Alla inlägg under september 2010

Av Stefan Manning - 7 september 2010 05:51

Jag var ganska tom inombords när jag åkte hem från jobbet igår. Det var som någon blåst ut allt ur skallen och jag tycker det var en ganska otäck känsla. Och heller inget vidare sällskap när jag kom hem för den delen. Carina var krasslig och hade åkt hem från jobbet. Två slagna hjältar där hemma. Vi låg en stund i soffan och pratade om ditt och datt.

Jag tror att jag med nöd och näppe orkade se nyheterna. Jag gick i alla fall till sängs innan kl 21 och somnade stenhårt.

Och nu sitter jag här igen.

Av Stefan Manning - 6 september 2010 07:12

Vad skönt det var att få gnälla av sig. Det känns lite bättre nu. Jag inser även att mina studier blir allt viktigare och viktigare.

Av Stefan Manning - 6 september 2010 05:54

Precis framme vid jobbet. Det känns fan inte roligt alls att gå till jobbet denna vecka. Var tog helgen vägen? hela söndagen fullständigt åt helvete på grund av jobb. det jäkligaste är att det syns inte någonstans. I bästa fall en klapp på axeln och ett litet vi uppskattar vad Du har gjort.

Men min första jobbvecka efter semstern öppnade med 61 timmar. Nix pix. Detta kommer garanterat att bli en engångsföreteelse.

Det kommer att bli mer än 40 timmar denna vecka också, men bara lite mer, fast det visste jag redan och kan ta höjd för.

Av Stefan Manning - 5 september 2010 23:41

Jag har jobbat från ca 06:45 idag fram till 23:30, med ett avbrott på 3 timmar under förmiddagen, då jag lyckligtvis hann med ett löppass. Det var bara meningen att det skulle ta en halvtimma på morgonen och en timma på eftermiddagen. men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag får helt enkelt betrakta denna helg som förstörd.

Jag får se fram mot nya helger, garanterat jobbfria...

Av Stefan Manning - 5 september 2010 13:16

Nu börjar vätskeöverskottet i kroppen att avta. Jag är återigen nere under 80 kg. Idag visade vågen på 79,6 kg. Vid förra vägningen, den sista augusti var det 82,4 kg. Så nu börjar det hela att rätta till sig igen. Det tog bara lite längre tid än beräknat denna gång.

Av Stefan Manning - 5 september 2010 12:50

Medan ett jobb körs i maskinen som tar flera timmar, så utnyttjar jag detta genom att ta lite av mitte eget knark - löpning. Jag drog ut på samma runda som de två senaste dagarna. Och jag blir aningens snabbare för var dag som går. Inte illa.

Idag var det oerhört avkopplande att få ge sig ut strax efter det att morgondimman hade lättat.

De helger som jag måste jobba, betraktar jag alltid som förstörda. Denna helg är inget undantag. Men nu fick jag lite kompensation i och med ett fantastiskt löppass. Dagens distans blev 11,15 km på 1:03:20. Dvs ett snittempo på 5:41 per kiloemter. Helt OK.

Av Stefan Manning - 5 september 2010 08:31

Ingen sovmorgon idag. Fy fan! Jag sitter här och jobbar lite extra med några körningar. Visserligen övertid. Men just nu är jag mest intresserad av att få sova. Att det skall vara så djävla svårt att få till.

Eventuellt kommer det att bli en lucka här snart då vi går in i ett vänteläge. Så jag skulle kunna passa på att få till ett litet avstressande löppass istället.

Av Stefan Manning - 4 september 2010 22:17

Så där ja! Nu har jag knådat ihop den första inlämningsuppgiften i min C#-kurs. Men jag har inte skrivit en enda rad med kod. Denna uppgift har handlat om UCSD (User Centered System Design) och vad det innebär. Dvs att man skall ha med användare när man utvecklar nya applikationer eller system. Uppgiften bestod i frågeställningar om detta. Med andra ord, rent ordbajseri.

Varför är högskolor så kåta på alla dessa rapporter. I detta fall dessutom på en totalt teortisk konstruktion. Näe. jag vill komma till momentet då man skall åtminstone få skriva Hello World i C# kod.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards