Alla inlägg under april 2010

Av Stefan Manning - 25 april 2010 09:46

Igår var jag och Carina traditionsenligt på Restarang Kråkan på kvällen efter Kungsbackaloppet. Oavsett man sprungit, varit funkis eller inte sprungit. Det har bara blivit så. Det är det enda tillfälle vi kan få ventilera och öva på våra bortförklringar och dessutom har en trevlig och avkopplande stund.

Innan vi åkte dit, så tog vi en avstickare till mitt jobb för att hämta en kasse jag hade glömt. Vi han med en kort promenad vid ett stilla hav. Det var en skön stund.

Nu skall jag fokusera på att bli OK inför Sunne marathon. Lyckas jag, så blir jag glad. Om inte - shit happens.

Av Stefan Manning - 24 april 2010 15:15

Idag har jag varit funkis på Kungsbackaloppet. Surt sa räven att jag inte kunde springa. men nu kan man inte lipa över det längre. Loppet är över och allt är ett faktum. Det var bra förhållande för löparna idag. Kanske lite mycket vind, men det borde inte besvärat så mycket i alla fall.

Nu skall jag hålla mig lite lugn ett par dagar och se hur det hela utvecklar sig. Om jag är hostfri måndag och tisdag. Så kommer jag att göra ett provlöp på onsdag. Då fattar jag beslut. Intentionen är nog att kunna åka dit upp och springa i alla fall. det skulle vara himla gôtt.

Av Stefan Manning - 24 april 2010 09:48

Det blir inget deltagande i Kungsbackaloppet för min del. Det är för mycket hosta så det är inte snack om att delta. Surt sa räven. Men eftersom det är Europas äldsta långlopp, så finns ju det faktiskt kvar nästa år också. Men jag kommer ändå att åka dit ner för att hjälpa Nisse vid vätskekontrollen vid 5 och 16 km. Tänkte också ta lite motivbilder till min eventuellt kommande bok.

Av Stefan Manning - 23 april 2010 23:22

Fredagskvällen har verkligen varit i återhämtningens tecken. Jag och Carina har första gångentagit en riktig TV-kväll och kollat av två filmer. Det var länge sedan och det var riktigt skönt. Jag hade nästan glömt bort att sådana här stunder måste man ha med i sin vardag.

Av Stefan Manning - 23 april 2010 10:09

Vad gör man nu när man inte kan träna. Jag skall kanske köra igång och skriva på min bok. Veva lite med hantlarna. Jag har ju redan träningsabstinens. Nu måste jag nog lära mig hantera detta, annars kan det här bli ganska besvärligt.

Av Stefan Manning - 23 april 2010 06:10

Har folk inget att göra. Läser på Aftonbladet detta djävla tjafs om kungen skall lämna över sin dotter till Daniel på bröllopet. Naturligtvis kommer alla jantesvenskar till stridsplatser och börjar argumentera för eller emot. En som var emot påstod att lämna över bruden är relaterat till hederskultur och visar på en kvinnas omyndighet. Men vad fan! Nu får ni skärpa Er! Vad har detta bröllop med en hederskultur och göra? IQ badboll! Låt dom få lägga upp sitt bröllop som dom vill ha det och se till att alla dessa besserwissrar skaffar sig ett jobb och bidra till landets BNP så att vi så snart som möjligt kommer in i en högkonjunktur. med andra ord: skaffa Er ett liv istället! Sådant här tjafs gör mig bara irriterad, även denna mentalitet att man skall inte få göra och tycka som man vill, utan edt är det svenska åsiktsmonopolet som styr vad man skall säga.

Om jag säger att vi tar in alldeles för mycket invandrare, så är det ju bara att start tidtagningsklockan och se hur lång tid det tar innan någon flane dyker upp och ylar om rasism. Jag får inte använda ordet neger, för då är jag rasist. Jag får inte lov att kräva att en 13 åring som begår ett mord skall straffas för då tillhör jag brunhögern. Om jag vill att man spelar nationalsången på en skolavslutning, så är jag en nasse och underbygger hotfulla strömmar i samhället. Vad är det för en idiot som sitter och bestämmer detta? Och nu det senaste tillskottet. Att lämna över bruden vid ett bröllop är relaterat till hederskultur. Det går åt helvete med detta land om dom här dårarna får fritt spelrum.

Hade man lagt all denna energi på att ta hand om gamla männsikor utan att ge dom tvångsskilsmässa, se till att barnen får en bra skola och vi har en sjukvård som är värt namnet. Då skulle Sverige vara ett föredöme för hela planeten.

Av Stefan Manning - 23 april 2010 05:54

Nu sitter jag här och förlikar mig i mitt öde. det blir inget springande. jag tog lite cocillana eller vad fan det nu heter. den där dunder hostmedecinen med morfin i. Den hjälpte hyfsat bra. Jag fick sova mer i natt, men det kom ändå hostattacker. Så glöm Kungsbackaloppet, glöm Sunne marathon. Det är inte läge att springa dessa. Nu får jag tid över att drömma om andra små lopp som skall springas.

Nu är prio ett att nli av med denna helveteshosta. Aldrig i hela mitt liv har jag haft sådana här hostattacker. Lite otäckt faktiskt, men man vänjer sig vid dom också.

Av Stefan Manning - 22 april 2010 21:18

Jag har en grym sambo. Etfer flera månaders intensivt pluggande och slit framför datorn gick Hon iväg idag för att skriva prov på Swedsec licensen. En certifiering för att bli privatrådgivare. Och precis som jag trodde, så klarade Hon det. Jag har sett hur Hon har slitit och jag har sett det berg av böcker och kompendier som skulle tuggats igenom. Att klara detta, samtidigt som att sköta jobb och träning. Det är fan inte illa.

Stort jättegrattis till DIg Carina. det gjorde Du himla bra. Du är bara bäst när det gäller!

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards