Alla inlägg under november 2009

Av Stefan Manning - 26 november 2009 06:48

Igår kväll gjorde jag och Carina färdigt redovisningen. Detta var det absolut sista momentet i vår kurs och jag måste nog säga att det var ett av de mest givande. Att få se andra kursdeltagares alster. Ge feedback och få feedback. Jag inser att jag skall nog göra om min sida lite till. Det kommer att knyckas lite ideér här och var. Jag har gjort en liten tankegroda under resans gång. Detta gör att jag måste bryta upp parketten lite grann i alla fall, för att få till det.

Men hur som helst det enda vi behöver göra nu, är att vänta på betyget.

Av Stefan Manning - 26 november 2009 06:33

Det var ett tag sedan jag skrev några rader. Jag har varit igenom en liten kris. Jobbet höll på att knäcka mig och jag balanserade vilt på kanten till att packa ihop och sjukskriva mig. Det r en fruktansvärt obehaglig känsla av att inte orka det mest enklaste ting och att inte räcka till. Att jag är sliten just nu råder det inget tvivel om. Men nu är jag igenom den värsta dippen. Nu gäller det att hålla sig på rätt köl framöver. Jag har varit där förut och vet vad det innebär och jag vill under inga omständigheter dit igen. Men tak vare Carina och mina vänner kan jag - än så länge - hålla det på armlängds avstånd.


Spa

Av Stefan Manning - 22 november 2009 11:42

Efter träningen var vi på Spa-anläggningen. Höjdaren var bubbelpoolen utomhus på terassen med utsikt över hela havsviken. Medan vi satt i denna bubbelpool och avnjöt lite ryggmassage från vattenstrålarna, hade vi varsit glas mousserande vin som vi njöt, medan vi tittade på den begynnande solnedgången. Wooow!

Vi var även inne en stund i den enormt stora panoramabastun.

Av Stefan Manning - 22 november 2009 11:38

Igår var jag och Carina ute och tränade på Bokenäs. det känns djävligt gott att vara igång igen. Det blev löpning i kanonfint väder. Jag hittade en slinga som var 390 m lång. Så passande. Banan på Espoo 24 timmars är 390 m. Så med andra ord hittade jag en Espoo-simulator. Jag drog 10 varv där för att kolla vart det landade på och få en uppfattning av vad det kan röra sig om när det smäller.

Av Stefan Manning - 21 november 2009 19:12

Windows 7 har nu parkerat sig i min dator. En liten tabbe gjorde att jag tappade mina bokmärken för Firefox och att jag håller på att installera om alla mina program. Men jag får skylla mig själv.

Annars verkar det bra. Men en sak gör mig vansinnig. Trotas att jag har stängt av UAC, så måste jag ändå ge OK för att dra igång program, när dom ligger som shortcuts i länk-fältet. Någon vänlig själ som vet hur jag får bort denna totalt intelligensbefriade funktion? Och gärna namnet den den dubbeltomte på Microsoft som kom på denna idé (måste uppstått på under en firmafest).

Av Stefan Manning - 20 november 2009 16:32

Nu sitter vi äntligen på plats i Bokenäs. Vi har precis installerat oss och sitter nu och har det så bra, så bra så. Nu skall vi invänta västkustbuffén i kväll, som startar kl 19.

Vi har även kollat in spa-anläggningen. Det verkar lovande, så även gymmet.

Av Stefan Manning - 20 november 2009 09:07

Vaknade upp, kanske lite tidigare än vad jag väntat mig, men utsövd. En fantastisk bra början på en retreatweekend. Nu skall vi slappa en timme och vakna till ordentligt. Sedan skall det packas och vi drar i väg till Bokenäs för träning och avkoppling. Fast nu råkar de två orden vara synonyma i min värld.

Tankar på jobb? * tar fram saxen * * klipp! *  - så där ja! Så var det ordnat.

Av Stefan Manning - 19 november 2009 17:02

Hemma från jobbet och jag skall inte tillbaka dit förrän på tisdag! Nu skall jag slappna av ikväl och sedan skall vi packa lite rylar och dra till Bokenäs på så kallad retreat. Det skall bli slappande, härlig träning och spa. Vi har väntat grymt länge på detta tillfälle. Nu är det äntligen här! För en gångs skull dristar jag mig att säga att vi verkligen har förtjänat detta.

Min livsnjutarhel startar nu!

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards