok och lyssnat på föreläsningar. Jag och Carina tog en liten break och gick bort till Allum och shoppade lite. Headset till mig och tröjor till Carina. Nu sitter vi här igenom. Vilka föredömen vi är, va?

Av Stefan Manning - 6 september 2009 10:32

Nu är jag klar med labb1 i distanskursen om webutveckling och webdesign jag läser tillsammans med Carina på högskolan i Skövde. Denna labb var inte så svår och bestod i att skapa 5 html-dokument i notepad. Handknackning av kod med andra ord. Från en startsida skall viunna klicka oss runt i de olika dokumenten. Det har skapat tabeller, lagts in bilder och allt det där. Visserligen är detta gammal skåpmat, men för en ändå tillbaka till rötterna på något sätt. En bra övning man egentligen borde göra med jämna mellanrum. Det är alltid bra att kunna hantera kod, trots alla fina vi har idag.

Av Stefan Manning - 6 september 2009 09:20

Ny dag, nya insatser. Jag har inspekterat min häl och fot. Foten är fortfarande svullen, men det börja att gå ner nu. Hälen läker bra. Igår kväll provade jag att få ner foten i en sko och det funkade. Lite besvärligt i själva momentet då foten skulle ner i skon, men sedan var det OK. Jag får nog vänta en vecka till med att springa. Men på tisdag skall jag göra ett lite provskott, då vi har tisdagsträning med LEK. Däremot skall jag försöka komma igång med cykling, troligtvis blir det inte förrän på onsdag och det kan nog bli ganska bra.

Detta är priset man får betala för 48 timmars utflykter, men med tanke på vad nöjd jag är och fortfarande känner mig, är detta naturligtvis värt priset.

Av Stefan Manning - 5 september 2009 17:41

Idag har jag och Carina skaffat nya mobiltelefoner. Eller rättare sagt, vi förlängde våra nuvarande abonnemangen. Så nu har vi suttit och grejat och gullat med våra nya telefoner hela djävla dagen. Städning? Vadå städning? Det kan vi väl göra imorgon. Va? Skulle vi plugga också? Jaha...

Av Stefan Manning - 5 september 2009 11:11

Så där. Nu har jag äntligen fått tummen ur att uppdatera hemsidan. Nu finns min långa berättelse som de uthålliga har kunnat studera i denna blogg att beskåda även där. Jag har dessutom kryddate det hela med lite foton i fotogalleriet från loppet. Håll till godo!

Av Stefan Manning - 5 september 2009 11:04

Eller kanske skall man säga god middag? Det var gott att sova. Riktigt gott. Ni skall jag ha en intensivdag med stända, handla och laga mat. Sedan kan man sitta bästa man vill och göra vad man vill (läs plugga).

Nästa vecka kommer att bli hektiskt. Det skall pluggas, övningsköras med Niklas och börja med att flytta ut lite småprylar. Den stora flytten kommer nog att bli av i den senare delen av september.

Av Stefan Manning - 4 september 2009 08:16

Idag var det segt att stiga upp. Jag var väldigt djupt engagerad i min skönhetsömn. Den kräver ju en ganska mäktig arbetsinsats. Igår var det lite lätt träning. Jag gick upp för alla trapporna (10 vån) tillsammans med carina. Innan dess hade jag vevat lite med mina nyvunna hantlar från Prinsens minne. Det vore ju synd om dom inte kom till användning, tycker jag. Detta dövade i alla fall den värsta abstinensen. Armhävningarna hann jag inte med.

Av Stefan Manning - 3 september 2009 18:53

Ser man på. Det kom ett brev från Partille kommun. Naturligtvis undrar man vad som är på tok nu. Men så var det inte. Det visade sig vara en medborgarundersökning och där har lilla nyiflyttade jag kommit med. Jag svarade så samvetsgrannt jag kunde. Det var ju inte så svårt. Men nu har jag i alla fall tykct till om min nya kommun och det blev mycket positivt. Å andra sidan så är ju allting bättre än hålan Gråbo.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards