Alla inlägg under december 2009

Av Stefan Manning - 4 december 2009 21:51

Jag var hemma idagoch har sovit mest hela dagen, som en stock när stackars carina är på banken och sliter i sitt anletes svett. Sitter framför Tv:n med datorn i knäet. det var länge sedan. Jag har spelat en bana på Call of Duty, också det var länge sedan.

När jag satt här så hörde jag plötsligt ett jädrans brak. Snabbt som ögat drog jag ut på terassen. Det visade sig att någon brände av ett fyrverkeri. Och det var inga sketsmällare, man kunde köpa på ICA till nyår. Det var ett rejält batteri med raketer som drogs av. Så var lördagsunderhållningen fixad. Eller var det genrep inför nyår?

Av Stefan Manning - 4 december 2009 21:21

Nu har jag en ny bloggvän. Min vän Siv har skaffat en blogg.Så jag slår ett litet slag för denna redan nu: http://ockra.bloggplatsen.se/

Lycka till med bloggen Siv!

Av Stefan Manning - 3 december 2009 18:30

I morse har jag vaccinerat mig mot svininfluensan. Har inte märkt så mycket mer än ont i armen och en stickande huvudvärk, som kommer då och då. Inget molande utan det vrider liksom bara till på mindre än en sekund. Jag har varit med om värre. Så dessa biverkningar kan jag ju leva med.

Men min träning som jag hade planerat ikväll skrinlägger jag.

Av Stefan Manning - 2 december 2009 06:55

I morse när jag vaknade upp, så jag ett tunnt vitt täcke utanför på taket. Inte mycket, men det var ett tunnt vitt täcke. Mitt hatobjekt snön har kommit till stan. Jag hatar snö! Jag hatar vinter. Jag är i och för sig inte förvånad. Det var ett par, tre minusgrader i går när vi var ute och sprang med LEK. När jag satte mig i bilen, visade termometern minus 5 grader.

Något snökaos var ju synd att säga, men nu börjar snöperioden. Fy faaaan!

Av Stefan Manning - 2 december 2009 06:48

Både jag och Carina åkte på en komplettering på labb nr 2, på kursen. För min del var det ena ett slarvfel och jag måste erkänna att det var ganska klumpigt. Sedan fick vi och många andra också för den delen nedslag på hur vi placerat logotypebilden. Jag måste nog säga att den instruktionen var inte tydlig, trots att jag läste och gick igenom spec:en flera gånger. Men läraren erkänner detta själv. Då tycker jag att det är ett konstigt beteende att fälla större delen av kursen, när man själv erkänner att man inte var tydlig. Men det är ju lika för alla och läraren bestämmer och för taktpinnen, så det är bara att gilla läget. hade det bara varit den saken så hade jag nog blivit sur, men nu var det två grejer till, så....

Så ikväll efter jobbet blir det att pet i lite CSS-kod, det borde inte ta så lång tid och vi har till den 20/12 på oss. Men jag vill diska av detta bums, dessutom tror jag att det kommer att bli en komplettering på mitt webbprojekt eftersom jag gjort på samma sätt med logotypen där, då jag i princip har använt denna labb som jag skall rätta till nu, som stomme för mitt webbprojekt. Då vill jag inte vara ute i sista minuten. Där ser man.

Av Stefan Manning - 2 december 2009 06:38

Igår var det LEK hemma hos oss. Vi provade en ny runda denna gång. Det blev en tur upp till Kvastekulla kyrkogård och en liten vända däruppe. Den backen som leder dit är lång och seg. Det känns verkligen i benen när man väl är uppe. Den river gott. Ändå är backuslingen inte särskilt brant, men den suger - i många avssenden.

Jag får se det som ett bra avstamp för träningen igen. Igår öppnade anmälan till Midnattsloppet för 2010. Jag anmälde mig direkt, för platserna kommer ju att ta slut. Sedan kan man sätta sig ner och beskåda dessa ufo:n som prompt inte kan acceptera att man är sen med sin anmälan utan skall behöva spamma forum och liknande med sin "Startplats sökes". Varför är det så svårt att vara ute i tid? Jag kan inte förstå det och jag vill å andra sidan inte förstå det heller. I min värld är detta helt obegripligt, lika obegripligt varför man inte kan acceptera en deadline? men på något sätt så skall ju beteende som syftar till att åsidosätta det som finns gynnas till varje pris och hämta fan Dig om Du ifrågasätter det beteendet.

Skit i det, nu är midnattsloppet bokat. Nu skall jag även anmäla mig till prinsens minne i Halmstad samma dag som Midnattsloppet. Det skall bli en dubbelstöt! Yess!

Av Stefan Manning - 1 december 2009 07:05

Jäsikens vad tiden rinner iväg. Är verkligen en timma lika lång vid alla tillfällen? Nu är vi inne i december och jag börjar smått undra vart detta år tog vägen? Om lite drygt tre veckor är det jul och om ganska exakt 3 veckor är det midvinter. Då vänder det och går mot ljusare tider.

Igår bestämde jag och Carina att måndagar hädanefter skall bli en filmkväll. Då skall vi sätta oss ner och titta på en film och bara koppla av, på så sätt kommer måndagen bli en dag att se fram emot. Filmer har jag en hel del på lager, så det ser jag inte just nu som en bristvara.

Jag var på IKEA igår och köpte några julstjärnor att hänga upp i fönstren, beställde ny lampa över köksbordet på K-rauta och var inne i SOVA-butiken hemma och kollade inTempur-madrasser. Ett riktigt flängande med andra ord.

Ikväll skall det bli träning med LEK-gänget - veckans höjdpunkt.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards