Alla inlägg under mars 2011

Av Stefan Manning - 29 mars 2011 22:12

Risken för jobb imorgon kväll är mycket stor, därför blir det inget möte med LEK. Jag måste försöka få till en lunchlöpning istället. Hursom helst skall jag starta dagen med styrketräning.

Av Stefan Manning - 29 mars 2011 22:07

Hemma efter mitt första styrelsemöte med IK Jogg på Skatås. Jag passade på att åka dit innen - direkt efter jobbet och hann springa 13,2 km. Först en tur på åttan som var kanonfin. Därefter drog jag femman. Den var inte lika fin. I mitten av banan fanns fortfarande en hel del is. Det gick att ta sig förbi, men det var ett parti där det var lite besvärligt. I övrigt var det mer blött på femman. Men åttan var kanon.

Av Stefan Manning - 29 mars 2011 09:39

Nu har jag lyckats boka ett bra boende i Båstad under vårt marathonbesök. Det är ju inte världens lättaste att hitta boende under denna tid så sommaren härjar som värst.

Alla detaljer inför loppet är avklarade och vi lägger eventet i pipe line.

Av Stefan Manning - 29 mars 2011 06:20

Om man undantar denna dag, så kommer jag att satsa mycket på att sova kommande period fram till TEC. Naturligtvis kommer jag att träna, det blir nog ganska intensivt fram till och med helgen. Sedan trappar jag ner och tar enlite lugnare vecka. kanske med ett eller två kortare löppass.

Av Stefan Manning - 29 mars 2011 06:04

Igår fick jag min födelsedagspresent i förskott av Carina. En special bandana med ett vadderat innehåll som man kan doppa i vatten och på så sätt få kylning runt nacken under värmeträning. Det finns även fickor i den där man kan lägga in isbitar.

Sedan rullar man ihop den och knyter den runt halsen. skitfräck. Nu går jag här och väntar på världens värmebölja. Den kommer jag förhoppningsvis få en rejäl användning för i min värmeträning.

Tack älskade sambo - Din gubbe är riktigt glad över denna fiffiga present.

Av Stefan Manning - 28 mars 2011 17:13

När jag kom hem låg ett brev frå¨n Telia. Den visade sig innehålla en "påminnelsefaktura" på 50 spänn. För vad framgår inte. Det står bara för en faktura från den 11:e oktober 2010!!! Det enda jag kan komma på var att dom stängde ner mitt och Carinas mailkonton utan att säga ett enda ord. Vi hade inte fått faktura från dom på mailkontot och inte ens en påminnelse - då! Efter mycket bråk fick dom öppna det igen.

Inte nog med att dom skickar en faktura. Det står 3 mars som fakturadatum och den kommer i vår brevlåda idag - den 28 mars!! Med förfallodag den 31 mars!!

Hur fan kan ett IT-företag bli så djävla efterblivet. Sedan ringer man deras skämtnummer 90200 och skall snacka med en inspelad röst! När man äntligen har fåt baxat igenom alla korkade frågor om äreende och gud vet vad, så får man upplysningen att kundtjänsten stänger kl 17. Jag tittar på min klocka - den visar 17:04! Varför kan dom inte värpa fram den upplysningen med en gång!?

Telia - världens mest inkompetenta IT-företag!

Av Stefan Manning - 28 mars 2011 10:40

Såg ett klipp på Aftonbladet om hur den mobbade Casey gav igen på sin plågoande. Det är med stor glädje jag ser hur han lyfter upp mobbardjäveln och dänger han i backen. Så skall alla mobbare behandlas. Ingen pardon.

Det får aldrig bli så att mobbare skall gå vinnande ur en konflikt. Dom skall förlora och det till varje pris. Jag lyfter på hatten för Casey Heynes, bra gjort. Jag bara älskar när orättvisan förlorar.

Av Stefan Manning - 28 mars 2011 07:38

Ny vecka nya insatser. Jag har i alla fall öppnat med lite styrketräning i Kraftkällarn. Hur djävla tråkigt som helst, men jag märker ju å andra sidan vilka resultat det ger. Det är bara att gilla läget med andra ord. Om man sedan kan få till detta med simning också så vore ju lyckan gjord och man kunde kanske ge sig på en dubbel ironman nästa år.

Tidig som jag är på kneget så har jag redan hunnit med en del.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards