Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Stefan Manning - 6 juni 2011 14:16

Nu fick jag till ett riktigt värmepass. Jag sprang upp till Humlebadet. Vätskeryggan var laddad med Hammers HEED. Jag tog denna idag eftersom en handflarra inte skulle räckt särskilt långt och jag måste träna på att få i mig rätt mängs vätska vid värme.

Löpning var problemfri. Jag kände mig oförskämt fräsch i benen efter förrgårdagens alla ultraintervaller. 10 km passerades strax över 1:02 och hela distansen - 11,2 km - gick på en 1:09. Jag stannade till vid Humlebadet (och stoppade klockan) och passade på att mäta vattentemperaturen. Den visade sig vara 20 grader. Riktig gott i vattnet alltså. Jag är så förvånad över hur snabbt jag har återhämtat mig från ulltraintervallerna. Återigen ett kvitto på att gick ligger rätt vad gäller förberedelser och näringsintag.

Hemvägen blev en allé av endorfinkickar när solen bröt fram på allvar och verkligen gassade. Jag kunde se mig själv springa på den vita lionjen på highway190 i Death Valley. Ett underbart svettigt pass.

Av Stefan Manning - 6 juni 2011 11:36

Jag ställde inte upp i Nationaldagsloppet på cykel i år. Då hade jag varit tvungen att montera av temobågen på cykeln och det ville jag inte. Däremot kan jag nu sitta ute på terassen och se deltagarna glida förbi på Lexbyvägen mot målet. Själv tänkte jag ta ett löppass till Humlebadet idag och känna lite på löpningen efter förrgårdagen upplevelse.

Av Stefan Manning - 6 juni 2011 11:33

Du gamla Du fria....  Ja, var glada för att Ni slipper höra mig sjunga live. Det är ingen höjdare. Men hur som helst är det nationaldag idag och jag skall tänka blågult hela dagen. Det är roligt att vi äntligen fått en nationaldag att flockas runt. Det tog ju en bra tid innan den blev officiell. Kanske vi kan komma upp i samma division av nationaldagsfirande om några år, som norrmännen meed deras syttende maj.

Av Stefan Manning - 6 juni 2011 09:45

Jag har sovit dåligt i natt och haft mardrömmar. Jag drömde att jag var på jobbet, att jag skulle springa hem, men jag kom aldrig hem utan hamnade på jobbet igen. Hur många gånger jag än försökte. Sedan körde jag en process på jobbet som aldrig blev klar.

Jag drömde att jag ringde efter bådde Carina och mina grabbar och bad dem hämta mig, men dom kom aldrig. Varje gång jag ringde och frågade var dom är så fick jag svaret att de var 10 minuter bort, men jag såg dom aldrig.

Fan! Klan man inte få vara ledig och slippa drömma om jobbet. Jag kände mig verkligen trött i morse när jag vaknade. En riktigt läbbig dröm.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards