Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Stefan Manning - 23 maj 2010 13:56

Efter en dag med Göteborgsvarvet var det dags för mig och Carina att åka till Restaurang Kråkan i Mölndal och ha ett after race med Eva och Nisse. Jag skulle även få min efterlängtade öl eftersom jag nått mitt viktmål. En pitcher med öl (ca 1,7 liter). Den njöt jag av verkligen och det var inga problem att få ner den ölen. Tillsammans med en bit mat hade vi alla en trevlig kväll och fick en kanonbra avrundning på dagen. Tack Carina! Bild på denna vinst finns på Facebook.

Av Stefan Manning - 23 maj 2010 13:45

Strax efter att de första stävade mot målet i Slottskogsvallen, så startade Eva. Jag och Carina stod nere vid infartsparkeringen där banan viker av in mot Slottskogen. Ett mycket bra ställe. Vi fick syn på Eva och gjorde lite oväsen innan hon försvann bort. Därefter gick vi bort till Säldammsbacken för att hitta min grabb Robert, som också var där och tittade. När vi stod där och snackade så såg vi Eva igen. Jag hann inte riktigt med att få igång kameran så jag satte av i förväg uppför backen för att hinna få en bild. Så djävla snabbt har jag aldrig sprungit upp för den backen. Men bilden fick jag.

Vi gick sedan tillbaka till nummerlappsmässan. Nu var det perfekt att vistas där. Det var nästan helt folktomt men alla montrar var öppna. Vi stannade till vid Perfektas monter och hölsade på Mary och Rune Larsson. Där blev vi ståendes och pratade i en halvtimma säkert. I Craftmontern köpte jag 2 par löparsockar som skall förhindra blåsor. Återstå att se om detta stämmer, genom empirisk testning. Jag köpte även ett par kompressionsstrumpor. Träffade även en instruktör från Lerums Sportcentrum som stod i Medikus monter. Men det som tilltalade mig allra mest var Salomons monter. Deras kompressionstights var djävligt läckra - men dyra.

Lagom till Evas målgång parkerade vi oss på läktaren på Slottskogsvallen och tittade på alla tappra som tog sig i mål. Stilarna var verkligen av skiftande karaktär. Allt från en som låg på en rullbår och blev körd av sjukvådare till de som sprang som gaseller över mållinjen.

Av Stefan Manning - 23 maj 2010 13:27

Igår var jag och Carina nere och kollade in Göteborgsvarvet. Tanken var att vi skulle parkera vid Åby och ta specialbussarna till Slottskogen. Ute på E6 precis innan vi skulle svänga av till Söderleden så var det mer eller mindre stillastående köer. Den sträckan tog oss nästan en halvtimma. Eva som skulle springa och hade kommit till Slottskogen rapporterade att det var en halvtimmas kö till bussarna och att löpare hade förtur. Med andra ord totalkaos där borta. Visst var det faktiskt en jäkligt bra idé arrangören har kläckt, men tyvärr kunde det inte omsätta detta i praktiken. De försökte förvisso rätta till det genom att sätta in fler bussar. Men man får vara lite förlåtande och hoppas att de drar nytta av lärdomarna tills nästa år.

Men vi fattade beslutet att inte åka in till Åby. Vi fortsatte bort till Frölunda torg och parkerade där. Sedan tog vi spårvagnen till Botaniska trädgården och vi anlände bara några minuter före det att vinnaren passerade. Så dessa fick vi se från första parkett.

Skall jag in och titta i framtiden, så lämnar jag bilen hemma och åker kollektivt in. Klart det bästa alternativet.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards