Alla inlägg under oktober 2010

Av Stefan Manning - 27 oktober 2010 20:04

Nu börjar träningsabstinensen komma farandes igen. Varför är det så beroendeframkallande? Bara tre veckor kvar.

Av Stefan Manning - 27 oktober 2010 18:21

Jag har lyssnat på en föreläsning idag. Det var lite intro till programmeringsplattformen Visual Studio. Ganska bra föreläsning faktiskt. Klart högre klass än de föregående sömnpillren...

Av Stefan Manning - 27 oktober 2010 09:51

Just nu sitter jag och filar på en inlämningsuppgift och jag är djävligt irriterad. Den skall vara skriven i rapportform. Ja, jag fixade till det, men fick backning igen. Det skall även vara referenser i texten. Hur fan orkar dom? Jag har svarat på alla frågeställningar och det på ett bra sätt enligt omdömet. Jag missade att skriva det i rapportform, rättade till detta och nu klagar man igen.

OK. Jag skall fixa till detta, men lägger inte mycket energi på det. Men jag blir djävligt irriterad på att man inte skall få OK på ett inlämnat arbete bara för att det saknas referenser - i texten!! Är jag där för att lära mig skriva en rapport eller för att programmera. Högskolorna lever som vanligt i sin fantasivärld. Jag lever i verkligheten. Jag vågar slå vad om att den lärare jag har här inte har varit ute och jobbat en enda, säger enda minut i IT-branschen. Det verkar ganska tydligt, inte minst på de föreläsningar som givits. Gud hjälpe mig för verklighetsfrånvända högskolelärare. I detta fall misstänker jag att det är en vettskrämd doktorand med undervisningsplikt. Dom är värst.

Av Stefan Manning - 26 oktober 2010 19:10

Det har varit lite varningssignaler idag på att jag skulle göra ett nytt besök på akuten. Som tur var visade det sig inte behövas. Men med mina tidigare erfarenheter i minnet. Så har jag packat ihop en liten akutn-bag med ombyte i. Så nu kan jag helt hämningslöst ligga på britsen och pinka ner mig igen om det skulle behövas.

Av Stefan Manning - 26 oktober 2010 14:57

Det ultimata provet på tålamodet. Jag ger mig i kast med byråkrati på försäkringskassan och landstinget. Hu jeda mig. Våga inte bli sjuk i detta land. Skall bli skönt när allt detta är över.

Men en grundregel inom sjukvården är, har jag lärt mig den senaste veckan, "om något kan göras enkelt, så är det inte OK"

Av Stefan Manning - 26 oktober 2010 11:22

Ny dag och nya insatser. Idag skall jag se till att alla räkningar blir reggade för betalning. Det är ju slutet i månaden nu.

Sitter och tittar ut på det fina vädret och lite grann knyter näven i fickan, när man inte kan ge sig ut att springa. Tålamod, Stefan. Tålamod.

Av Stefan Manning - 25 oktober 2010 21:28

Var med ikväll och kollade när Carina spelade bowling. Var inte uppe och härjade utan satt lugnt och disciplinerat och tittade på. Ganska ovant måste jag säga, men intressesant.

Samtidigt slog det mig att jag kunde kanske uttnyttja denna sjukskrivningsperiod till att spela lite bangolf. Det var faktiskt ca 15 år sedan jag rullade mina tävlingsbollar på en filtbana. Kanske man skulle ge sig bort till Alelyckan igen? Undrar om takterna sitter i?

Av Stefan Manning - 25 oktober 2010 16:48

Idag har jag verkligen tagit det lugnt efter gårdagens dramatik. Jag har å andra sidan inte orkat med så mycket mer. Det har varit en sovardag. Och det behövdes nog.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards