Alla inlägg under juli 2007

Av Stefan Manning - 23 juli 2007 23:39

Hela dagen har gått åt till att göra iordning hemma. Återställa efter allt målande. Fixa till nätverk, arbetsrum och göra lite förbättringar. Och det passade väldigt bra idag. Det har regnat i princip hela dagen. Först vid 15-tiden gav regnet med sig. Jag tog en paus vid 18-tiden och pasade på att ta ett 5 km pass. Det märks att jag sprungit mycket nu. Tiderna kryper sakta nedå. Kul. Det blir nog ingen mer träning inför Kalmar. Möjligtvis något lätt pass när vi kommer ner. Åker på onsdag. På begäran så lägger jag ut länken till målgångsfilmen från Ironman 1997. Starka bilder beroende på hur man ser det. En del ser på det med avsmak, en del beundrar dem. Jag tillhör de sistnämnda. 

http://www.youtube.com/watch?v=MTn1v5TGK_w

Imorgon skall jag till optikern. Sedan blir det väl att packa inför äventyret. Helvete, vad nervös jag är!

Av Stefan Manning - 22 juli 2007 16:09

Igår började jag att måla Mikaels gamla rum. I morse målade jag för andra gången. Efter detta blev det en stillsam löptur på 15 km. Detta blir det sista längre träningspasset innan Kalmar. Det kommer nu bara att bli lättare träning. Jag har lagt ut en filmsnutt på puls, som väckt blandade reaktioner (som jag misstänkte). Den visar två kvinnor som kämpar sina sista 150 m till mållinjen vid Hawaii Ironman 1997. Vilken kämparanda! Jag beundrar verkligen dessa två personer. Men jag kan förstå att alla inte gör det.

Av Stefan Manning - 20 juli 2007 17:30

Idag var jag ute på nästan samma runda som igår, fast 500 m kortare. Det gick undan ganska bra och jag kände ingen trötthet. Nu börjar det kännas OK inför Kalmar. Jag har oroat mig och oroar mig för den och det med rätta. Annars håller jag på med att lägga om nätverket hemma och måla.

Robert, Malin och Malins mamma kom på besök idag. Malin funderar på att starta en hästgård och dom skulle ut till Sjövik för att kolla på ett ställe. Så jag hängde med. Alltid intressant att lära sig något nytt. Det hela verkade vara OK, så nu blir det väl för dom unga tu att ta fram papper, penna och miniräknare och sätta igång och kalkylera.

Av Stefan Manning - 18 juli 2007 10:29

idag fick vi besök av Reima och Torill Hartikainen. Jag och Reima drog ner till Åby för att kontrollmäta banan in för 6 timmarsloppet. Reima hjälpte även till med lite andra detlajer, sanktion mm. Vi åt lite och pratade lite. Mycket roligt att få lära känna detta par lite närmare.

Av Stefan Manning - 17 juli 2007 10:22

Idag är det exakt två år sedan jag och Carina träffades. Detta firades med att vi gav oss ut till Ursvik och tog oss runt på Ursvik extremebanan - som var 15 km, men bara 14,8 enligt min Garmin. En trevlig bana, delvis mycket tuff.

Kvällen avlöpte på restaurang Gretas i Sundbyberg, med en romantisk middag för 2, ute under markisen, där vi kunde studera skyfallen på utsidan. God mat och gott vin, gav en bra inramning och avslutning på dagen.

Av Stefan Manning - 16 juli 2007 10:02

Idag åkte jag och Carina upp till Stockholm för att titta till Hennes lägenhet. Allt var i sin ordning. Fram emot kvällen åkte vi ut till Roslagen och hälsade på LM på puls i hennes sommarstuga. Oj, oj, oj! Vilket underbart ställe hon har. Jag måste säga att jag blev riktigt avundsjuk. Där kan man verkligen koppla av. Vi blev bjudna på en av den gadaste rabarberpaj jag någonsin har ätit. Jag var beredd att sätta i mig hela fatet, men jag fick behärska mig. Lite senare tog vi ett kvällsdopp i sjön Lärgen. Kvällen satt vi vid bordet i hennes vardagsrum med lite tranbärssaft och tittade ut över nejden för att studera hur kvällsdimman lade sig. Många ämnen avhandlades under kvällen och det var mycket trevligt. En mycket minnesvärd afton.

Av Stefan Manning - 12 juli 2007 15:48

Igår var det vår tur att arrangera omsdagstriaden. Det blev en ganska regntung tillställning, men det avhöll oss inte från att springa på elljusspåret i Gråbo. Sedvanlig middag efteråt. Det var veckans höjdpunkt.

Idag har jag varit ute och shoppat. Det blev lågenergilampor på Clas Ohlson och Korrugerad takplast på Byggmax. Så där försvann 2000 spänn lätt och geschwindt. Nu återstår bara att köpa lite färg till badrummet och ett golv till Mikaels gamla rum. Sedan skall ju allt på plats också.

Jag passade även på att köpa tre par läsglasögon för 29 spänn!!  Det funkar fortfarande bra med  linserna, jag är än så länge supernöjd.

Av Stefan Manning - 10 juli 2007 18:59

Idag var jag hos optikern för att prova nya brillor. Det slutade med att jag åkte hem med kontaktlinser i stället. Sådana där man kan sova med. Hittills mycket nöjd. Skall köra dessa ett tag och se hur det artar sig.

Annars var det en slappardag. Var ute och sprang 10 km och det kändes OK. Så mycket mer hanns det inte med idag. Men jag har ju semester. Imorgon skall det städas.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards