Alla inlägg under januari 2012

Av Stefan Manning - 13 januari 2012 05:29

Åter på jobbet efter gårdagens långpass ner till Kållered, det första löppasset efter Kalundborgs marathon. Jag hade printat ut kartor över de passagaer som var lite knepiga. Det hela gick ganska bra utom partiet mellan Mölndal och Kållered, där det segade till sig rejält. Och när jag tittade på pulskurvan efteråt, förstod jag varför. Pumpdjäveln hade levt ett eget liv. Det hade dock släppt efter ca 5 km, för helt plötsligt var det pigga och raska ben igen.

Trotas att jag känner trakterna ganska bra, så lyckades jag med två rejäla felspringningar. En borta vid Majorna och en uppe vid Fässberg, så det måste inkluderas i de 26,7 kilometrar jag sprang. Det blev också en hel del stopp för att läsa karta etc och klura lite då jag sprang fel.

Det var lite utmaning i att springa. Många krävande partier, Bland annat från Majorna upp till Slottskogen och från Slottskogen upp till Sahlgrenska. Så flackt, var det inte.

ANNONS
Av Stefan Manning - 12 januari 2012 15:45

Nu skall jag bokstavligen talat springa från mitt jobb. Det är dags att ta en långpanna till LEK gänget. Jag had gjort iordning lite Perpeteum och vätskeryggan i pentryt, när jobbarkompisarna sa: "Jaså, Du skall springa hem idag?" Men jag svarade dom att det skulle jag inte. Jag skulle till Kållered. Då kom ju frågan om vad jag skulle göra där och svaret kom ganska direkt att jag skulle träna.

Och då kom blickarna från dom, de skakade på huvudet och gick iväg. Jag kände mig faktiskt ganska go efter det svaret.

ANNONS
Av Stefan Manning - 12 januari 2012 06:50

Idag tog jag för ovanlighetens skull bussen till jobbet, det gick förvånansvärt smidigt. Frågan är om det lönar sig. Jag betalar ungefär lika för diesel än för ett månadskort. Dessutom skall jag springa rfån jobbet denna gång. ner till LEK i Lindome. det skall bli intressant.

Av Stefan Manning - 11 januari 2012 19:28

Såg en jobbannons idag för en arbetsledare på trädgårdsgruppen io Partille kommun. Denna grupp jobbar med grön rehabilitering. Jag kände direkt att detta var något jag skulle vilja göra. Något helt annat än IT. Att få vara med och stödja människor som gått in i väggen som jag, att vara till hjälp och stötta. Jag vet ju vad dom går igenom.

Det skulle vara så skönt att få bryta den negativa spiral med jobbstress som bara blir värre och värre. Det känns som om jag börja närma mig ett vägval i livet igen. Rent intuitivt kände jag att om jag skulle få det jobbet, så skulle jag nog inte räkna ner till min pension längre. Detta är ett jobb som känns meningsfullt och känns som om det vore skillnaden, som gör skillnaden.

Går nu och velar fram och tillbaka om jag skall söka eler inte. Jag är egentligen inte formellt kvalificerad, men det kanske skulle vara värt ett försök.

Av Stefan Manning - 10 januari 2012 10:05

Så där ja! Nu är banne mej dagen räddad. Jag är nu anmäld till Kiel marathon den 25 februari. Så nu blir det äntligen av att få springa denna. Och det kkan ju vara skönt med en platt mara efter Kalundborg och Sandsjöbacka Trail marathon. Jag ser verkligen fram emot denna lilla begivenhet.

Av Stefan Manning - 10 januari 2012 06:31

Sitter nu och funderar på att springa Kiel marathon. Den har jag i och för sig haft på min to-do-list ganska länge nu. Efter att ha tagit vintermaran i Kalundborg, så blev det den 37:e maran/ultran. W.R.T Sandsjöbacka kommer att bli nummer 38. Kiel skulle då bli nummer 39 och så sätter jag nummer 40 på Skövde 6H. Dessutom ligger jag i fas för min målsättning för 2012. Nu börjar det spritta i anmälningstarmen. Dessutom ligger den två veckor efter ultraintervallerna. Bra slagläge...

Av Stefan Manning - 10 januari 2012 05:46

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt igår. det visade sig att carina hade blivit ombedd att hoppa in i ett lag och spela bowling. Det var tydligen lite manskapsbrist. Så jag hängde med upp till lerum för att kolla in drabbningen. Efter en lite stapplande inledning (inte så konstigt när Hon inte rullat klot på flera månader), så blev det bättre och bättre. Och i sista matchen satte Hon motståndaren på plats. Laget Hon spelade för vann totalt. Hon är vass, Hon...

Av Stefan Manning - 9 januari 2012 05:44

Kom hem igår vid 21-tiden från Danmark. trött och ledbruten efter dagens lilla löptur. Den tog hårt på mig. jag har ladrig varit med om att saker har djävlats så mycket under en helg som just denna och tro inte det var slut med det när jag kom hem. I natt när man skulle ha någon form av återhämtningssömn, så börja telefondjäveln ljuda. Pagingfunktion gick igång av någon outgrundlig anledning. Jag sket fullständigt i det, för jag orkade inte gå upp och döda fanskapet. Dessutom låg jag med stans värsta huvudvärk. Det var Carina som gick och och gjorde slut på den.

Jag återkommer senare med en berättelse från loppet, som var ett av de tuffaste marathonbanorna jag har sprungit. Det årder det ingen tvekan om. Till och med tuffare än Båstad.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ UltraStefan - going to Badwater med Blogkeen
Följ UltraStefan - going to Badwater med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se