Alla inlägg under oktober 2011

Av Stefan Manning - 10 oktober 2011 05:53

Jag vaknade i morse 03:49. Totalt klarvaken och insåg att jag inte skulle somna om. Så jag klev upp och gjorde allt det där med att packa upp väskor som jag skulle gjort igår istället. Så nu var den biten avklarad i alla fall.

trots att jag har gått runt och planerat och konspirerat, så har jag nog själv fortfarande inte riktigt fatta vad som hänt ännu. Blir nog liiite svårt att vara helt fokuserad idag på kneget.

Av Stefan Manning - 10 oktober 2011 05:42

Då var man tillbaka i den grå vardagen igen, efter en minst sagt omtumlande helg. När jag kom hem igår så ställde jag bara av väskorna. jag orkade inte stå där och packa upp. Det fick vänta.

Jag hade däremot sparat en sista överraskning åt Carina. Efter Rosa Dygnet var vi och åt på Othello. Där blev jag överraskad. Min plan hade varit att bjuda på middag. Men icke. Eva som var med och hjälpte mig med konspirationen, körde över mig och hon tog den notan. Men vi fick en trevlig stund Jag, Carina, Eva och Nisse. Det var underbart med lite mat (pizza), eftersom min kost under de senaste 24 timmarna hade bestått av sportdryck, cola, havreflan och runekakor.

Jag hade innan misstänkt att de inte serverade champagne, vilket var fallet. Så den detaljen hade jag också ombesörjt. Champagneflaska var gömd ute i uterummet och hade stått i en kylväska som hade varit påslagen under helgen, så den var rejält kall.

Jag vet att Carina älskar champagne. Så vi korkade upp denna lilla flaska och skålade för oss.

En stund senare gick vi upp till arbetsrummet och satte oss vid våra datorer och jösses! Jag insåg vilken kraft det var i socoala medier. Det var redan full rulle om mitt tilltag på Facebook. Jag skrev ett par blogginlääg, men jag var trött och orkade inte skriva så mycket.

Vid halv åtta låg jag i bingen och somnade direkt.

Av Stefan Manning - 9 oktober 2011 18:38

Under första timmer dök två journalister upp från GP. De fotade mig och Maria Götesdotter. sedan kom ennan journalist fram till mig där jag satt på cykel och intervjuade mig.

Här är resultatet:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.743946-cyklar-mot-cancer

Av Stefan Manning - 9 oktober 2011 18:05

Efter det att Rosa dygnet hade gått färdigt tog jag som traditionen bjöd, micken och att tacka arrangörerna. dey gjorde jag. Men sedan hade jag en lite sak till på dagordningen.

Jag bad Carina komma fram till podiet. Där framme gick jag ner på knä och friade till Henne och Hon svarade ja inför en totalt häpen och överraskad publik.

När det gick upp för dom vad som hade hänt utbröt ett stort jubel och enligt många var inte ett öga torrt i slen. Jag och Carina stod där och mottog jublet och blev flitigt fotograferade. Det har även videofilmats och det kommer nog ett klipp snart.

Just nu är jag världens lyckligaste man....! Vilken höjdare.

Av Stefan Manning - 9 oktober 2011 17:26

Då var årets Rosa Dygn avklarata och det blev ent fysiskt ett av ed djävligaste av de fem åren jag har kört. Allt gick bra fram till 12 timmar. Men sedan gick det inte så bra. De blev en mycket seg och smärtsam resa fram till och med sist timmen. Först domnade fötterna bort. trots skobyten så blev det inte bättre. När jag tog p mig vanliga joggingskor blev det bättre. Funkade i 3 timmar. Sedan gick tillbka till dom ursprungliga skoran och slet ur inläggen i dom.

Jag fick dessutom smärtor i höger ankel. Det kom krampkänningar i vänster vad. Lite smärta i höger knäväck. Ryggont och litehuvudvärtk. Dessutom hade jag ett tag problem ta in mat. Det blev väldigt oroligt i magen.Det sistnänmda lade sig dock efter ett par timmar. Jag hade i princip ont överallt utom i knäat, där jag varit skadad. Mycket märklgt. Det gick upp ner och och kom tillbaka tidigt på morgonen. Då tog jag ipren och voltaren, som började verka efter 30 - 45 min. Sedan gick det att köra.

Och efter mycket om och men tog jag mig igenom mitt femte dygn.

Av Stefan Manning - 8 oktober 2011 10:07

Så där ja! Sista inlägget! Om en timma drar jag iväg till Sportlife exclusive för Rosa Dygnet. Nu skall jag dra mitt strå till stacken för att få ihop pengar till bröstcancerforskningen. Att över huvudtaget bekämpa cancer är en viktig sak för mig.

Ni som har vägarna förbi, får gärna komma in och uppmuntra och peppa mig lite.

Av Stefan Manning - 8 oktober 2011 08:55

Snart är det dags - att göra årts insats för bröstcancerforskningen. Nu skall jag för femte året i rad köra ett 24 timmars pass med spinning. I år känner jag mig extra nervös. Det är kul att få tillbaka den där pirigheten igen. Det har jag saknat.

Av Stefan Manning - 7 oktober 2011 14:52

Kari har tagit beslutet att bryta sin 10 dubbla ironman. Ett mycket klokt och moget beslut. Jag vet hur han känner sig, eftersom det gav mig flashback till mitt fiasko i Skövde för drygt en månad sedan. Jobbigt då, men man kommer över det.

En fördel är att när man bryter ett lopp brukar man få tillbaka en hel del ändå i form av diverse erfarenheter och lärdomar.

Men Ni skall veta att han bröt efter att ha gjort 7 ironman på 7 dagar. Det är sannerligen respekt. Tack för underhållningen Kari. Bryt ihop och kom igen....

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards