Alla inlägg under juli 2011

Av Stefan Manning - 28 juli 2011 13:13

Nu har jag fått all min kurslitteratur till min distanskurs i höst - Kost vid träning 15hp. 5 kg böcker att plöja igenom. Det är inte lite att läsa. Så snart jag läst färdigt min ultrabok, skall jag sätta igång och plöja igenom detta digra material. Jösses! denna kurs verkar ju pluggintensiv!

Av Stefan Manning - 28 juli 2011 07:44

Torsdag och näst sista arbetsdagen har startat. Nu blir det hårdkörning idag igen, men jag börjar äntligen se ett ljus i tunneln. Jag har grymt mycket att göra. Så är det alltid när jag skall gå på ledighet. Jag kan inte minnas när jag bara stängde butiken och gick iväg. Det har alltid varit kalabalik eller strul.

Hur som helst så ser jag fredag klockan 16 framför mig.

Av Stefan Manning - 27 juli 2011 21:49

Inne igen efter en underbar lugn stund ute på terassen efter en go löptur och en härlig dusch. Carina klippte håret på mig - jag kände mig som ett mods. Till slut hamnade jag i däckstolen med en öl i näven. Carina låg i den andra med ett glas vin. Där låg vi och skådade solnedgången. För ett obeskrivligt underbart ögonblick infann sig en stund av total harmoni och avkoppling. Stunder vi inte är bortskämda med.

Av Stefan Manning - 27 juli 2011 20:17

Så där ja. En härlig löptur till Humlebadet i kvällssolen. Kändes inte lika flåsigt som igår. Det känns så rutinmässigt nu när jag springer (jag vet inte riktigt hur jag skall uttrycka det). Börjar få ordning på pulsen och nu börjar jag även fundera ut hur jag skall lägga upp 48 timmars. Planer smids när jag springer.

Av Stefan Manning - 27 juli 2011 16:00

Nu är jag klar på jobbet för idag. Jag skall bara överleva två dagar till, sedan är det semester. Nu blir det ut på terassen för återhämtning och uppladdning för ett lugnt löppass...

Av Stefan Manning - 27 juli 2011 07:51

Onsdag = lillelördag. Men när denna dag är över har halva veckan gjorts. Semestern närmar sig med stormsteg. Jag väntar och jag väntar och jag väntar....

Det skall bli en semester utan några måsten. Jobbet kommer att klippas av obönhörligt. Jobbtelefonen kommer att vara avslagen och jag kommer INTE att kolla jobbmail eftersom det finns ingen anledning till detta. Jag är ju ledig och i min värld betyder ledighet att jag inte skall jobba. Vem tackar mig för att jag är "tillgänglig"? Det här är saker som folk själva har skapat.

Av Stefan Manning - 26 juli 2011 21:22

Nu har jag och Carina varit ute och kutat. Det var segt för mig, eftersom jag återigen går på minuskalorier. Det kändes minsann. Vi tog en sväng runt Kåhög och jag tänjde ut den rundan lite grann också, så att jag hamnade på drygt 8 km.

I och med det, så har jag passerat 400 km. Det är all time high för mig. Har aldrig haft en sådan dos ever, inte ens i mitt förra löparliv.

Jag är skitnöjd!

Av Stefan Manning - 26 juli 2011 15:45

Telefonen ringde och när jag svarade så presenterade sig en ung kvinna och malde på. En telefonförsäljare. Känns lätt igen på att de skall igenom manuset fort som fan innan man hinner protestera.

Nu visade sig att hon ringde från Telenor och vill på Telenors vägnar tacka för att jag varit kund så länge. Sådant skall premieras sa hon och därför har vi ett erbjudande om en "helhetslösning".

Hon undrade vad vi hade för internetleverantör. ComHem blev svaret, men jag tillade att jag fortfarande hade ett halvårs straffarbete kvar. Inga problem de har en bevakning som gör att jag inte missar något.

Det var väl bra. Hon vill erbjuda internet med högsta hastighet - 24Mbit och undrade vad jag hade för hastighet på mitt internet. 100 Mbit, svarade jag. Jaha. kom det då från henne. Vi erbjuder ADSL, men då måste jag få tacka så mycket och önska en trevlig dag. 

Jaha, sa jag och vad är det för premie jag nu skall få eftersom jag varit så trogen? Eehh... ähum... jo det var vårt snabba bredband.

Så var det med det. Så Ni som troget håller fast vid Telenor, år efter år. Ni kommer att få ett bra erbjudande på ADSL 24 Mbit.

/Stefan Manning i nådens år - 2011.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards