Alla inlägg under mars 2011

Av Stefan Manning - 21 mars 2011 20:18

Nu sitter jag här och försöker knåda till en mall för ett styrelseprotokoll i Word och jag upptäcker att det var ett tag sedan jag gjorde något mer avancerat i Word. Fan vad jag saknar Word Perfect - det var en riktig ordbehandlare. Fan så mycket enklare än Word.

Det får bli min första mission som sekreterare i IK Jogg

Av Stefan Manning - 21 mars 2011 10:15

Jag skall villigt erkänna att jag känner mig skitseg idag. Det är svårt att fokusera och hålla skärpan. Men jag skall fan inte ge mig. Ända in i kaklet...

Av Stefan Manning - 21 mars 2011 08:09

Nu är morgonens styrketräning avklarad. Ett halvtimmespass och det var grymt segt vill jag lova. Jag har bestämt mig att trots vedermödorna köra pulverdyngan denna vecka också. Inget att hålla på. Skall det göras, så skall det göras riktigt. Annars får det vara.

Däremot vet jag inte riktigt hur jag skall göra med löpning. Helgens två övningar har tagit styggt på mig. Därför kommer min löpträning att bli mer ad hoc än vanligt denna vecka.

Av Stefan Manning - 21 mars 2011 05:48

....som har kommit igen. Det är i alla fall vårdagsjämning och jag har landat på jobbet inför en ny arbetsvecka. Nästa helg är det sommartid. Äntligen börjar det bli ordning på torpet.

Jag är fortfarande ganska tagen efter helgens minst sagt utmanande övningar, som i normalfallet inte ens kommer i närheten av utmaning. Men jag överlevde. Nu är det dags att kila ner till Kraftkällaren för ett styrkepass om ett par minuter.

Av Stefan Manning - 20 mars 2011 21:11

Natti, natti. Nu är jag bustrött och känner att det får räcka för idag. En minst sagt händelserik dag måste jag säga. Jag kan gå till sängs med ett välförattat värv denna söndag. Bara en vecka kvar på detta LCD:ande. Sedan skall det bli lite mer normalt.

Av Stefan Manning - 20 mars 2011 19:09

Efter loppet och efter en skön dusch pallrade jag, Carina och Eva oss upp till en lokal på Kungstportsavenyen där årsmöte med IK Jogg skulle hållas.

Årsmötet var inte särskilt dramatiskt, men resulterade i att jag vandrade ut därifrån som styrelseledamot och sekreterare. Carina blev revisor.

Men smörgåsen jag fick där var gudasänd. Så nu skall jag skriva protokoll.

Av Stefan Manning - 20 mars 2011 18:55

Idag har det varit seedningslopp för Göteborgsvarvet. Carina är anmäld dit och hade en god anledning att springa detta lopp. Jag sprang med och var pacer åt Henne. Jag blev mest imponerad över Hennes jämna löpning. Inte förivar sig iväg, utan jämnt och fint tempo.

Detta tempo passade även mig. Jag går ju fortfarande på denna LCD diet. Och mitt intag innan loppet var ju inte så där överdrivet. Ett glas äpplejuice och en activio på 67 kcal var det hela. Under loppet tog jag tre halva muggar sportdryck. Och jag måste säga att det gick förvånansvärt bra. Även om det brände i låren mellan 6 och 8 km så funkade det. Jag tror att muggen vid 7,5 km gjorde susen. Ett tag blev jag lite ängslig att jag inte skulle orka med 8 minuterstempot.

Som tur är har jag rutin på arr vara trött och springa på "tomma depåer" och jag såg detta som en bra träning samtidigt som man kunde göra en god gärning för sin kämpande sambo.

Efter loppet tog jag en smoothie på 200 kcal och en smörgås på IK Joggs årsmöte samt några vindruvo. Totalt hade jag kört av 1081 kcal under loppet. Så jag är supernöjd. Nu skall jag köra det här racet denna vecka också. Sedan får det vara bra.

Som grädde på moset så mötte Ava upp vid mål och vi kunde gå till hennes jobb och duscha där innan årsmötet. Tack Eva! Du är en klippa.

Av Stefan Manning - 20 mars 2011 09:32

Snart dags för att springa seedningslopp. Jag och Carina skall ge oss ner till Frihamnspiren och kuta STCC-banan sedan blir det årsmöte med IK Jogg. Full fart hela dagen.

Återigen får jag ta det lugnt eftersom jag går på LCS diet.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards