Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Stefan Manning - 9 maj 2012 21:49

Nu glömmer jag allt vad flimmer heter. Jag sitter och studerar startlistan i Badwater. Mikael har startnummer 20 och går iväg i den sista startvågen - kl 10:00. Och vilket sällskap karln får. I samma startvåg finns världsrekordinnehavaren på 24 timmar - Sumie Inagaki. Dean KArnazes. Han som sprang 50 marathon i 50 stater på 50 dagar och som filmen Ultramarathon man handlar om. Vi har Pam Reed, som vunnit BW förut, men fick bryta förra året. I första startvågen går även en annan legendar - Marshal Ulrich, som också skrivit boken Running on empty, som ligger i min obetade hög, men skall betas av.

Inget dåligt startfält. Det skall bli intressant att följa kampen mellan Pam och Sumie....

Den 16 juli är jag strängt upptagen - stör mig inte då.

Av Stefan Manning - 9 maj 2012 21:07

KOmmer inte att ta ett löpsteg innan Göteborgsvarvet. Det är vila som gäller. Så det blir dags för ny abstinensträning. Suck!

Av Stefan Manning - 9 maj 2012 20:15

Det som skulle bli en trevlig kväll tillsammans med mina bästa vänner, slutade i ett totalt fiasko. Jag hade lagt mig och vilat en kvart - tjugo minuter. När jag vaknade upp strax efter sextiden. Stod pulsen för fullt och pulsklockan visade 177 slag. Nytt hjärtflimmer. Carina fick ringa och ställa in det hela. Nu i skrivande stund har flimret lagt sig. Lite förvånad är jag, för det brukar hålla på ett par dagar annars.

Att få en sådan här stänkare igen två dagar efter en el-konvertering tar mycket styggt på det mentala. ag vet just nu inte vad jag skall tro och tänka. Det känns som man åter är i botten på den djupa brunn man trillar ner i ibland.

Men som en räddande ängel ropade Carina för fulla segel från vardagsrummet. På Rapport visades ett inslag med Mikael Andersson som skall springa Badwater i sommar. På något sätt blev detta en injektion och det kändes som en hand sträcktes ner för att dra upp mig.

Jag skall INTE låta mig nedslås av detta. Jag skall gnälla lite och beklaga mig, sedan tar jag nya tag och klättrar upp ur hålet. Ljuset var inslaget om Badwater och utsträckta handen är Carina. Dessa två kan jag inte vara utan, dessa två är en stark drivkraft.

Det gör så mycket att ha ett mål som man så starkt vill uppnå, att tro på det oavsett vad som händer. Det får mig att gå i mycket rerjäl motvind. Att ha en underbar sambo, ger denna drivkraft rejält med extra bränsle.

Har Ni det jobbigt så hitta Ert eget Badwater. Det är flera gånger bättre än mediciner. Vilket är Ert Badwater?

Av Stefan Manning - 9 maj 2012 16:45

Snart skall det bli lite springa av igen. Första passet efter el-konverteringen i förrgår. Det kommer att bli super... Väntar otåligt på att LEK-gänget skall dyka upp.

Av Stefan Manning - 9 maj 2012 05:48

Nu är jag tillbaka på jobbet igen. Jag stannade hemma igår och sov ganska rejält. Jag brukar alltid bli väldigt trött efter en konvertering och att sova ut ordentligt brukar vara en mycket bra medecin. På kvällen var jag pigg igen och kände att jag måste få komma ut och springa. men det sparar jag till ikväll, då LEK gänget träffas.

Så nu kör jag på igen och skall försöka lära mig läxan från i lördags. Jag kommer att ha salttabletter med mig till Göteborgsvarvet....

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards