Alla inlägg under juni 2011

Av Stefan Manning - 9 juni 2011 08:51

carina har fått en liten minikurs i stuntkörning av mig i födelsedagspresent. Så håll Er undan i fortsättningen när Hon kommer sättande.  :-)

Av Stefan Manning - 9 juni 2011 00:05

Idag fyller den mest fantastiska av alla kvinnor, min sambo - Carina - 50 år. Jag skall göra vad jag kan för att hylla Henne. Aldrig har en person givit mig så mycket kärlek som denna Kvinna.

Nu när Hon når 50 strecket vill jag utbringa ett jättestort HURRA till Henne. Hon är totalt outstanding och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan Henna. God I love that woman...

Av Stefan Manning - 8 juni 2011 19:19

Det är helt otroligt, men åter har Telia lyckats. Jag har fått en kreditfaktura av dom på hela 28 spänn!! Woow! Men ett ledande IT företag som dom är, har dom av egen tankekraft inte kunnat maila mig på den e-mailadress som jag faktiskt betalat och som den fakturan grundar sig på och fråga efter ett bankkonto.

Nix pix! Man skickar ett utbetalningskort på 28 spänn! Jag kan sedan läsa att detta kan lösas in i butiker som ICA, Coop, Willys etc som betalning. Men då kostar det mig 25 spänn!! 3 kr kvar att handla för. Jag kan också lösa in den på en bank, men då kostar det 50 spänn!!

Varför i helvete måste man skicka en faktura och sedan lägga krut på att betala ut pengarna istället för att låta denna kreditering ligga och gupp tills det är dags att betala nästa årsavgift? Och vore det rätt så skulle dom skicka mig en utbetalning där jag kan få ut hela beloppet. Hade jag fått detta elektroniuskt hade jag inte missat något. Men nu blir jag blåst på 89% av beloppet. Som tur är, så rör det sig om 28 spänn. Inga stora pengar, men för de tre kornorna som återstår kan jag ju inte ens köpa ett frimärke!

Varför vägrar folk att tänka? Varför vägrar man att vara normalintelligent. Vilka djävla pajasar.

Av Stefan Manning - 8 juni 2011 13:54

Idag skulle jag ha tagit med mig vattenryggan på min löprunda. Handflaskan var på tok för lite. Men med gårdagens pass i färskt minne vet jag var gränden går.

Det blev en seg runda idag. Det var, precis som igår, hög luftfuktighet och temperaturen låg på 21,5 grader. Halvklart ute. Jag mötte två löpare som var påbyltade. Jag fattar inte detta. Jag fick ju värmeslag bara jag såg dessa. Varför envisas folk med att ta på sig så mycket? Fast det är ju egentligen inte min ensak.

Det blev 11,22 km idag på mycket modesta 1:16.

Någonstans vid 9.5 km mötte jag en konstig bil som kom körande emot mig och sedan vände. Det visade sig vara Google maps som var ute och filmade vägar och dylikt.

Men som sagt det var segt. Nu kommer jag att ha minst en vilodag, eftersom min älskade sambo fyller 50 imorgon. Då skall jag fira Henne och inte träna.

Av Stefan Manning - 7 juni 2011 11:25

Jag måste medge att jag är ganska trött. Och eftersom jag är trött kan jag lika gärna fortsätta på den linjen, så jag drog på mig löparskorna och sprang samma runda som igår. Skillnaden var att idag var det endast 18 grader ute och en ruggigt hög luftfuktighet.

Jag provade att ta med mig enbart en hadflaska med vatten. Det visade sig vara i minsta laget, men det klarade sig. Jag vevade runt bana i 6:30 tempo, vilket jag inte har något att invända mot. Syftet var ju bara att få komma ut och röra på benen.

Samtidigt skänker jag en tacksamhetens tanke över att jag inte behöver masa mig till jobbet.

Av Stefan Manning - 7 juni 2011 06:18

Även denna natt har jag sovit bedrövligt dåligt. Jag fattar inte vad som är problemet. Jag borde inte vara så speedad eftersom jag varit ledig sedan i torsdags och fick koppla av med ultraintervaller på lördag.

Jag vaknade av mig själv och var klarvaken fem i sex idag och fann för gott att pallra mig upp

Av Stefan Manning - 6 juni 2011 14:16

Nu fick jag till ett riktigt värmepass. Jag sprang upp till Humlebadet. Vätskeryggan var laddad med Hammers HEED. Jag tog denna idag eftersom en handflarra inte skulle räckt särskilt långt och jag måste träna på att få i mig rätt mängs vätska vid värme.

Löpning var problemfri. Jag kände mig oförskämt fräsch i benen efter förrgårdagens alla ultraintervaller. 10 km passerades strax över 1:02 och hela distansen - 11,2 km - gick på en 1:09. Jag stannade till vid Humlebadet (och stoppade klockan) och passade på att mäta vattentemperaturen. Den visade sig vara 20 grader. Riktig gott i vattnet alltså. Jag är så förvånad över hur snabbt jag har återhämtat mig från ulltraintervallerna. Återigen ett kvitto på att gick ligger rätt vad gäller förberedelser och näringsintag.

Hemvägen blev en allé av endorfinkickar när solen bröt fram på allvar och verkligen gassade. Jag kunde se mig själv springa på den vita lionjen på highway190 i Death Valley. Ett underbart svettigt pass.

Av Stefan Manning - 6 juni 2011 11:36

Jag ställde inte upp i Nationaldagsloppet på cykel i år. Då hade jag varit tvungen att montera av temobågen på cykeln och det ville jag inte. Däremot kan jag nu sitta ute på terassen och se deltagarna glida förbi på Lexbyvägen mot målet. Själv tänkte jag ta ett löppass till Humlebadet idag och känna lite på löpningen efter förrgårdagen upplevelse.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards