Alla inlägg under februari 2010

Av Stefan Manning - 25 februari 2010 06:00

Där ser man. Idag skulle jag tagit bussen till jobbet, eftersom det är enklare när man sedan skall ner till I-trim och träna. Detta kom jag på också på denna morgon. Men då satt jag i bilen på väg genom Tingstadstunneln. Det är ju inte klokt vad en vana kan sätta sig snabbt och vad svårt det kan vara att bryta en vana. Jag fick en liten tankeställare där.

Av Stefan Manning - 24 februari 2010 19:44

När jag kom hem idag beväpnade jag mig med en skyffel och tog mig ut på terassen. En och halv timma senare var terassen färdigskottad. Jäsikens vad mycket snö, men nu kan all snön få ligga på utsidan terassen och smält. Med lite flyt kan man kanske få ut däckstolarna en solig vårdag och ligga och titta på jur den undanskottade snön smälter. Det vore ju trevligt.

Av Stefan Manning - 24 februari 2010 12:44

Det får nog bli ett pass med skottning i eftermiddag. Nu skall ett mildväder komma in och efter det lär det bli svårskottat. Jag vill passa på nu medan det är lätt snö. Man måste ju hjälpa snösmältningen på traven så mycket det någonsin går. Undrar hur det blir att springa till helgen?

Av Stefan Manning - 24 februari 2010 05:50

Onsdag morgon. 6 minus och det var dimma ute! Det var helt OK att köra bil, inga problem. Och är åter på jobbet för en långpanna i ekorrhjulet. Igår var en trevlig kväll med LEK-gänget som avlade besök hos oss. Vi var ut och sprang upp till Kåhög och avslutade med den sedvanliga middagen. Ja det är så. Tisdagskvällarna är heliga. Nu kavlar jag upp ärmarna och kastar mig in i jobbet. Vi har nu kommit en dag närmare snösmältningen och barmarken.

Av Stefan Manning - 23 februari 2010 15:03

Så där ja! Nu närmar vi oss slutet av denna dag. Snart dags att dra hem och förbereda kvällens högtidliga möte med LEK (=Löparsällskapet EfterKälken). Ikväll har turen kommit till mig och Carina. Och vi skall ut och springa på GC banan mellan Partille och Kåhög. 7 glada personer med tre vovvar och tvåbeningarna försedda med broddar eller icebugs. Tisdagskvällarna är heliga.

Av Stefan Manning - 23 februari 2010 07:30

Nu sitter jag här och blickar framåt. Hur skall vårens träning läggas upp? Tävlingar? Långpannor? Viktminskning? det är roligare och tänka framåt på barmarksträning än att bekymra sig över snöläget.

Det känns på något sätt att när snön försvinner, så blir man som en kalv, nyutsläppt på grönbete. Och varför flyger det tankar genom skallen på mig om att köra en dubbel ironman? Jag gillar det inte, för jag vet hur det slutar....

Av Stefan Manning - 23 februari 2010 06:00

Ja! Det snöar ute! Ja! Det är fullständigt åt helvete! Ja! Den här djävla snön fyller bara ett syfte - att ställa till med djävelskap! Det klagas över snön. Kolektivtrafiken har svårigheter, bla, bla, bla...   Men hur mycket man än gillar snö eller hatar snö. Så är rådande situation inget man kan göra något åt. Med andra ord. Gilla läget och gnäll inte. Detta varar inte för evigt. Den tiden då detta smälter bort är inte så långt borta. Och då kommer folk att gnälla på att snön smälter.

Man pratar om en sträng vinter. Ur temperatursynpunkt är detta ingen sträng vinter. Vintern 86/87 då hade vi under längre perioder dagstemperaturer under -35 grader. 17 november 1995, då hade vi snö - mycket snö. Det som är idag är ju knappt hälften. Men skillnaden från 1995 var att snön töade bort på en dryg vecka. Den dagen då kunde man inte ta sig till jobbet, det kan man idag trots svårigheterna. Så sluta gnäll hur svårt det är. Visa upp lite tålamod för fan. Nu dröjer det inte länge förrän Ni kan klaga på hur varmt det är.

Av Stefan Manning - 22 februari 2010 22:45

Ända sedan jag kommit hem idag har jag försökt ta en Eeaze tablett och lägga mig och blunda en halvtimme. men det har skitit sig rejält. Telefonen har ringt och det har varit viktiga samtal. Så viktiga att min huvudvärk plötsligt fick låg prioritet. Ces't la vie....

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards