Senaste inläggen

Av Stefan Manning - 23 juli 2012 12:14

Idag fick jag invigt mina nya gåstavar. En riktigt trevlig erfarenhet. Det blev faktiskt ingen ultraintervallsbana denna gång. Nope! Nu drog jag ut på Kåhögsrundan och förlängde den ner mot centrala Partille. Passet avslutades utanför Willys och jag passade på att handla lite mjölk på hemvägen.

Det kändes bra hela tiden och jag hade inga som helst problem att hålla tempo, trots en betydande motvind efter Kåhög. Jag dristade mig och till att ta några backar. Pulsen höll sig bra, men det är väl mest tack vare betablockerarna jag äter.

Så framstegen kommer hela tiden i små portioner.

Av Stefan Manning - 22 juli 2012 20:00

I eftermiddags var jag på Mediamarkt för att bistå en LEK-kamrat med datorköp. Jag måste ju tillstå att säljarkåren inte tillhör de vassaste knivarna i lådan. Men ge kred för att de ändå har ganska bra priser. Men de är säljare och inget mer, för de kan inte så mycket om datorer. De ger svävande svar på elementära frågor och kräver man dom på ett exakt svar, måste de kila iväg och fråga någon annan. En säljare som jag pratade med, visste inte ens vad en partition var. Kanske inte alla lekmän heller som känner till det begreppet. Men står man och kränger datorer, skall man känna till det.

Hur som helst visade det sig att den dator K skulle ha var ett demo-ex och det fanns inte i andra butiker heller. Följden blev att vi lyckades pruta ner priset med 990 spänn. Hade snorvalparna haft vett på att skriva demo-ex på skylten så hade man ju inte kunnat pruta. Nix pix. Det var mer intressant att stå och pratar skit med varandra och småleka. Vilka ufon, men som sagt, det var billigt där.

Mediamarkt - är allt annat puckat?

Av Stefan Manning - 22 juli 2012 10:32

Det går sannerligen upp och ner. Trots det underbara passet igår, kände jag mig minst sagt ganska blähäig på kvällen. Ingeting var kul, jag hade inte det minsta lust med något. Inte kolla på TV, inte sitta vid datorn, inte läsa inte göra någonting. Det verkligen upp och ner. Så var det i början efter det jag kom hem från sjukhuset. Sedan lugnade det ner sig. Men nu är jag där igen

Jag kan inte förstå vad som sker med mig och varför det blir så här. Det är mig en gåta. Återstår inget annat än att jobba på dess lösning.

Av Stefan Manning - 21 juli 2012 14:48

Nu är jag hemma igen efter ett bra pass. Jag och Carina gick idag hemifrån Partille in till Nordstan, för att prova och hämta våra vigselringar vi hade beställt.. Jag lånade Carinas stavar och körde på. Det var ett perfekt väder och vi höll ett tempo som inte var snabbt, men inte heller långsamt.

Vi gick in utmed Säveån och sedan via Gamlestaden, Marieholm och city. Jag kände aldrig någon tveksamhet i gången och höll igång med stavarna. Till hjälp och pepp körde vi med lite dunka-dunka från våra MP3-spelare. Det gör så himla mycket med musik i öronen.

Väl framme tog vi en liten kort matpaus innan vi hämtade ringarna. Jag hann dessutom med att handla ett par egna stavar innan vi tog bussen hem. Milt uttryckt är både jag och Carina nöjda med dagens pass.

Av Stefan Manning - 21 juli 2012 08:59

Idag skall jag ut på ett längre gå-pass. Det börja bli dags att träna inför ultraintervallerna lite. Jag får se hur mycket det blir där. Men på ett eller annat sätt skall jag deltaga.

Nu sitter jag och laddar upp med kaffe och så skall det bli lite frukost, innan jag och Carina ger oss iväg.

Av Stefan Manning - 20 juli 2012 14:11

Jag fick till ett riktigt bra stavgånggspass idag. 5 km i en förlängning av UI-banan. I ett strålande väder och med musik pumpande ut ur MP3 spelaren känndes allt så himla bra. Det kändes att jag började få tillbaka tron på en come back på allvar och i min fantasi så var jag borta i Death Valley.

Sinnestämningen går upp och ner på mig. Jag kan vara lite nere och se mörkt på allt, för att sedan i nästa ögonblick vara positiv till allt.

Av Stefan Manning - 19 juli 2012 21:01

Suck! Nu är dessa patetiska djävla byraggare ute och slirar runt på parkeringen borta vid K-rauta. Har dom inget liv? Men dom verkar i alla fall ha pengar till nya däck. När fan skall dom växa upp?

Av Stefan Manning - 19 juli 2012 13:40

Dagen ägans åt byråkrati och administration. Skriva brev till startklar, försäkringskassor, Trygg-Hansa och annat krafs. Dessutom måste jag göra om beställningen på mina journalkopior.

Jag har lite ersättningar som jag kan få ut via diverse försäkringar och det vore ju synd att låta dom pengarna bli akterseglade.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se