Alla inlägg under juni 2012

Av Stefan Manning - 24 juni 2012 06:30

På midsommarafton hade vi verkligen laddat upp med mat (inte så mycket dryck). Kanske lite för mycket för vi var ganska mätta och belåtna redan efter sillen och potatisen. Vid nio-tiden på kvällen kom vi på att vi hade kött som skulle grillas också. Men det hade vi inte lust med - då.

Så igår tog vi en "sittning" till med våra vänner och hade en trevlig kväll. Så den helg har vi garanterat undgått att svälta i alla fall...

Av Stefan Manning - 23 juni 2012 16:56

Just idag är jag stark, sjunger Kenta. Men jag sjunger, just idag är jag slö. För det är jag verkligen. Jag har sovit mest hela dagen. Och det rejält. Och det var inget krökande igår kan jag säga...

Av Stefan Manning - 22 juni 2012 11:49

Jaha, så var det midsommar! Jag och Carina var nere på Willys tidigt idag och handlade, så vi fick det undanstökat. Lite senare idag kommer vi att gästas av Carinas arbetskamrat Lotta och hennes sambo Anders. Det kommer att bli ett lugnt och stillsamt firande av midsommar.

Jag har i och för sig aldrig varit någon entusiast att fira midsommar egentligen. Speciellt då jag inte tycker om sill eller är överförtjust i snaps. Till detta kommer att jag har inte vågat dricka alltför mycket starkt sedan jag fick mina problem med hjärtflimmer, därfär håller jag mig till öl, kanske vin ibland. Så detta kommer att bli en ganska bra och lagom nivå.

Kanske jag skall lägga sju av mina nya piller under huvudkudden och frömma om en snabb återgång till träning?

Av Stefan Manning - 21 juni 2012 16:34

Det är riktigt varmt ute på terrassen idag, så jag får ta en liten paus för att svalka av mig. Att kunna ha tillgång till denna fina terrass är verkligen en förmån och avkopplingsfaktorn är hög.

Annars har det varit en seg dag, jag har kännt mig väldigt trött idag, men kan ju inte vara på topp alla dagar.

Av Stefan Manning - 21 juni 2012 10:40

Så var jag tillbaka efter min dagliga runda på ultaraintervall-banan. Det känns skönt att få göra den turen och det känns också som ma är igång och tränar (även om det bara är gång). Idag blev jag ertappad av paret Martens som körde förbi och "tog mig på bar gärning", så det blev en pratstund där också.

Till min förnöjelse kunde jag konstatera vid hemkomst att blodtrycket låg perfekt, trots en aningens mer intensiv promenad idag. Det går framåt.

Av Stefan Manning - 20 juni 2012 23:12

Nu är ordningen återställd. Det har varot träff med LEK-gänget igen. Vi tog upp denna fallna mantel efter min sjukhusvistelse. Träning? Jo då! Vi gick ett varv på ultra intervallbanan - 2 km. Ganska lagom ansträning för mig. Det kändes riktigt bra.

Det har varit en riktigt bra dag idag.

Av Stefan Manning - 20 juni 2012 15:33

Under min sjukhusvistelse drömde jag om att få kunna lägga mig i hammocken ute på terrassen och ta en liten lur. Idag blev denna dröm en verklighet. Jag hade nästan glömt av hur skönt det var och det kommer inte att bli sista gången denna sommar jag gör det. Här kan man snacka om en hög recoveryfaktor.

Av Stefan Manning - 20 juni 2012 13:19

Håller på att söka efter någon, som fått aortadissektion tyb B som jag och som tränar och ännu bättre kommit tillbaka till träningen efter detta. Kontakta mig i så fall. Det skulle vara värdefullt att få ta del av gjorda erfarenheter.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards