Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Stefan Manning - 17 maj 2011 17:35

Idag har jag avslutat sista delen av min fackliga grundkurs. Mer intressant än vad jag faktiskt trodde att den skulle vara. Jag fick lära mig en hel del. Det är inte så tokigt att vara med i facket ändå.

Av Stefan Manning - 17 maj 2011 06:03

Jag blickar som alltid framåt och har en mistlig förmåg att försöka titta in i kristallkulan. Denna gång gör jag det med Badwater i sikte. I mina försök att få till ett bra löpar-cv så att man kan bli inveterad 2016 inser jag ännu mer hur viktigt deetta är.

Att ta sig till Badwater är minst lika jäkligt som att genomföra det. Lopp som Marathon Des Sables börjar poppa up som en måste kandidat, även 5 dagarsloppet i Kalahari kommer att bli ett måste. Ultrtriathlon väger också tungt och det är detta som just nu ligger närmast till hands. Därför börjar Lensahn dyka upp mer och mer som ett tungt projekt 2012. I Lensahn kör man en tredubbel ironman. Denna merit skulle väga riktigt tungt i Badwaters ögon och den kan även köras till en hyfsat låg kostnad. dessutom har den stått på min todo-list. Jag har alltid drömt om att få göra en dubbel eller trippel ironman. Enda villkoret är att Lensahn inte krockar med Kalmar nästa år.

Jag grundtränar just nu med mycket löpning. All denna löpning skall bli stommen i det hela. Det som jag måste skärpa mig på är simningen, som är mest eftersatt. I Lensahn skall jag simma 11,4 km, vilket innebär att jag måste ner i sjöarna med våtdräkten.

Säg, vad gör man inte för att få springa i Death Valley.

Av Stefan Manning - 17 maj 2011 05:28

Det blev en lång dag igår. Jag var inne på Park Avenue och lysssnade på en genomgång av ITP2 pensionen som Unionen hade anordnat för 55 plussare. Jo, men. Jag tillhör den kategorin nu. Fast att vara pensionär är inget nytt, det har jag varit som 16 åring, då jag fick barnpension efter min pappa. En del kände jag redan till, men något var nytt. Jag kan bara konstatera att det kommer att bli byråkrati utan dess like när man pensionerar sig.

Framför allt inder jag ännu mer att de som är unga har milt uttryckt väldigt mycket att vinn på att engagera sig i sin pension så tidigt som möjligt. Ni ungdomar som läser här. Sätt Er in i prylarna och vik av en timma varje månad och Ni kommer att leva riktigt gott som pensionärer.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards