Alla inlägg under augusti 2009

Av Stefan Manning - 21 augusti 2009 07:54

Fyra ingenjörer var på väg till det stora företaget när deras bil fick motorstopp.
De försökte komma på vad som var fel:
Det måste vara växellådan som gått sönder, sa maskiningenjören.
Nej....felet finns i bensinens sammansättning, sa kemiingenjören.
Batteriet är dött, sa elingenjören.
Jag vet sa dataingenjören. Vi kliver ur bilen och sedan kliver vi in igen!

Av Stefan Manning - 20 augusti 2009 20:41

För en stund sedan kunde jag bevittna historiens grymmaste 200m final. Denne Usain Bolt (såg Du Ava? Jag stavade rätt! Iiiiii....) springer in på 19:19. Det var ju ingen kamå Usain var ju totalt överlägsen och utklassade de andra. De var inte frågan vem som skulle vinna, utan hur de andra placeringarna skulle fördelas. Att kunna leva upp till alla förväntningar och leverera utöver det som förväntas är mycket imponerande. Nu är det så att det övriga startfältet verkligen inte innhåller några B-gubbar. Det är riktigt grymma sprinters, men Bolt är ju så överlägsen.

Reeespect!!

Av Stefan Manning - 20 augusti 2009 19:09

Idag skulle jag kolla min nya Garmin310 innan jag stack ut på löprundan. Den visade displayen med puls, tempo och hela faderittan. Men när jag tryckte på mode för att kolla en inställning, då var displayen helt blank! Man såg nada! Bara det svarta streck som markerar det aktuella valet och som man flyttar med upp- och ner knapparna. Men man såg ingen text eller något. Mycket skumt. Jag stängde av klocka och startade upp den igen, men det var likadant. Det funkade faktiskt att föra över träningsdatat till Garmin Träningcenter.

Nå, skit idet. jag skall ut och träna och invga mina skor, så det har högre prioritet. Men senare på eftermiddagen ringde jag Garminsupporten och det visade sig vara en liten bug.  Jag skulle göra en systemåterställning genom att trycka in on-knappen och modeknappen samtidigt. Då kom det upp en ny ruta med två val som också var blank. Frågan var vilken av dessa två som det stod "JA" på. Killen i supporten sa att det var  det nedersta alternativet. Och se! När klockan startade upp igen kunde man läsa displayen igen!Jag fick endast göra grundinställningar. Metriska mått, 24 timmars visning samt lite längd och vikt och sådant.  Så nu är ordningen återställd igen.

Av Stefan Manning - 20 augusti 2009 18:17

Nu har jag legat ute på terassen och haft det gott i solen. Det känns som om man får ta de tillfällen som erbjuds. En kall öl och en CD bok gjorde tillvaron riktigt angenämt. Det skall ju inte bli höjdarväder imorgon, men väl pluggarväder kanske.

Av Stefan Manning - 20 augusti 2009 15:16

Nu har jag varit inne i stan och hämtat tröjorna för Midnattsloppet för mig och Carina. En ful orange färg är det i år. Men färgen är ju totalt ointressant. Det är ju springandet som är viktigt. Nu kan festen börja.

Av Stefan Manning - 20 augusti 2009 12:35

Så där ja. Nu har jag invigt mina nya löparpjuck. Dom uppfyllde lätt mina förväntnigar och att beställa extra wide gjorde gott för fossingarna. Nu var jag ute och lufsade 11 km i dom och dom kändes bra.

Nu skall jag duscha och äta, sedan blir det att ge sig på nästa par. Detta par är en storlek större än mina ordinarie och det behövs på längre löpningar eftersom fötterna sväller. Så min tanke är att ta på sig dessa och åka in till stan och gå i dom. Samtidigt skall jag passa på att hämta ut starttröjorna till Midnattsloppet.

Av Stefan Manning - 20 augusti 2009 09:54

Normalt tillhör jag inte personerna som sorteras under släktet morgonpigg. Jag är en sjusovare och jag vill inte bli väckt. Jag vill vakna av mig själv. Denna dag blev jag väckt och det av att det ringde på prottelefonen.

Och denna gång var det helt ursäktat. Det var tant posten som hade ett paket till mig. Tog tog bara en mikrosekund att processa den upplysningen och minsann! Visst var det så. Det var ett paket from overthere med mina nya löpardojor! Jag hade beställt två par pjuck från Runningwarehouse i USA och nu var dom här. Priset är OK. Ett par av dessa kostar 1600 spänn i Sverige. Jag köpte två par. En normalstorlek och en storlek större (för maror och ultra) samt med en extra wide läst. Dessa kostar mig 1793 spänn. Det tycker jag är helt OK!

Jag har haft ett blåsproblem på en tå på vänster fot och nu skall det bli spännade och se om extra wide fixar detta. Det har varit lite klämt i de gamla skorna så att säga.  Dessutom kom skorna lägligt. Mina gamla har jag sprungit 984 km i. Jag brukar ha en gräns på 1000 km.

Men nu är det slutkäbblat. Nu skall jag ut och springa in mina nya dojor inför Midnattsloppet.

Av Stefan Manning - 19 augusti 2009 23:12

Idag fick jag ett brev om att jag skall välja vårdcentral. Det står där att alla personer som fyllt 16 år kan välja vårdcentral. Men om jag inte vill då? Nu har jag i utskicket blivit tilldelat vårdcentralen i Gråbo, eftersom folkbokföringen inte har hunnit med (och jag som betalat 300 spänn för adressändring). Detta innebär att jag måste skicka in och säga att jag bor i Partille.

Men jag skiter i vilken vårdcentral jag skall tillhöra. Grejen är den att jag vill kunna kliva in på första, bästa och närmaste vårdcentral. Om jag till Partille eller Gråbo - whatever! Jag skall helt enkelt bara stolpa in på närmaste och få hjälp, simple as that!

Normalt sätt brukar jag gå ute vid Volvo. Dom är bra. Vårdcentralen i Gråbo. Den suger! Det mest ineffektiva och serviceovilliga ställe jag stött på. Ja, ja... jag får väl fylla i pappren och säga att jag tillhör Partille då.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards