Alla inlägg under oktober 2009

Av Stefan Manning - 6 oktober 2009 21:22

Ikväll har det varit stort genrep för Niklas. Imorgon är den stora dagen. Då skall han köra upp för sitt körkort. Nu har han och jag varit ute och kört i tre timmar! Det har varit landsvägskörning, stadskörning i rusningstrafik. Vi har varit på en p-plan och övat manövrering. Backning runt hör osv, osv...   Måtte han nu ta detta körtkort. Jag håller alla tummar jag kan hitta. Imorgon kl 14 smäller det (?)

Av Stefan Manning - 6 oktober 2009 08:30

igår kändes foten bättre än föregående dagar. I morse vaknade jag och hade ont i fanskapet igen. Kanske har jag legat och sovit i en dum ställning. Men det är ju ingen go känsla. Igår var jag ute och körde med Niklas. Det börjar dra ihop sig. Jag upptäckte att detta med att följa vägskyltar var en svaghet. Detta skall vi träna på ikväll. Då är det genrep. Imorgon skall han köra upp.

Nu under eftermiddagen skall jag iväg till fabbo doktorn för besiktning. På jobbet befinner vi oss i en ganska kritisk systemuppgradering. Hittills har den gåt bra, men i morgon vet vi nog mer. Som grädde på moset skall vi skicka in en ny uppgift till helgen. Den är inte lika tråkig eller omfattande som analysuppgiften. Nu gäller det att berätta hur min nya hemsida skall utformas. En klart intressantare uppgift alltså. Jag skall gör om min hemsida. Men inför detta projekt skall den bli lite mindre omfattande än den jag har idag. Detta endast på grund av tidsfönstret vi har att jobba i. Men jag kommer att använda den för att bygga på med de andra komponenterna.

Jag måste även hitta tid att få bort de sista grejorna från gråbo. Analogt med det så skall vi göra av prylarna någonstans i Partille. Min förhoppning är att det hela kommer att lugna ner sig när denna månad är slut.

Jag behöver koppla av! jag vill att det är 24 timmars spinning nu!!

Av Stefan Manning - 5 oktober 2009 21:08

Så där ja. Tillbaka i hemmets lugna vrå (?). Besök i Gråbo, övninkörning, röjning. Allt utom träning. Fotdjävel!!! Skall pröva ett spinningpass på onsdag.

Av Stefan Manning - 4 oktober 2009 19:01

Webplatsanalysen är färdig. Jag och Carina har slitit som djur med detta kvalificerade ordbajseri. Nu skall vi koppla av med lite mat och ett glas rött. Kolla in en film och sedan skall vi bara korrekturläsa skiten innan vi skickar in våra alster. Grymt skönt att det är över.

Av Stefan Manning - 4 oktober 2009 09:38

Idag vaknade jag av att det blåste och regnade. Nu skall jag bara blogga och kolla Internetläget lite snabbt. Bland annat har jag hunnit paxa en resa till Espoo 24 timmars i januari. Så nu är en hytt säkrad på Silja Line och busstransfer till hallen i Espoo där vi skall springa. Sedan är huvudtemat idag att döda inlämningsuppgiften. Det kunde vara kul att bli av med den. Nu vill jag fokusera på Rosa Bandet och deras spinning, som börjar närma sig.

Jag vill även ägna mig åt damage control på min vänsterfot.

Av Stefan Manning - 3 oktober 2009 23:50

Sitter här och filar på min webbplatsanalys. Uppgiften är bara så tråkig. Hösgskolorna älskar uppgifter där man i akademisk ordning skall flumma runt ett givet ämne. Källhänvisningar skall vara enligt en mycket strikt ordning osv. Dom flesta på kursen har som högsta mål att bli av med denna skituppgift. Och jag kan bara hålla med om detta. Det hade varit bättre att få bränna krutet på väsentligheter istället för massa tradig text. Därför har jag döpt sådana här övningar till ordbajseri. Det är precis vad det handlar om.

Men vill man genomföra kursen är det bara att bita ihop och gilla läget. Svårare än så är det inte. Hur som helst. Det var skönt med en lite paus från denna uppgift. Nu tillbaka till den. Striden går vidare.

Av Stefan Manning - 3 oktober 2009 23:06

Fan också det gör fortfarande ont i fossingen. Jag får nog börja fundera på hur jag skall tackla detta. Något springande kommer det inte att bli tal om på ett tag. Skall jag behöva ta fram våtvästen och köra i någon bassäng. Dessutom måste jag snart också boka ett spinningpass och känna på foten. Annars är Rosa Bandet i fara.

Av Stefan Manning - 3 oktober 2009 18:51

Idag var jag med och tittade när Carina gjorde tävlings comeback i bowlning. Hom spelade med Team Lerum, som ligger i damallsvenskan. Och det blev en ganska lyckad comback. Hon startade upp matchen med fyra strike. Andra serien var väl inte så bra. Men sedan ryckte Hon upp sig rejält. Lerum vann matchen totalt. Carina blev näst bästa dam i laget och Hon var synnerligen nöjd, med sin insats och det tycker jag att Hon skall vara.

Själv lärde jag mig en hel del om bowling idag och hade en trevlig stund på ringside.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards