Alla inlägg den 9 april 2008

Av Stefan Manning - 9 april 2008 20:41

Idag fyller jag 52 år. Körde in väldigt tidigt till jobbet i hyrbilen. Dagen ägnades åt möten. Jag passade även på att ringa Telia och felanmäla. På morgonen ringde dom från verkstaden och berättade att det var en drivknut som hade gått sönder (skurit). Inte nog med det den var redan reparerad och min gamla brum var klar att hämtas ut. Detta till den facila kostnaden av 4022 kr. Däremot kunde jag åka hem tidigt och jag drog till Statoil i Kviberg och lämnade tillbaka hyrbilen. Från Statoil tog jag sedan en taxi den korta vägen tiill verkstaden och hämtade ut bilen. När jag satte mig i bilen och vred om nyckeln, så startade inte fanskapet! Batteriet var urladdat! In till verkstaden igen och dom kom ut med en starter så bilen gick igång. Jag körde hem på lite höga varvtal än vanligt för att få lite laddning i batteriet.

När jag kom hem tappade jag hakan. Carina hade dukat upp till fest och lagat mat, mina favvorätt Korv Stroganoff. Det hängde ballonger och serpentiner på här och där. Carina och Niklas stod och sjöng (?) ”Ja, må han leva!” Det blev en snabb omställning av sinneslägen kan jag säga. Jag hade knappt haft en tanke på födelsedag idag. Jag åkte iväg strax efter halv sex och det var ingen idé för Carina och Niklas att kliva upp och sjunga då. En present fick jag från Carina, Mikael och Niklas. En vinylskivspelare! Det tog en liten stund innan jag fattade. Denna retropryl var moderniserad, förutom att bara spela 33 och 45-varvare, så kunde den även spela CD-skivor! Inte nog med det det fanns ett USB-uttag och ett uttag för SD minneskort. Och med ett enda knapptryck så kan man köra ner sin vinylskiva direkt på USB-minnet (1 GB som följde med spelaren) som en MP3-fil. Nu kan jag äntligen få upp mina skivor på MP3. Många har jag redan, men det är några skivor som jag inte fått tag i. En kanonpresent! Den är jag milt uttryckt mycket glad för. Har bestämt mig för att ha en retro-kväll.

Som pricken över i-et kom mina vänner hem. Ava, Siv, Kent och Sara hem. Nisse var sjuk, synd han hade gärna kollat in vinylspelaren. Och vad händer när vi sammanstrålar. Jo träning! Vi drog ut på en kort runda. Hörnmosserundan och efter återhämtning och dusch åt vi mat och spelade vinylskivor. Hur bra som helst. Fast internet hade vi inget.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards