Alla inlägg den 22 april 2010

Av Stefan Manning - 22 april 2010 21:18

Jag har en grym sambo. Etfer flera månaders intensivt pluggande och slit framför datorn gick Hon iväg idag för att skriva prov på Swedsec licensen. En certifiering för att bli privatrådgivare. Och precis som jag trodde, så klarade Hon det. Jag har sett hur Hon har slitit och jag har sett det berg av böcker och kompendier som skulle tuggats igenom. Att klara detta, samtidigt som att sköta jobb och träning. Det är fan inte illa.

Stort jättegrattis till DIg Carina. det gjorde Du himla bra. Du är bara bäst när det gäller!

Av Stefan Manning - 22 april 2010 21:06

Nu tror jag hostan kulminerar. Jag har rejäla attacker. Hostan är så jobbig att jag får kramp och kippar efter andan. Jag har hostat upp rejält med slem. Det här är grymt jobbigt och jag är helt matt efter dessa attackar och svetten lackar på mig. Det är ganska logiskt att fatta beslutet att inte starta i Kungsbackaloppet om inte mycket motvilligt. Jag vet när det är dags att dra i spaken och den tidpunkten är inne nu. Jag måste helt enkelt låta det här gå över. Det finns inget annat val. Det kan om det vill sig illa bli tal att ställa in Sunne marathon nästa helg också. Surt sa räven. HELVETE! sa jag.

Av Stefan Manning - 22 april 2010 09:30

Vilket djävla mötesstim jag har kommit in i. Den ena mötesbokningen efter den andra haglar in på jobbet. När är det tänkt att man skall jobba?

Av Stefan Manning - 22 april 2010 05:46

Det har varit hosta hela natten. Detta med att sova var det inte mycket snack om. Till slut var jag tvungen att gå upp och ut till soffan i  vardagsrummet för att Carina skulle slippa konserten. Den undkom Hon inte ändå, men jag ville att Hon skulle få sova så mycket som möjligt inför det stora provet idag. Det är ju bättre att en är trött än att vi är två som är rödögda. det har hostats upp en massa slem vilket är bra. Men jag verkar inte ha någon infektion. Det hela verkar vara någon form av rethosta och detta hatar jag av hela mitt hjärta.

Jag passade på att titta på TV. Det blev som vanligt Viasat History och en dokumentär om Lancasterbombarna under andra världskriget. Intresseklubben antecknar, säger en del. Intressant säger jag.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards