Alla inlägg under juli 2009

Av Stefan Manning - 7 juli 2009 22:09

Förra inlägget var skrivet med versaler, men jag gapade inte. Hade bara gjort en copy'n'paste. Orkade inte redigera.

Har varit ute en stund på terassen och bråkat med Måsart. Han var verkligen pissed off idag. Annars en skön TV-fri kväll. Det hade väl i och för sig inte varit någon idé att kolla TV ikväll, när alla kanaler ägnar sig åt att gräva ner Michael Jackson. Jag får väl rota fram någon film från den externa hårddisken. Men vad skall man se? Något spännande får det bli. En thriller passar ju bra.

Av Stefan Manning - 7 juli 2009 22:03

FÖR NÅGRA VECKOR SEDANFÖRESLOG KANADENSISKA FORSKARE ATT MÄN BORDE SE ÖVER SIN ÖLKONSUMTION, MED TANKE PÅ RESULTATET PÅ EN NYLIGEN GJORD UNDERSÖKNING, SOM VISAR ATT ÖL INNEHÅLLER KVINNLIGA KÖNSHORMONER!
SLUTSATSEN FORSKARNA HAR DRAGIT AV DETTA ÄR ATT MÄN SOM DRICKER MYCKET ÖL 'FÖRVANDLAS TILL KVINNOR.
FÖR ATT SE OM DETTA STÄMDE GJORDE FORSKARNA FÖLJANDE TEST, 100 MÄN FICK DRICKA VARDERA 6 ST 50 CLÖLGLAS. DET VISADE SIG MYCKET RIKTIGT ATT 100% AV MÄNNEN:
a.. GICK UPP I VIKT
b.. PRATADE ÖVERDRIVET MYCKET OCH UTAN VETTIGT INNEHÅLL
c.. BLEV ÖVERDRIVET EMOTIONELLA
d.. KUNDE INTE KÖRA BIL
e.. KLARADE INTE ATT TÄNKA RATIONELLT
f.. SKULLE ARGUMENTERA ÖVER MINSTA LILLA SAK
g.. VÄGRADE BE OM URSÄKT NÄR DOM HADE FEL

MAN PLANERAR INGA FLER UNDERSÖKNINGAR

Av Stefan Manning - 7 juli 2009 20:02

Efter jobbet gav jag mig ut på en ny runda idag. jag sprang norrut mot Jonsered och Jonsereds fabriker. Ett gammalt brukssamhälle, där sjön Aspen mynnar ut i Säveån. Milt uttryckt är det ett otroligt vackert område som ligger precis i utkanten av Bokedalens naturresarvat. Passerade ett ställe i en åkrök där folk var i och badade. Mycket pittoreskt.

Löpningen då? Tja, det kunde ju varit värre. Det märks att jag varit borta i drygt en månad. Det gick väldigt segt, men dock framåt. Men det kommer att bli bättre. Idag var det tunga klafsiga steg, men jag förväntade mig ingen skönlöpning heller. Och det är ju som det är. Det är bara att ha tålamod.

Av Stefan Manning - 7 juli 2009 07:13

Som vanligt är jag trött och seg på morgonen. Räddningen består i att utsätta kroppen för en tsunami av kaffe. Jag vet. Det är inte det optimala och Anna Skipper skulle nog ge mig fingret. 

I natt har jag drömt om träning, träning och tävling. Det känns som om detta är ett tecken att omsätta sina drömmar i verklighet. Ja, så är det kanske. Jag skall nog börja göra detta. Hoppas jag kan ta mig en liten löptur efter jobbet idag och fundera på detta lite. Jag har ju mjukstartat lite med trapporna.

Av Stefan Manning - 6 juli 2009 21:48

Ikväll drog jag ut på ytterligare en powerwalkrunda med Carina i den friska men regntunga kvällen. Det var riktigt härligt ute. Turen gick till Partilleborgen. Som egentligen inte är någon borg, utan en kuliss. En affärsman byggde denna stenkuliss åt sin tyskfödda fru, som hade en otrolig hemlängtan. I i denna borg kunde hon sitta och titta ut över detta surrogat till Rehndal. Ja, säg. Vad gör man inte för att få tyst på gnället från frugan?

Vägen dit är mycket brant uppför och således lika brant nedför då vi fortsatte runt berget och tillbaka igen. Denna slinga blev ganska exakt 3 km. Så bättre träning inför Lidingöloppet kan man inte få. 10 glada varv runt där. Fixar Du det är Lidingöloppet en piss i Mississippi.

Jaaa, det var ett jädrans powerwalkande idag.

Av Stefan Manning - 6 juli 2009 19:03

Idag blev det powerwalk i nästan en timma när jag kom hem från jobbet. Passade på att traska runt i omgivningarna för att lära känna det nya stället. Två gånger idag har jag gått upp för alla trapporna. Det kändes. Det kommer att bli mer av denna vara. Det gör gott för min smäckra kropp...

Av Stefan Manning - 6 juli 2009 09:54

Idag är det den första arbetsdagen i vårt nya Partille liv. Nu skall man ta sig till jobbet och nu finns det ett antal vägar att prova:

1. Partille -> E20 -> Tingstadstunneln -> Lundbyleden -> Volvo

2. Partille -> E20 -> Tingstadstunneln -> Brunnsbo -> Gamla Björlandavägen -> Volvo

3. Partille -> E20 -> E45 -> Götaälv bron - Backaplan -> Gamla Björlandavägen -> Volvo

4. Partille -> E20 -> Odinsgatan -> Götaälv bron - Backaplan -> Gamla Björlandavägen -> Volvo

5. Partille -> Utbyvägen -> Bergsjön -> Angered -> Norrleden -> Volvo

6. Partille -> Utbyvägen -> Gamlestadstorget -> Marieholm -> Tingstadstunneln -> Brunnsbo -> Gamla Björlandavägen -> Volvo

7. Partille -> Utbyvägen -> Gamlestadstorget -> Marieholm -> Götaälv bron - Backaplan -> Gamla Björlandavägen -> Volvo

Sedan har jag en special cykelväg också (dom andra vägarna går ju också att cykla):Partille -> Utbyvägen -> Gamlestadstorget -> Marieholm -> Marieholmsbron -> Brunnsbo -> Gamla Björlandavägen -> Volvo

Då startar jag en utredning för att klura ut den snabbaste vägen och den kortaste vägen. Sedan får jag väl hitta den bästa vägen sett ur dessa två synpunkter.

Jag har redan nu kunnat konstatera att väg nummer 1 är 21,4 km och att väg nummer 5 är 26 km. Jag misstänker att route nummer 5 är den längsta.Har man inget att göra, så fixar man det. Skall återkomma med en liten sammanställning (som om det nu skulle intressera Dig, fast det är en smäll Du får ta när Du läser denna blogg).

Av Stefan Manning - 5 juli 2009 20:55

Jag har de senaste dagarna fascinerats av några fiskmåsar som huserar på taket. Dom har nog fram tills nu levt ett ganska gott och lugnt liv. Men när jag kommer ut på terassen blir det ett jäkla liv på en utav dom. Han känner sig uppenbarligen störd av min närvaro och lackar ut totalt.

Fly förbannad flyger han (eller kanske en hon?) runt ett varv, för att sedan gör en dykning a la värsta bombanfall. På betryggande avstånd viker han av under ett himla skrikande. Än så länge är det jag som vunnit detta chiken race. Ett par av dykningarna fäller han till och med ut bena och spretar med tårna för att se hotfull ut. Men jag viker inte undan.

Det är ju på tiden att måsdjäveln lär sig vem som bestämmer och skall han vara med här och gapa på mig, så får han vara med och pynta till hyran.

Skämt åsido. Det är ganska intressant att studera detta beteende och vi får väl se om Måsart blir kompis med mig. Finns det hjärterum, så finns det stjrärterum. Vi skall väl inte behöva dra det så långt att man får anmäla detta till programmet grannfejden.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards