Alla inlägg under november 2010

Av Stefan Manning - 8 november 2010 08:26

I morsen var det kallt på riktigt. 5 minusgrader. Det innerbär att det är dags att plocka fram vintertightsen och lite andra utensilier för löpning i kall väderlek. Hoppas bara vi blir befriade från all snö som vi hade senaste vintern och får snö- och isfria gångbanor att springa på.

Av Stefan Manning - 7 november 2010 13:35

Vilken ruggig höjdare. I det kombinerade Världsmästerskapet och Europamästerskapet i Gibraltar kom Jonnas Buud totalt in på en andra plats på tiden 6:47:40. Tre minuter och 56 sekunder efter den ruggit snabbe japanen Nakadai. Detta innebär ett svenskt VM-siler och ett svenskt EM-guld till Jonas Buud.

Jonas har sprungit i ett snittempo av 4:05 per kilometer i 10 mil!! En miltid av 40 minuter och 50 sekunder. Tänk Er själv att hålla denna fart i 10 mil.

Detta är sjukt imponerande och man kan inget annat än att ta av hatten och buga sig djupt i sin vördnad för denna idrottsprestation.

Tyvärr kommer detta troligtvis att blekna bort i allt trams om vem som skall ta det allsvenska guldet i fotboll. Jag har svårt att tänka mig att TV-sporten skulle förnedra sig till att ens rapportera den stora händelse.

Den kommer inte ens att nämnas på idrottsgalan utan bara förblekna bort. Endast en liten klick ultraintresserade männsikor uppskattar det han har gjort. För fortfarande råder detta faktum att de som sitter på centrala poster inom idrotten och media inte anser att det är en prestation att springa längre än marathon.

Av Stefan Manning - 7 november 2010 12:28

Kunde inte motså det fina vädret. Jag gick ut på en längre powerwalk. Det kändes riktigt bra och jag tog i lite extra stundtals, men jag sprang inte. Nu skall vi se hur dett slår mot pinkeriet. Kommer det inte mer blod nu, så ligger jag bra till.

Av Stefan Manning - 7 november 2010 10:12

Idag är det tävlingar att följa. Vi har EM/VM på 100 km i Gibraltar där Jonas Buud har en grym chans till en medaljplats. Och så har vi New York Marathon. Så man är ju inte sysslolös idag.

Av Stefan Manning - 6 november 2010 16:12

Jag hann knappt komma innanför dörrarna förrän telefonen ringde. Det var Mikael och Linnea som var på Allum och ville komma upp på en fika. Det passade perfekt med att få varmt kaffe i kroppen efter en dag ute. Vi hade en go fikastund och det var skönt att få varva ner lite.

Nu är det däremot dags för studier.

Av Stefan Manning - 6 november 2010 16:10

Det var en trevlig dag på Skatås i strålande solsken. Jag kunde vandra runt bland alla nummerlappar och se förväntningarna och nervositeten. Fast hade jag kunnat springa idag, så skulle jag inte varit på Skatås. Då hade jag varit i Skövde och sprungit marathon istället.

Fast idag har jag ändå varit ute och rört mig en hel del för första gången sedan min operation. Jag får se vad kroppen svarar på detta om den nu svarar.

Av Stefan Manning - 6 november 2010 08:50

Strax skall jag åka iväg till Skatås för att se på Finalloppet. Det skall bli riktigt skönta att få komma ut lite. Det här blir det närmaste jag kan komma en tävling just nu. Men arr få komma ut och sniffa lite på tävlingsatmosfären och förhoppningsvis träffa lite vänner och bekanta kommer att göra gott för min lilla uttråkade själ.

Av Stefan Manning - 6 november 2010 08:32

Idag är det 6:e november och det är tjock dimma utanför. Precis som det var vid Lützen 1632. För mig en annan speciell dag. Det är min fars födelsedag. Han skulle blivit 93 år idag om han hade levat. Tyvär gick han bort i cancer redan 1972 endast 55 år. Det var alldeles för tidigt. Man undrar ju lite jag är nästan 55 år nu och mitt uppe i livet. Aldrig har jag haft så mycket att göra och så mycket aktiviteter runt omkring. Skulle jag mula nu så missar jag TEC, Grand Union Canal race. Nix pix. Döden kan vänta, jag har viktigare saker för mig.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards