Alla inlägg den 14 april 2008

Av Stefan Manning - 14 april 2008 20:46

Idag ringde jag Telia för att fråga om hur beställningen av mitt mobila bredband framskred. Ja, det var ju inget registrerat ännu, men det skulle skickas ut i slutet av veckan. -Tar för lång tid, sa jag. Hitta på nå't bättre.  Jag kan inte vänta så länge. Då sa försäljaren att jag faktiskt kuned gå  ner till en Teliabutik och hämta ut direkt där och sedan makulera min telefonbeställning, som jag hade 2 veckors öppet köp på. Fine! Bra lösning.

In i bilen och svischade ner till Teliabutiken på Backaplan. Men när jag skulle hämta ut två abonnemang, gick det inte. Expediten ringde och dubbelkollade detta och hon fick nej till detta överallt hon ringde. När jag pratade med supporten skulle det inte vara problem, jag fick ju till och med beställt två abonnemang per telefon. Jag berättade detta för expediten, men hon såg ut som en fågelholk och det gjorde jag nog också. Inte nog med det. När expediten ringde sin organisation för att kolla, verkade det som om hon också fick ringa samma ställen som vanliga kunder. Ingen snabbfil där, inte. Jag stod i närmare en timma i denna butik och fick gå därifrån med oförrättat ärende. Behärska Dig, skjut inte budbäraren. Så snopen jag var. Jag satte mig i bilen och åkte hem.

Då ringde jag upp dom igen som jag pratat med. Efter ett antall vänta lite återvände telefonisten och sa att det är inte möjligt att koppla mer än ett tilläggsabonnemang till min bredbandskoppling och därmed försvann hela vitsen med detta. När jag försökte få loss en och lite besked om detta, blev svaret att först skulle man skicka SIM-kort och sedan modemet, men nu var dessa slut hos leverantören och det skulle komma tidigast i nästa vecka. Jag frågade om dom inte kunde rekrivera från den Teliabutik jag varit i. Nääee... det går inte. Allting går sa jag, utom små barn och tandkräm tillbaks på tuben. Men näee.. Då gav jag upp och makulerade hela beställningen.

Vid hemkomsten ringde jag Telias tekniska support. Då fick jag plötsligt beskedet att Telia var ute hos oss och klarmärkt ärendet, trots att jag tydligt sade till att de inte fick sätta ärendet i status klart förrän jag har godkänt det. I fredags ville jag reklammera ärendet, det gick ju inte eftersom det iunte varit någon där. Idag får jag besked om att det varit någon där i onsdags den 9/4. Nix säger vår ordförande, ingen har varit där. Jag är den ende som har nycklarna dit och jag ahr inte låst upp för någon. Då sade jag att jag vill reklammera ärendet. Det går inte sa Telia, vi måste skap ett nytt ärende och så får jag vänta tre dagar till.

Vad fan sysslar dom med? Det är ett i det särklass sämsta supportorgansiation jag har stött på. IQ Badboll!!!

Jag sa till Carina att nu åker vi iväg och fixar ett tre-abonnemang. Vi drog till Lerum och sedan till Allum, till tre-butiken där. På lite drygt en och en halv timma hade vi kommit hem, öppnat våra förpackningar, installerat och kommit ut på Internet. Telia har fortfarande inte lyckats med att återställa internetet dom raserade tisdagen den 8/4, då dom skulle laga något därute. Det senaste livstecknet jag har från internetet är ett mail som kom till min outlook den8/4 kl 12:59. Sedan dess har det varit tyst i Telialedningen. Nu har jag tre och surfar med under tiden dom djävla tomtarna håller på att vela. 

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards