Senaste inläggen

Av Stefan Manning - 7 augusti 2012 14:20

Nu har triathlonherrarna varit i farten. Och det blev ju en ruggit snabb tävling. Den långsammaste löparen av de 10 första herrarna sprang 10 km på 30:43!! Vinnaren - engelsmannenAlistair Brownlee - sprang på 29:07! Det skulle placerat honom på 3:e plats på den svenska årsbästalistan för 10000 meterslöpare. Inte nog med det. Hans brorsa - Jonathan Brownlee, tog bronsmedaljen och sprang milen på 29:37. Då hör det till saken att han under löpningen fick ställa sig i en straffbox och ta 15 sekunders strafftillägg, för att han hade schabblat vid cykelväxlingen. Dé Ni!

Jag vill nog med fog påstå att triatleter är nog de mest kompletta idrottare som existerar. Speciellt då man gör sådana tider efter 1500 m simning och 43 km cykling.

Reespect!

Av Stefan Manning - 7 augusti 2012 12:10

Jag blir allt mer anti mot allt vad reklam heter. Finns det något mer som är så påträngande in i den privata sfären som reklam. Det skulle väl vara telefonförsäljare. Men till och med här på bloggplatsen är ju hela djävla sajten konatminerad med reklam.

Om jag klickar på Kommentarer i mitt redigeringsläge, så när den sidan laddas in, så kommer det en stor djävla reklamblaffa och lägger sig mitt framför alla ikonerna där jag skall navigera. Jag är så jäkla trött på detta att jag funderar på att hitta andra alternativ. Det som retar mig mest med bloggplatsen är att jag till och med pyntade 100 spänn för att slippa reklamen i ett år. Och gjorde jag det? I helisicke heller. Det är bara reklamfritt på den bloggen Ni läser, men jag har fortfarande kvar skiten i mitt editeringsläge. Detta slöar ner inladdningen av sidan rejält, bara för att alla dynga skall in. Dessutom ändrar sig rutstorlekarna, så när jag ibland har klickat i fältet för att skriva en rubrik på ett nytt inlägg. Så precis i det ögonblicket jag skall klicka i fältet, så hoppar det till och reklambanner ovanför blir dubbelt så hög, med påföljd att jag istället klickar på reklambanner. Arrrggghhhh....!

Måtte djävulen ta all reklam! Och måtte djävulen ta bloggplatsen som inte kan hålla skiten borta trots att man betalar för det!! Blir det inte bättring, så flyttar jag.

Av Stefan Manning - 7 augusti 2012 12:06

Det hann bli ett pass med stavgång idag. Jag gav mig ut vid niotiden. Tanken var att gå runt Kåhög och sedan ner mot Partille centrum, för att vända hemåt. Men uppe vid Lexby gård blev jag ganska brutalt överfallen av ett kraftigt regnväder och regn var något jag inte var klädd för. Därför vek jag av genom gångtunneln hem istället för att fortsätta till Partille city. Trots allt blev det drygt 8 km och det får ju faktiskt duga.

Nu skall jag strax sätta mig ner och kolla på herrarnas triathlon.

Av Stefan Manning - 7 augusti 2012 08:45

Har vaknat ganska tidigt idag för ovanlighetens skull. Förr i tiden avskydde jag att vara upp tidigt, men nu på äldre dagar så börjar denna inställning att revideras. Jag är nöjd om jag får sova tills jag vaknar.

Idag känns det ganska bra, blodtryck är OK och jag tänkte ge mig ut på stavgång innan herrarnas triathlon startar. Jag vill inte misa det eventet.

Av Stefan Manning - 6 augusti 2012 22:23

Aj, aj. Det ilar rejält i en tand. Det ser inte bättre ut än att jag måste nog kanske uppsöka Folktandvården. Helsicke också. Jag har egentligen inte råd med det nu. Det blir ju ingen billig historia.

Av Stefan Manning - 6 augusti 2012 18:25

Nu har generaldirektören för Tillväxtverket - Christina Lugnet - blivit sparkad. Allvarligt talat, hur tänker hon? Om hon nu sprutar iväg med hundratusentals kronor, borde hon inte kunnat räkna ut att det skulle nå media och få den uppståndelsen som den fått. Att slösa pengar på detta sätt är att be om det och det är så urbota korkat. Det kan ju till och med en förståndshandikappad blåmanet räkna ut.

Rätt åt henne.

Av Stefan Manning - 6 augusti 2012 15:24

Tänkte ta och vila idag,men det sket sig. Jag drivs av en stark längtan att få börja springa igen. Ja, ja! Jag vet! Jag skall bida min tid. Skynda långsamt. Ta det lugnt och allt det där. Jag kan dom där deviserna. Men jag saknar min löpning ändå. Jag lider av att inte kunna springa. Det är en ren tortyr.
Så jag drog på regnstället och gick på en kort runda - 5,2 km - hällande regn. Jag njöt av stunden och tänkte på kommande lopp.

Av Stefan Manning - 6 augusti 2012 12:31

Lite konstigt var det i morse. Carina sa hej då, när hon drog till jobbet och jag somnade om, men vaknade ca 20 - 30 minuter senare. Klarvaken. Men så vaknade jag upp igen, strax efter halv tio tiden!! Hur i helsicke gick det där till? Jag får inte riktigt ihop det där.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se