Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Stefan Manning - 26 augusti 2009 22:14

...säger ju Trissreklamen. Så var det. Efter att det har gått trögt hela sommaren med försäljningen av min bostadsrätt, så small det bara till. Inom loppet av 10 timmar fick jag ett bud som jag accepterade. I kväll kl åtta, träffades vi i Lerum och skrev köpekontrakt. Det är snabba ryck må jag säga.

Jag känner mig bara så lättad att det hela är klart och det var bara så skönt att ha ett yrkesproffs vid min sida i form av Carina, som gav mig en hjälpande hand, då Hon jobbar med dylika ting till vardags. Det är jag så tacksam för. Tack för hjälpen älskling.

Nu är det bara resten kvar. Lägenheten skall tömmas och det skall flyttstädas. Men innan dess skall vi ha hit TV:n. Det är ju för fan löjligt. men vi har saknat TV:n och det är nog personbästa för mig att ha varit utan dumburk. Sista oktober lämnar jag formellt lägenheten. Efter det är det slut med dubbelhyror. Jag är mycket glad och lättad ikväll och just nu firar jag med en öl (naturligtvis). Tanken var att vi skulle gå till den lokala pizzerian och fira lite. Men det blev för sent, så det blev McDonalds i Partille i stället (jag var hungrig). Man tager vad man haver.

Men nu skall jag inte tänka lägenhet förrän på måndag. Nu skall jag helt och hållet koncentrera mig på Skövde och jag har ett problem mindre att grunna på när jag nöter tartanen däruppe.

Av Stefan Manning - 26 augusti 2009 18:44

Nu springer jag runt och röjer. Skall plocka ihop löparkläder. Extra löparskor. Jag fick leta ett tag efter mina uppklippta dojor, men jag hittade dom. Kläder skall tvättas.

Grejor skall packas ner i mina plastboxar. Uj, uj, uj vad jag är stirrig nu.

Av Stefan Manning - 26 augusti 2009 12:48

I natt var jag tvungen att gå upp och tu ur linsen ur mitt vänster öga. Helt plötsligt skavde det fruktansvärt. Jag har aldrig varit med om det förut. Har blinkat frenetiskt hela morgonen och ögat har varit rött.  Nu har jag varit på apoteket och köpt ögonbad. Det lindrade en del. Men det är fortfarande lite jobbigt. Fast det går väl över det också.

Av Stefan Manning - 26 augusti 2009 09:48

Idag är det förberedelser inför Skövde. Det skall tvättas, samlas ihop pinaler och packas. Sedan trilskas den ena MP3-spelaren. Jag kan inte begripa i vilken ordning den spelaren får för sig att spela filer. Jag har i alla fall kopplat bort shuffeln. Men den verkar ändå starta upp  precis som den vill. Att lägga i foldrar hjälper inte heller. Då den vid uppstart bara dyker ner i en folder. Vilken som helst. Skumt....

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards