Alla inlägg under maj 2011

Av Stefan Manning - 24 maj 2011 21:09

Innan dagens styrelsemöte med IK Jogg så hann jag med att springa på Skatår. Det blev milrundan två var. Jag kontrollmätte varven med min Garmin. Det första varvet blev 9,73 km och det andra blev 9,84 km. Sedan tog jag en lite extra runda för att komma över 20 km. Totalt blev det 20,3 km i ett drygt 7 minuterstempo. Jag vill försöka hittare ett långsammare tempo för att kunna springa ännu fler var. Nu låg jag hyfsat bra. Dessutom gör ju den starka kuperingen att tempot inte blir högt heller.

Det var blåsigt ute, med en frisk vind och det var perfekt att lägga av efter två varv. Det kom några regnskurar och blötte ner mig, så jag blev lite kall.

Av Stefan Manning - 24 maj 2011 11:55

Jag har varit hos tant doktorn på lunchen. Hon undrade vad jag hade haft för mig den senaste tiden. Vi kom i alla fall fram till att vi skulle ta en ny approach på mitt blodtrycksproblem. Denna variant skall förhoopningsvis göra träningen bättre.

Av Stefan Manning - 24 maj 2011 05:59

Liten konstig känsla idag. Igår satt jag med mitt team på en minikonferens och när man kommer till jobbet idag så känns det som det vore måndag. Hmmm...

Av Stefan Manning - 23 maj 2011 21:19

Nu verkar det som om jag har fått ordning på min Garmin igen. jag har haft problem med att ladda in datat i PC:n. Men efter att ha fört över allt manuellt och gjort en återsyällning och total ominstallation av programmen, verkar det nu funka. Jag misstänker att en träningsfil i klockan var lite skadad eftersom klockan vid ett pass bara lade av. När jag startade upp den igen fortsatten där den blev avbruten. Något jag inte råkat ut för innan. Jag tror att detta "tvådelade" pass har ställt till det. Det är i alla fall min teori.

Av Stefan Manning - 23 maj 2011 09:19

Jag skall satsa på att nå 300 km denna månad. Det kan bli lite tight men inte omöjligt. Det kommer att hänga på hur det blir denna vecka. Jag sitter fast i lite konferenser och annat som gör att tid för träning blir mindre än vanligt. Men jag skall försöka fixa 300.

Av Stefan Manning - 23 maj 2011 08:04

Så var det måndag igen. Jag kan leva med att det är en femdagarsvecka denna vecka. Nästa vecka är bara tre dagar sedan är jag ledig resten av veckan och veckan därpå. Jäklar vad det skall tränas

Av Stefan Manning - 22 maj 2011 13:27

I nat har jag sovit som en stock och jag vaknade inte förrän kl 11. Så dagens första åtgärd blir att ge sig ut och springa.

Jag körde inte så hårt idag utan nöjde mig med 12,1 km. Turen gick upp till Humlebadet, vilket är min vanliga slinga. Bara detta att jag har fått springa gör att jag genast känner go, glad och i balans. Så skall livet vara.

Nu skall jag duscha lie och ge mig ner och handla.

Av Stefan Manning - 21 maj 2011 22:22

Nu har jag i dagarna två hjälpt till i 2XU:s monter med försäljning och rådgivning. En totalt helt ny erfarenhet för mig. Desto mer spännade. Jag tänkte först att det här kommer inte att funka, men det har gått ruggigt bra. Behövde inte kunna så mycket om produkterna, jag delade med mig av mina erfarenheter och upplevelser och det räckte långt.

Dessutom blev det många möten mad människor som jag tycke var jättespännade. När kompressionskläder diskuterats i trådarna på en del forum har det alltid bildats två läger. Ena sidan de som sägger att detta bara är snack och de som köper det hela. Jag hade räknat med att det skulle komma fram neggon och säga att detta bara är humbug. Men icke! Inte en enda. Det var ett par tveksamma, men de ville bilda sig en uppfattning. Men det fanns ett stort intresse och många var nyfikna och frågade. Det var himlöa kul.

Efter detta var jag hos några jogg-kompisar på lite after run och drack ett par öl och pratade. En underbar nedvarvning.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards