Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Stefan Manning - 30 mars 2010 22:33

Det positiva ikväll är att jag har varit och tränat med LEK. Vi höll hus hemma hos Siv och Kenth och sprang på gång- och cykelbanan utmed Lärjedalen. Det blev många bakåtintervaller. Men jag tog inte i maximalt. Jag vill spara mig ifall min morgonlöpning blir av. Men det var skönt att få springa av sig lite efter eftermiddagens nederlag.

Av Stefan Manning - 30 mars 2010 22:26

Det sket sig fullständigt. Idag brats det totalt. Fullt med en massa överfyllda påskägg runt om i kontorslandskapet, samt ett par stycken kollogor som gick runt och bjöd. Det blev för mycket. Jag flydde bort till pentryt för att ta en kopp kaffe. Och när jag kommer ut där rusar jag rakt på ett bord där någon hade parkerat en bautastor plastpåse sprängfylld med hallon- och lakritsbåtar. Jag överdriver inte när jag säger att påsdjäveln vägde i alla fall 5 kg.

Det blev för mycket. Jag stod där och glufsade i mig. Kollade runt att ingen såg mig och glufsade i mig ännu mer. Det bara brast och så här i efter hand skäms jag verkligen. Jag har åkt dit igen, så det stänkte om det.

Hej! Jag heter Stefan och är sockerberoende! - Hej, Stefan. Jag inser att jag måste söka hjälp för detta. Det har varit en jobbig eftermiddag. Nu gäller det att ställa sig på ruta ett igen och komma tillbaka.

Av Stefan Manning - 30 mars 2010 13:21

Nu är det påsktider och överallt har konsultbolagen ställt ut påskägg med massa lösgodis i. Just nu lider jag alla helvetes kval för att hålla mig. Mitt sockersug är just nu grymt stort och det vete fan om jag kommer att kunna hantera detta. Det är riktigt jobbigt nu.

Av Stefan Manning - 30 mars 2010 13:11

Var ute på lunchrasten och strosade vid havskanten i solskenet. Det är verkligen vackert här ute och väldigt vilsamt för en sliten själ att gå utmed vattnet. Gick runt och funderade på det mesta. Träning, viktminskning, jobb...

Av Stefan Manning - 30 mars 2010 06:24

Om jag får allt att klaffa, så tänkte jag ta och springa till jobbet imorgon bitti. Jag vill bara säkra upp lite grann runt logistiken kring detta. Ett snabbt överslag på Eniro ger vid handen att distansen ligger runt 22 km, så det är ju en ganska lagom långpanna vi snackar om.

Om jag behöver göra ett par ärenden imorgon, så faller det, då får jag helt enkelt flytta spektaklet. Jag skall även träna med LEK ikväll och det får inte bli ett allt för hårt träningspass då och inte allt för sent heller.

Av Stefan Manning - 30 mars 2010 05:52

Vart tog gårdagen vägen. När jag kom hem vad det tänkt att jag skulle ägna mig åt studier. Men nu blev det helt andra saker. Dessutom tränade jag inte igår. Jag hade en vilodag. Den tog jag lite motvilligt, men det är ändå nödvändigt.

Nu börjar jag att bli mer otålig. I övermorgon skall jag hämta bilen, det börjar att övergå i otålig väntan.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards