Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Stefan Manning - 21 maj 2010 22:22

Idag efter jobbet blev det mitt första löppass på en vecka. Det har varit mycket cykel i veckan. Jag tog med mig en badtermometer också. Det var varmt idag och jag kunde springa i endast linne och krottights. Precis innan jag kom upp till Humlebadet började det att regna. Men det var som ett sommaregn och det kändes inte kallt. Precis den där goa känslan man har på sommaren. Väl uppe vid Humlebadet som ligger vid sjön Aspen, stannade jag klockan ett litet tag. Jag slängde i temrotern i vattnet och passade på att stretcha lite. Efter stretchen kunde jag läsa av 15 grader på termometern. Hmmm...  det börjar alltså bli dags för våtdräkten att göra entré. På vägen tillbaka började det smärta i höger knä. Inget allvarligt, men jag var tvungen att dra ner på tempot. Denna känsla gillade jag inte. Jag börjar nu bli fundersam till om jag skall springa 24 timmars i Köpenhamn eller inte. Jag vill inte riskera broloppet helgen efter. Detta tål att tänka på.

Av Stefan Manning - 21 maj 2010 06:09

Efter mycket om och men och många turer är det nu äntligen klart att jobbet kommer att skicka mig på utbildning. Jag skall lära mig Windows Server 2008 i dagarna 5 hos Informator i Gårda. Det blir det första stora steget på min väg att byta teknikplattform på jobbet. Från att ha varit en inbiten I-series (AS/400) grabb, så skall jag över på Windows server med IIS och på så sätt närma mig .NET teknologin. Riktigt spännande. Kursen kommer att hållas vecka 26. Och då ser jag naturligtvis en hel del träningsmöjligheter i detta tilltag.

Av Stefan Manning - 21 maj 2010 05:45

Efter gårdagens traumatiska framgång, styrde jag kosan till Skatås. Inte för att springa. Jag hade planerat det, men jag var så oerhört trött i kroppen efter veckans träning och jag var så oerhört mentalt omskakad så jag iddes helt enkelt inte.Grundsyftet med Skatårbesöket var att hämta upp Carina som var där med jobbet på en teamaktivitet. Istället fick jag en liten stund för mig själv att sitta och fundera och reflektera. Så här i efterhand inser jag hur guldkantad denna stund var.

Som grädde på moset hittade jag det nya numret av aktiv träning i brevlådan när vi kom hem. Det sista jag mindes fån gårdagen var ett reportage i tidningen om hur man ställer in sin cykel. Sedan skrällde klockan 05.15 i morse och nu så sitter jag här.

Det är fredag och jag väger under 80 kg. Bjuder någon på kaka eller bulle idag, så skall jag tillåta mig att ta en bit.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards