Alla inlägg under december 2011

Av Stefan Manning - 18 december 2011 21:06

Dags att göra sig iordning för årets näst sista arbetsvecka. Trots att jag kobbar fredag - förvisso en halvdag. Känns det ändå som en kort vecka. Jag skall försöka hinna med så mycket löpning jag kan. Bland annat är ett långpass till jobbet inplanerat på tisdag morgon.

Av Stefan Manning - 18 december 2011 17:13

Det som räddade denna snödag, var solskenet och att jag fick en liten löprunda på 13,2 km. Jag passade på att prova mina omgjorda gaiters - Inov8 -där bandet som dår under skon hade gått av. Jag limmade på kardborre på insidan av gaitern och fäste på samma sätt som mina gaiters från dirty girls. Det fungerade utmärkt.

Löpninggen gick fint och jag kunde segla runt de 13,2 kilometrarna under 7 minuters tempo utan protester från knät. 6:45 blev snittempot.

Nu är det bara att hoppas att snödyngan försvinner.

Av Stefan Manning - 18 december 2011 09:49

Åter efter en god natts sömn vaknade jag upp till en ny dag. Denna dagen fördärvades genast på en enda millisekund, när jag tittade ut. Det var vitt på marken! Den där djävla snön hade kommit. Ja, jag vet! Vi har varit förskonade från denna vita dynga länge. Men lik förbannat så blir jag alltid på dåligt humör när jag se skiten ligga därute.

Nå väl. Ilskan kommer att lägga sig och det blir att gilla läget. Men får jag bara bli förbannad över det en stund, så blir det bättre...

Av Stefan Manning - 17 december 2011 18:19

Har varit ute på en stillsam milrunda med Carina. Vi körde en förlängd variant av vår gamla hederliga Kåhögsrunda. Det var skönt att komma ut och ändå ta det lite lugnare.

Efter passet var vi iväg och tvättade Hennes bil och vi handlade. Det blev liksom en allt-i-eet-dag idag.

Av Stefan Manning - 17 december 2011 10:36

Idag är det exakt 40 år sedan mina kära pappa gick bort i cancer. Minns fortfarande den dagen solklart. Det är tyvärr också exakt 10 år sedan jag blev uppsagd från Cap efter varsel. Så det är väl ingen höjdardag att minnas. Men det är som det är och jag skall få ut något positivt av denna dag också. Som att ha sovit länge till exempel.

Av Stefan Manning - 17 december 2011 10:28

Gud va härligt! Jag har sovit i 12 underbara timmar. Det kändes verkligen som om det behövdes. Nu känner jag mig pigg och utvilad och är redo att möta dagen. I coh med att jag kan få sova ut ordentligt så är redan nu helgen räddad.

Av Stefan Manning - 16 december 2011 20:02

I eftermiddags skrällde det till på mobilen och jag blev paff när jag svarade. Det var Startfitness från England som ringde och beklagade att min beställning var sen. Men den huva jag har beställt, hade de jagat runt överallt för att få tag i. Till och med på Gores eget lager, men utan att lyckas. Så nu undrade de om jag fortfarande ville beställa min balaklava och det ville jag. Då sa de att de skulle fixa det och återbetala pengarna för huvan.

När jag kom hem från jobbet låg det ett mail från Startfittness att de hade återfört beloppet för huvan. Riktigt snyggt! Vadå farligt att handla på internet? Som sagt jag har aldrig haft problem med att handla från Startfitness under alla dessa år och idag fick jag det hela bekräftat att de är bra att ha och göra med.

Av Stefan Manning - 16 december 2011 05:34

Så var man framme vid veckoslutet igen. Det är ruggigt vad fort tiden går. Idag skall jag INTE springa, däremot skall jag ner till Kraftkällan för lite styrketräning, som ett led i min vård av knät. Så idag blir det lugnt.

det regnade lätt när jag åkte in till jobbet idag och det får gärna regna, bara det inte snöar. Nu skall jag ha denna dag att gå, vilket i och för sig inte är så svårt.

Jag måste också ta tag i min projektuppgift till kursen och få den avklarad. När detta är gjort har jag en rejäl hög med böcker och skrifter att läsa, som samlats på hög under hösten. Men nu fixar vi denna dagen först.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards