Senaste inläggen

Av Stefan Manning - 25 juli 2012 16:53

Se för djävulen till att inte insjukna i semestertider. Och försök inte föreslå något som skulle få det att gå fortare. I alla fall om man har med svensk sjukvård att göra.

Av Stefan Manning - 25 juli 2012 12:28

Det var ju själva fan också. Det satans hjärtflimret vill inte släppa. Normalt hade jag väl väntat ut det under dagen.Men med tanke på min aorta dissektion, vill jag inte ta onödiga risker. Därför sitter jag nu på bussen upp till akuten på Östra för att få mig en tjongare.
Jag försökte i förmiddags dra det rätt genom att gå ett varv på ultraintervall-banan. Men det sker sig. Jag har haft ovanligt många yrselattacker denna förmiddag. Så med tanke på att jag haren extra skinnslamsa i aortan, så får jag vara extra vaksam.

Av Stefan Manning - 25 juli 2012 08:54

Jag vaknade efter en ovanligt god natts sömn med att jag hade hjärtklapping. Dessutom har jag fått ovanligt många yrselattacker när jag rest mig upp från sittande eller liknande. När jag sitter här och skriver detta inlägg så visar pulsmätaren 133 slag. Jaha! Åter dags för lite hederligt hjärtflimmer igen. Och detta precis när jag skulle ge mig ut på ett stavgångspass. Men jag får ju se det positivt, det är ju i alla fall ingen aorta dissketion. Det känns nu som om jag är i en kuperad uppförsbacke.

Det är väl bara att vänta ut det helt enkelt, alternativt så kan jag gå ut ändå och försöka dra det rätt. Jag får se.

Av Stefan Manning - 24 juli 2012 19:01

Såg en receptlänk på Facebook om att göra pizzabullar. Jag tyckte det såg grymt gott ut, så jag beslöt att prova själv. Snabbt ner till Willys och inhandlade ingredienser. Resultet blev en plåt med pizzabulalr fyllda med köttförs och en plåt med en skinkvarinat. Det blev faktiskt riktigt gott om jag får säga det själv.

Av Stefan Manning - 24 juli 2012 12:09

Det blev ett svettigt pass. Jag hade för säkerhets skull tagit med mig vätska ut eftewrsom det var varmt. Lite måste man ju utnyttja sin erfarenhet. tUren gick bort mot Jonsered, runt där och tillbaka via Kåhög.

Jag kände inga problem med att gå. Tempot låg väl runt 10½ minut per kilometer. Att få komma ut så här är just nu det närmaste löppass jag kan komma och allt med att vara blähäig är som bortblåst. Det är en enorm känsla att komma ut och jag känner vilken undergörand effekt det har på mig till både kropp och själ.

Att sedan gå med stavar och med musik från MP3-spelaren gör väldigt mycket också. Då är det lätt att hålla tempot. Detta är min lilla gyllene stund på dagen.

Av Stefan Manning - 24 juli 2012 09:40

Nu skall det strax bli stavgång. Jag håller på att förbereda mig för fulla segel. Vädret är dessutom riktigt fint ute. Temperaturen var redan uppe på 20 grader för en timma sedan. En sådan här fin dag går det inte att sitta inomhus. Så jag måste ut och fortsätta min aktiva vila.

Av Stefan Manning - 23 juli 2012 19:36

Jösses! Jag kom på att min träningsdagbok inte blivit uppdaterad sedan den 3 maj. Så jag har fullt upp med att fylla i mitt excelark och uppdatera Sporttracks. Just nu har jag kommit fram till början av juli, så jag borde ju snart vara i fas.

Av Stefan Manning - 23 juli 2012 14:13

Det går bättre och bättre. Jag har kommit upp på distanser som närmar sig dom jag hade på löpningen och då är det med en ganska aktiv stavgång. Inget jag har pushat fram. men det har gått klart fortare än vad jag kunna drömma om. Nu vågar jag även drömma om framtiden och kommande tävlingar.

Det är viktigt för mig att få våga göra detta, för jag har en hel del mentala barriärer att bryta ner. Det som jag har mest problem med är att jag går fortfarande upp och ner mentalt. Rätt som det är kommer det dippar, som en blixt från klar himmel, och sänker en. Som det gjorde i lördags. Jag har inte riktigt lärt mig att hantera dessa svängningar ännu. Jag har fortfarande sömnproblen.

Nu har jag kollat igenom mina mediciner och jag kan nog konstatera att detta som jag räknat upp och lite till mycket väl kan härledas till biverkningar som mina mediciner ger. Det som jag ändå skall jobba mest prioriterat med, är att bli kvitt eller att få ner dosen på mina betablockerare.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se