Alla inlägg under mars 2012

Av Stefan Manning - 27 mars 2012 05:57

Jag vaknade kl tre i natt av att TV:n stod på och gick ner för att se vad som var på gång. TV:n var fimpad, men det verkade som disgitalboxen var påslagen och fortfarande strömmade ut TV-ljud i högtalarna. Bara att stänga av och gå tillbaka till sängs. På väg uppför trappan, drog jag i väsnter tå i trappsteget - gjorde djävligt ont. Så jag kunde inte somna. drygt 20 min innan jag skulle upp igen vaknade jag med huvudvärk.

Så man kan verkligen säga att jag kände mig Cliff denna morgon. Väl framme på jobbet insåg jag att jag hade glömt att ta med mig dagens mat. Yess...!!

Av Stefan Manning - 26 mars 2012 06:23

Snart är det dags för årets utmaning - Täby Extreme Challenge 100 miles, TEC100. Det är ett mycket krävande lopp och den kräver planering. Inför årets upplaga har jag nu satt som mål att ha sprungit minst 1000 km detta år. Just nu står räkneverket på 872,6 km. Det är alltså 127,4 km

Inte mycket marginal, men det kan funka och jag behöver inte idiotspringa för att nå dit. Lite inplanering av träningspass. Bland annat två transportlöpningar till jobbet á 23 km, så bara där har jag dragit 46 km. Resterande 81 kilometrarna fördelas ut på träningspass om ca 11-13 km. Några blir längre, så det är ju ingen omöjlighet. Tanken är att sista träningspasset skall jag köra på in födelsedag, den 9 april. Sedan blir det vila, återhämtning och laddning fram till TEC.

Hur jag sedan skall angripa själva tävlingen är en annan historia, här har jag inte lagt planen till 100% ännu.

Av Stefan Manning - 26 mars 2012 05:37

Då var man igång igen efter en riktigt härlig ledighet. dessa fyra dagar har gjort gott och varit innehållsrika. 60 km pass, årsmöte, ligga på tearssen och slappa. Det är konstigt vad fort man vänjer sig vid ledighet egentligen.

Nu sitter man här igen på jobbet. Tankarna ligger just nu mest på veckans träning.

Av Stefan Manning - 25 mars 2012 21:20

Idag har jag varit på IK Joggs årsmöte. Kan inte säga att mötet var välbesökt, men genomfört blev det. Jag sitter kvar i styrelsen 1 år till som sekreterare. Men det var i alla fall det skönaste årsmöte jag varit på. Vi satt i solskenet på takterassen på en fastighet på Avenyn med utsikt över Göteborg. Inte helt fel.

Nu är det snart dags för bingen och en ny arbetsvecka. Blääh!

Av Stefan Manning - 25 mars 2012 11:17

Snart är det dags att bege sig in till stan. Jag och Carina har lite diverse ärenden att göra. Jag tänkte bland annat kolla in en ryggsäck för riktigt långa löpningar. 50 km eller längre. Den jag har fyller inte riktigt det behovet har jag insett. Nu senast under min 60 km runda i torsdags. Det hela skall avslutas med IK Joggs årsmöte, där jag är sekreterare. Så det blir väl lite protokollskrivande ikväll, misstänker jag.

Av Stefan Manning - 24 mars 2012 20:17

Jag och Carina var nere på Allum. Jag skulle kolla in lite ryggor från Salomon, som Intersport skulle sälja enligt Salomons hemsida. Men inte fan fanns det något där. Vi var även inne på Stadium och tittade.

Jag kan bara konstatera att dessa butiker inte håller klass längre. De är mer modebutiker än sportbutiker. Mest märks det på Stadium. Eller också är det så att den utrustning jag behöver och använder är så nischad att det inte ingår i deras sortiment.

Förr i tiden var det alltid en höjdpunkt att kliva in i dessa butiker, men så är det inte. Däremot tror jag att den vanlige motionären och den som vill komma igång med någon form av träning, säkert hittar en del där. Förr kunde jag tillbringa minst en timme inne i dessa butiker. Nu klaras dom av på mindre än 5 minuter.

Men hur som helst störde det mig att det inte fanns Salomonryggor, trots att Salomon pekat ut don som en "Salomon reatailer".

Av Stefan Manning - 24 mars 2012 10:22

Att sitta med en kopp nybryggt kaffe, gjort på nymalda bönor en solig lördag förmiddag efter en natts god sömn. Det är livet det. Senare kommer dagen att fulländas med ett kortare löppass upp till Humlebadet.

Av Stefan Manning - 23 mars 2012 14:02

Det är så skönt att vara ledig och ligga och slappa. Man blir mycket snabbt bortskämd med det. Tyvärr har jag inte fått gjort så mycket som jag hade planerat idag, men det får jag ta helt enkelt.

Det finns mycket att göra, som ligger i pipeline och jag vet inte i vilken ordning jag skall angripa det hela.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards