Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Stefan Manning - 20 juni 2010 10:30

Så! Nu är brölloppet över. Man får väl leva med lite eftersnack idag. Sedan blir det vardag igen. Förkylningen har inte släppt sitt grepp om mig ännu. Håller på att gå in i den sista fasen - hostfasen. Den jobbigaste. 2 - 3 dagars hosta. Sedan skall det vara klart.

Dessutom kan jag glädja mig åt att det blir en kort vecka, eftersom årets svenska fyllehelg närmar sig. Midsommarafton. Detta har alltid varit en helg som betytt nada för mig. Enda fördelen är att man får en extra dag ledigt. men annars har jag aldrig sett något speciellt med midsommarafton. Här sticker jag väl ut kanske. Men alla kan väl inte gilla allt. Dessutom är jag så osvensk att jag inte gillar sill, surströming. Nubbe dricker jag inte heller. I alla fall inte sedan läkaren avråde mig från att dricka starksprit. Innan denna avrådan kom så drack jag det sparsamt för så himla gott är det ine.

En del människor skulle kunna gå i döden för att inte jobba på midsommar. Men detta är nog den enda röda helgen jag skulle kunna tänka mig att jobba. Lättförtjänta pengar. Jobbar man en hel dag, så hinner man ändå till vänner och bekanta, eftersom de inte drar igång förrän vid sex- sjutiden på kvällen.

Men denna midsommarafton skall jag nog inte jobba. Då skall jag ha helgens enda sovmorgon. Dagen efter skall jag springa 24 timmars. Så oavsett jag älskar midsommarafton eller inte, så ser jag alltid fram emot den helgen.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards