Alla inlägg under juli 2009

Av Stefan Manning - 5 juli 2009 18:17

Idag blev vi äntligen klara med städning inför visning. Nu kan köpare och sjukligt nyfikna grannar komma och titta. Hoppas mest att det kommer hugade köpare, den målgruppen är ju mer intressant. Det enda som återstår då vi fått en köpare, är att flytta ut bohaget från Gråbo. Just nu lever vi lite i kappsäck i Partille.

På eftermiddagen har jag och Carina gått runt i centrala Partille och kollat in den närmaste omgivningen. Detta inkluderade även en inventering av köpcentret Allum. Där finns det mesta man behöver, allt från teknik till kläder. Fast mitt intgresse ligger mer mot teknikhållet än åt klädhållet. En intressant affär var Stadium, som låg på två plan. Planen var förbundna med en rulltrappa! Det är ju höjden av slapphet! En idrottsbutik som inte har vanliga trappor utan håller med rulltrappor. Jo, mycket skall man se...

Av Stefan Manning - 5 juli 2009 11:50

Ny dag, nya tag. Vi skall åka till byhålan och slutföra visningsstädningen. Sedan skall vi koncentrera oss på vårt nya boende. Tyvärr har träningen blivit lidande, men detta måste jag köpa. Jag har ändå fått bra återhämtning från min luftrörskatarr. Men det hindrade mig inte från att pröva trapporna igår. 10 trappor upp. Korta men höga steg. Det kändes. Jag lovar. Och jag lovar att det blir defenitivt inte sista gången jag drar upp för dom trapporna.

Av Stefan Manning - 5 juli 2009 00:35

Det finns många sätt att blogga på, men detta var mitt hitintills mest originella. Eftersom vi inte har fått med oss vår TV från Gråbo, den blir ju kvar tills efter visningen, så får vi fixa tittande själva.

Sagt och gjort. carina fixade lite kvällsmat och jag riggade på terassen. Sedan parkerade vi oss i våra nya däckstolar och kollade på film i PC:n medan vi åt, drack ett glas gott vin, samtidigt som vi höll koll på solnedgången och senare när det blev mörkt även kunde få se en mycket fin fullmåne. Fy fan, va gott vi hade det.

Och nu sitter jag fortfarande kvar härute på terassen och bloggar och klockan är halv ett på natten. Det är faktiskt lite svårt att fatta att detta är sant.....

Av Stefan Manning - 4 juli 2009 17:20

Idag var det tillbaka till byhålan Gråbo. Nu skulle det städas inför visningen. Samtidigt passade vi på att hämta mer prylar. När jag kom in på Netto idag påmindes jag starkt om den byhålekaraktär Gråbo har. Nu har vi lite kvar att göra imorgon, sedan får pöbeln och alla djävla nyfikna grannar komma och titta. Det kommer inte att hitta ett enda piss senasationellt när de smygöppnar dörrar och skåp för att se vad vi har. Tji fick ni era nyfikna djävlar, vi har redan tagit med alla sexhjälpmedel, droger och annan skit....

Nu stundar dagens hårdaste pass. Knäcka öl på terassen....

Av Stefan Manning - 4 juli 2009 08:52

...vilket vackert väder, som Peps sjöng. Jag vaknade upp för första gången i Partille, i vårt nya gemensamma hem. Som vanligt höll jag på att säga. Det är grymt varmt ute. Vi sov med öppna fönster och öppen balkongdörr. natten tillbringades på luftmadrass, som det anstår nyinflyttade personer i deras första pionjäranda.

Jag har inte ett jädrans dugg lust med att flytta, jag vill ligga på terassen och glassa...

Av Stefan Manning - 3 juli 2009 21:39

Nu är vi i Partille och förbereder oss för den första övernattningen här. vi har flyttat en hel del småpryttlar och skall plocka in dessa i hyllor och skåp. Men först när vi kom hit gick vi ut och käkade på den lokala krogen. Sedan tog vi en powernap i våra nyinköpta Baden-baden i solnedgången. Idyllen förstärktes med en kall öl. Nu skall vi börja plocka lite.

Nu har vi det bra, för första gången på väldigt länge kunde jag och Carina koppla av helt. Vi kan knappt själva tro att det är sant.

Av Stefan Manning - 3 juli 2009 14:50

Idag har vi varit och köpt varsin fin Baden-badeb stol i trä med dynor. Ikväll skall vi sitta på vår terass och inmundiga öl och vin och bara njuta. Vi kommer att plocka en del på det nya stället.

Dessutom har säljannonsen gåt ut på Hemnet. Det börjar röra på sig....

Av Stefan Manning - 3 juli 2009 10:30

Vi har redan gjort ett par turer. Telefonen är inkopplad och nu gäller det att få numret nixat, innan alla korkade och klämkäcka telefonförsäljare börjar ringa. Förra gången tog det en halv dag. Och det sista jag vill, är att prata med dessa nötter. Ja, ja säger en del - "de gör ju bara sitt jobb". Ja, ja säger jag väljer man ett sådant jobb frivilligt så får man ta det. Dessutom har jag fan inte bett om att dom skall ringa. Dom gör intrång i mitt privatliv. Så det skitsnacket köper jag icke.

Nästa tur ner till Partille så skall vi stanna till vid Jysk och köpa två Baden-baden  :-)    Oh yeaah! Dags för att bli livsnjutare...

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards