Alla inlägg den 8 september 2009

Av Stefan Manning - 8 september 2009 23:36

Nu ikväll tränade jag mer LEK. Det var ganska besvärligt att springa så efter en kilometer fick jag ge upp. Jag hade väl kunnat springa mer och kanske fortare, men jag kände att det fanns ingen anledning att fresta på och riskera läkningen. Så det blev powerwalk sista biten hem till Eva.

Det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget. Jag får nog satsa på cykel istället. Jag vill bli bra i hälen innan jag sätter igång igen. Mitt mål är att kuta en mara innan årskiftet. Då har jag totalt 25 stycken (om man räknar med ultrorna och ironman).

TV!

Av Stefan Manning - 8 september 2009 06:41

Igår var jag i hålan Gråbo och hämtade lite prylar. Nu skall vi äntligen börja förbereda flytten. Naturligtvis hämtade vi TV med alla tillbehör. Jag och Carina har längtat efter TV. Problemet var bara att när den kom till Partille kunde jag snabbt konstatera att den inte skulle kunna monteras på väggfästet. Det krävs lite verkstadsarbete för detta. Så jag tog även med mig lite gängtappar och andra nyttigheter för att kunna få herket på plats.

Av Stefan Manning - 8 september 2009 06:34

Nu när jag loggar in för att skriva inlägg, så är det helt plötsligt ny webadress och helt ny layout. Fint kanske, men det hade ju varit ganska bussigt att man blev förvarnad om detta. Men det är väl så det är i internetvärlden. Förändringarna går så fort att man inte hinner förvarna.

Men OK! Bara att gilla läget. Sidan är ju onekligen uppsnyggad och ser ganska användarvänlig ut. Det kommer nog att bli bra även detta. Men jag måste komma ihåg att kommunicera ut min nya bloggadress.

Fast när jag går ut och tittar på mitt färdiga inlägg, ser ju allt ut som vanligt. Samla gamla layout. Det var bara i ändrafunktionen tydligen man hade gjort om, men det kommer väl nog också att fixas till.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards