Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Stefan Manning - 11 juni 2010 23:38

Jaha, snart är det dags att gå i bingen. Sitter nu på RAdisson SAS i Malmö. Jag, Eva och Nisse har varit ute och kolhydratladdat (läs öl) och löst lite världsproblem. Vi har hämtat ut nummerlappar. Hela arrangemanget där var i det närmaste ett skämt. För att vara årets näst största lopp i Sverige har man endast lyckas värpa fram ett tält där några från Tullverket informerade, Puma sålde kläder och så fanns Rune och Mary Larsson på plats och sålde Perfektaprylar. Sedan var det väl en monter med en som sålde någon slags vykort. That's it - förutom själva nummerlappsutdelningen. Hoppas verkligen det blir bättre drag imorgon. Detta var verkligen beigt.

Det fanns en liten hörna som talade om att MAI (en av arrangörerna inte var ett jädra dugg intresserade att göra något (ändra namn etc). Däremot kunde de tänka sig att ändra namn efter loppet - så att det blir rätt i resultatlistorna!!! Häpp! Ibland undrar jag genom vilken sidodörr logiken försvann ut. Fast danska Sparta servar sina löpare. Undrar varför MAI håller fast vid denna in kompetens. Jag hade inte lust att ge mig in i polemik med hon som stod där. Hon är ju ändå bara budbärare. Men försvarar man sådant skitsnack så kunde jag kanske ta diskussionen. Men en orsak till att man inte ändrade namn var att originalnamnet var tryck på nummerlappen. Det argumentet var väl inte så starkt. Men, men fortfarande vill svenska storarrangörer inte erkänna att man tjänar det stora pengarna på de som inte kommer. Broloppet är inget undantag.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards