Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Stefan Manning - 3 augusti 2009 21:39

På kvällskvisten stack jag och Carina ut på en liten runda. Denna gång drog vi upp till Björndammen. Det innebär mycket, mycket backe. Normalt brukar jag springa bakåtintervaller tillsammans med Carina. Men eftersom det var första gången Hon sprang och jag skulle visa vägen, så blev det framåtintervaller istället.

Jag drog iväg uppför backen ungefär 100m och vände tillbaka mot carina. Det blev riktigt grymma intervaller. Och jag med min hydda (98 kg) lyckades komma ner i under 5 minuterstempo - i en uppförsbacke! Och det hände inte en gång. Detta gjorde att jag naturligtvis är mycket nöjd med mitt pass idag och jag inser vilken styrka jag har i kroppen när jag kommer ner i vikt.

Ja, ja. Det är ju detta med viktminskning. Och är det en grej hos mig, där det är mycket snack och lite verkstad. Så är det just när det gäller viktminskning. Jag vet vad som gäller, jag vet hur man skall göra. Ja, jag kan allt det där. Men ändå. Är det något jag borde planera och prioritera, så är det just detta, inte sitta och dregla över tävlingar jag skall vara med i. Fast det är ju roligare. Tja, det är inget annat att göra än att hitta en väg ut ur ekorrehjulet. Ett par gånger har det hänt saker och jag har fått igång viktminskningen. Men så fort jag åker på en skada, blir sjuk eller gör ett träningsuppehåll, så går jag upp igen och det där går djävligt fort.

Mitt stora problem är att skippa ölen. Men hur fan skall det gå till? Detta är min enda last. Röker inte, snusar inte, drogar inte, super inte. Har till och med skippat läsk och godis sedan slutet av april. har druckit cola endast ett par gånger, då det varit riktigt varm och jag har sprungit långt.

jag måste på något sätt vända trenden så att det blir mycke lite snack och mycke verkstad istället.

Av Stefan Manning - 3 augusti 2009 15:46

Det här måste vara den ultimata avslappningen! Vilken lycka. Skall dra över till svenska spel och kolla upp kupongerna. Genast.


http://www.zinetravel.no/article/645


Av Stefan Manning - 3 augusti 2009 15:28

Idag har dagen bokstavligen talat flutit iväg. Jag har packat upp en massa lådor. Plockat iordning i mitt arbetsrum. Fattar inte att det kunde vara så tidödande. Hur som helst har jag fått undan en hel kassar och flyttlådor. Det är jag mycket nöjd med.

Av Stefan Manning - 3 augusti 2009 08:13

Sitter här och lappar framför datorn och tittar ut genom fönstret. Det regnar och et rejält. Tänkte se om det dök upp en lucka så att man kunde ta sig en kort tur idag. Det är ju dags att börja fylla månadsstatistiken med km och inte vänta tills den sista veckan.

Äh. Jag tar en kaffe till...

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards