Alla inlägg under januari 2012

Av Stefan Manning - 28 januari 2012 21:41

Efter att ha kopplat ner datorn idgag vid 16-tiden, så låg jag i startgroparna för en löptur. Vädret såg trots att det var mulet ute, så motbjudande ut. 2 minusgrader och nästan ingen vind. Helt OK. Jag sprang upp till Humlebadet och kom dit i skymningen. Hemresan gick i mörker, men jag hade förutseende tagit med mig pannlampan.

Det kändes skönt och avkopplande att få komma ut och rensa skallen. Som vanligt gick tankarna till mitt kommande projekt i Badwater. Inte ett träningspass utan att jag tänker på det. Men även flytt av webhotell upptar en hel del av tankearbetet nu.

Dagens löptur innebär även säsongspremiär för mina icebugs. Dom behövdes väl inte hela vägen. Men när jag kom till Jonsered så var valet mycket befogat. Som vanligt gick det inte fort, men det är ju inte det som är det är viktigast. Hela svängen blev 13,2 km. Det får duga. Imorgon blir det längre.

ANNONS
Av Stefan Manning - 28 januari 2012 09:47

När jag gick hem igår, så var det med vetskapen att jag är ledig fram till och med tisdag. Den lilla smolken i bägaren är att jag jobbar lite idag. Jag sitter hemma och är standby. Vi rullar ut de sista två lastvagnsåterförsäljarna i Sverige, Så ett nästa 4 årigt projekt har nått sin vägs ände. Det är med lättnad och lite vemod jag konstarerar detta och med lite stolthet. Jag har faktiskt byggt upp samtliga miljöer i det system de jobbar i. Och lite yrkesskadad blir man. När man åker förbi en dealer (återförsäljare) så tänker man. Där ligger PD02 eller 640.

Men när klockan slår 16 är jag redan ombytt och ger mig ut på en löptur.

ANNONS
Av Stefan Manning - 27 januari 2012 05:50

Glömde berätta igår att jag har anmält mig till Göteborgsvarvet. Efter mycket velande fick jag tummern ur till att anmäla mig till denna lilla sprinttävling. Den största och troligtvis enda orsaken till att jag anmäler mig till detta alldeles överbefolkade lopp, som mer skall betraktas som löparmingel än ett riktigt lopp. är att då har jag sprungit det 10 gånger. Jämt och bra. Dessutom är det en bra genomkörare till terrängultran BUM50. helgen efter.

Av Stefan Manning - 27 januari 2012 05:31

Ingen TGIF idag, men likväl fredag. Imorgon skall jag jobba och då får jag min TGIF. Däremot skall jag vara ledig måndag och tisdag. Jag insåg att jag behövde krafsa lite i min kompbank, innan den svämmar över. Beror på när vi är klara imorgon, så skall jag i alla fall hinna med ett löppass. Fast det får ju bli ett kort sådant på i alla fall 10 km.

Av Stefan Manning - 26 januari 2012 19:06

Det börjar klarna lite nu om nytt webbhotell. Jag skall ta över domänen manning.nu som finns på min systersons webbhotell. Hela manning.nu-klabbet med hemsidor (min och min bror Lennart) skall flyttas till det nya. Vi skall även få med oss alla mailkonton hade vi tänkt.

Som det ser ut nu så kommer jag att ha kvar bloggen här. Jag tycker att det funkar bra här och denna adress är inkörd. Jag har däremot lekt med tanken att en gång i tiden bygga en egen blogg. För det är ju egentligen en databas med texmassa i. Men jag har så mycket annat att göra.

Just nu ligger fokuset på att genomföra flytten och få igång min och Lennarts hemsida. Inte snutet ur näsan. Om allt går som det skall borde det hela sitta på plats i april.

Av Stefan Manning - 26 januari 2012 12:22

idag blev det den första morgonjoggen till jobbet i minusgrader. Det var 7,5 minusgrad ute när jag stack hemifrån kvart i fem i morse. Jag var bra klädd och hade på mig min nyinköpta Gore balaklava i windstoppermateriel. Den visade sig vara ett lyckodrag. Jag var mycket nöjd med den.

Löpningen gick som vanligt i lugnt mak. Jag hade 2XU kompressionstights och Gore Windstopper tights ovanpå. Så man blir ju inte så där jätterörlig. Vätskeryggan var med och bristen på Perpeteum fick ersättas av Dahlblads sportdryck, som också är riktigt bra. Trots kyla så frös det inte i slangen. kanske berodde det på att jag sippade (som vanligt) vid varje kilometermarkering. Det var väl lite si och så med underlaget. Det fanns sträckor med torr asfalt, annars var det is och lite sporadiskt sandat. Det var också en del svartis och där var det riktigt halt. Jag fick verkligen se vart jag satte fötterna och leta efter torra strängar eller strängar med lite ruggad is. Så det var ganska halkigt stundtals, men det gick att springa. När jag kom ut på torra asfaltssträckor, märkte jag hur farten ökade och hur annorlunda det blev att springa.

Allt som allt, blev det 23,95 km och det tog drygt 3 timmar. Jag känner mig helnöjd med morgonen värv.

Av Stefan Manning - 25 januari 2012 20:13

Ikväll knackade Kari Martens på dörren. Han hade kommit för att låna ett par ökenkepsar som han skall ha nere på Lanzarote till helgen, då han skall köra en dubbel ironman. Så det blev en lite trevlig kvällsfika för oss och jag fick reda på att mina gamla löparsockar från Seger är med i deras katalog som ett exempel på hur mycket man kunnat springa med dessa....

Inte alla som får sina gamla sunkiga löparsockor plåtade i en katalog....

Av Stefan Manning - 25 januari 2012 19:15

Nu har fabbon fått till sitt första simträningspass, sedan Kalmar triathlon 2010. Jag är ingen flitig simhallsbesökare. Men skall man i farmtiden ge sig på en tredubbel ironman, så är det en klar fördel att träna simning. 2010 simmade jag totalt 8,5 km inklusive de 3.8 kilometrarna vid ironman Kalmar. Förra året var det noll km. Jäkla slarvpelle! Men jag har bara så svårt att få den berömda tummen ur och ge mig ut på både cykel- och simträning. Av någon anledning så är jag istället ute på en GC-bana och springer. Jag är ett hopplöst fall.

Men nu har friskvårdsgruppen på Volvo fixat till 10 onsdagar där man kan simma en timme och det har jag hakat på. Dagens pass blev blygsamma 1200 m, men jag såg det säkrast att inte idiotstarta. Crawlen satt fortfarande i, men tekniken lämnar nog mycket övrigt att önska. Men jag har å andra sidan aldrig haft en vidare värt bra teknik.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ UltraStefan - going to Badwater med Blogkeen
Följ UltraStefan - going to Badwater med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se